همکاران محترم با قرار فایلECU زیمنس کد سویج را در اختیار شان قرار میدهیم
نمایش نسخه قابل چاپ
همکاران محترم با قرار فایلECU زیمنس کد سویج را در اختیار شان قرار میدهیم
با سلام
همکار محترم لطفا فایل خود را دوباره از روی آی سی فلش رید کرده و ارسال کنید متاسفانه فایل فوق ایراد دارد .
برنامه ای که داشتم فایل شما رو باز نکرد باز هم دوستانیکه در این رابطه کار میکنند نیز امتحان کنند شاید برنامه من مشکل دارد.
با تشکر
سلام دوست من فایل رو از روی آی سی خودش سیو کردم وخواستم که دوباره بخونمش پاک شده بود و کلا ff بود فکر کنم آی سی درست سر جاش ننشسته بود حالا میتونم دوباره این فایل رو رو آی سی بریزم یا فایل مشکل پیدا کرده آگه مشکل پیدا کرده چیکار باید کنم با تشکر
سلام دوست خوبم با ایسیو خودش ماشین روشن نمیشد که من آی سی فلش رو در آوردم که یه فایل خام بریزم تعریف سویچ انجام بدم چون تو نمایندگی هم نتونسته بودن با ایسیو خودش تعریف سویچ انجام بدم حالا مشتری با یه ایسیو که من داشتم و بی کدش کرده بودم رفته موقع اومدن امتحان میکنم نتیجه رو اعلام میکنم و فقط یه سوال ci6با ci4 چه فرقی میکنه آیا با ریختن فایل ci4 بر روی ci6 مشکلی پیدا میکنه یا نه با تشکر
سلام در ضمن از نمایندگی کد کلید رو گرفته میخواستم بدونم کد کلید رو درست دادن یا نه بخاطر همین فایل رو برای درخواست کد آپلود کردم با تشکر
سلام دوستان :
لطفا كد سوئيچ اين فايل را محبت نماييد . ممنونم. خسته نباشيد .
با درود و ادب
احتراما
دوست عزیزم جناب آقای معراج خواهشمند است کد سوییچ فایلی رو که به پیوست میباشد را استخراج و برای من اینجانب ارسال نمایید . ضمنا خودرو 405 بنزینی با ای سی یو زیمنس میباشد .
با سپاس – فرهاد - 30/01/91
با درود و ادب
دوستان مهربونم ؟ خود بنده شخصا کد سوییچ این خودرو رو 5 بار از اداره تحویل ایران خودرو استعلام کرده ام . ولی اداره تحویل هر دفعه کدی را ارسال نموده که غلط بوده و کاری را پیش نمیبرد . و ایراد این خودرو اینه که کلید هاش گم شده و خودرو روشن نمیشه . و مشتری هم نمیخاد خودروش بی کد بشه .
خواهشمندم در اسرع وقت کد سوییچ را استخراج و برایم ارسال کنید .
با سپاس - فرهاد - 30/01/91
کسی کمکم نمیکنه؟
حمید جان منتظرت هستم ؟ همچنان از آقای معراج خبری نیست ؟
سلام
اقا فرهاد اين فايلي كه برات ارسال كردم بروي اي سي فلش ECU پروگرام كن.
دو عدد كليد خام
يكعدد ACU(يونيت ايموبيلايزر)
درخواست كنيد.
بعد با ايكو دياگ در قسمت تعريف كليد رفته. اول ecu بعد acu بعد كليدها را تعريف كنيد.
سوالي بود در خدمتم.
ببخشيد يادم رفته بود بگم كدام كد را بديد.
هر كدي كه دادي مشكلي نيست.:34:
حمید جان خیلی زحمتت میدم شرمنده به خدا
یونیت ایموبلایزر در فروشگاه نمایندگیمان موجود نیست و طول میکشه بیاد . و به مشتری قول دادم که فردا ماشینشو تحویل میدم . اگه کد سوییچ استخراج بشه همه چی حله
سلام
متاسفانه من برنامه استخراج كد كليد ندارم.
يونيت acu زيمنس پرايد هم بهش ميخوره.
يا اينكه ecu را خام كنيد تا طرف برسه به كارش تا يدكي بياد .
من قصد خريد برنامه استخراج كد كليد زيمنس را داشتم.كه يكي از بچه ها گفت من خريدم وخطا زياد داره.چون اكثرا كپي ميباشد.بهمين جهت منصرف شدم.
با احترام
میخام منتظر جناب آقای معراج باشم تا جواب بده .
حمید جان اگه زحمت نیست یه ایمیلی بهش بزن .
حمید جان به خدا خیلی آقایی - بدون چشم داشت به همه کمک میکنی . واقعا که مدیریت کل تالار خودرو و تعمیرات شایسته ی خودته
با سپاس - فرهاد - 31/01/91
با سلام در دستگاه مهاد صنعت قسمت سیستم ضد سرقت زیمنس گذینه ای بنام ریستacuهست فکر کنم خامش میکنه تو دستگاهی که شما دارید این گذینه رو نداره در ضمن درمورد استخراج کد سویچ پراید والیو یه چیزهای کشف کردم ولی یخورده چند فایل acu و ecuبه همراه کد سویچ خود فایل لازم دارم برای مطابقت وتحقیق اگه در اختیار دارید لطفان قرار دهید با تشکر
دوست عزیز دستگاه عیب یاب من آیکودیاگ و pps هستش چون توی نمایندگی مجاز ایران خودرو کار میکنم
با سلام از نمایندگی سایپا یک acuخام بگیر 2 کلید نو وایسیو رو خام کن بعد کد دلبخاه خودتو تعریف کن فقط برای اطمینان بیشتر2شماره 7و8رو66بزار
فقط مشکل اینجاست که مشتری نمیذاره جای دیگه ی خودروشو دست بزنیم . میگه همون یه بار که ای سی یوشو باز کردین بسده . واسه همین دنبال کد سوییچ میگردم . اگه بیرون از نمایندگی و مغازه شخصی خودم بود میدونستم چیکار کنم ولی توی نمایندگی صاحب امتیاز از مشتری حمایت و طرفداری میکنه
به خدا عجب گیری کردم پشت ای سی یو این مشتری شر رو باز کردم
اگه شماره تلفن آقای معراج رو کسی داره برام پیام خصوصی بده . و منو از این مصیبت نجات بده
به حمید جان هم خیلی زحمت داد م . به خدا ازش خجالت میکشم سوالی ازش بکنم
سلام
اخه وقتي مشتري كليد خودرو را گم كرده و نمايندگي قطعه نداره .تقصير شما چيست؟
من از اول نمی بایستی این کار رو فبول میکردم
اين شد يه تجربه گرانقدر تا ecu را اول كار باز نكني .خوب كه مشتري گير افتاد انوقت او بشما التماس و خواهش ميكنه تا به ecu دست بزني.
حالا بحث قطعه نبودن به کنار . مشتری میگه چرا ای سی یو منو باز کردی تو که نمیتونستی دورستش کنی . من هم به امید شما دوستان این کار رو پذیرفتم
برادر پیام خصوصیتون رو چک کنید براتون شماره امیر اقا رو گذاشتم اون میتونه کدش رو به شما بده
اقا يه كاري بكن.
بگو خودرو شما كد قبول نميكنه.به همين جهت 5 بار درخواست كد كرديم.
و بايد يه كد جديد براش تعريف كنيم.
اگر هم خيلي ناراحتي كه ايسيو باز شده تا يه ايسيو نو برات بگيرم
بچه ها خیلی آقایین . فردا نتیجه رو اعلام میکنم
سلام دوست من شما اگه ispدستگاه آقای همت زاده رو اگه داشتین میتونستین هم آ سیو رو خام کنی و هر کدی که بدی ماشین رو روشن میکردی
با درود و ادب
احتراما
اینجانب از جناب آقای حمید ذوالعلی مدیر محترم کل تالار خودرو و جناب آقای سجاد(SAM2580) و جناب آقای احمد برقکار نهایت سپاس را دارم و تشکر میکنم که بنده را راهنمایی نمودند تا ایراد خودروی فوق را رفع نمایم .
امیدوارم همواره موفق و سربلند باشید .
با سپاس و احترام
فرهاد - 31/01/91 - ساعت 11 شب
:lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay:
همکار گرامی اقا فرهاد عزیز درود
پست شما را الان دیدم
فایل پیوست در برنامه استخراج کد ارور میده ایا فایل مورد نظر سالم است؟
و با برنامه خام مشکلتون حل شد یا با بیکد کردن؟
اگه ممکنه فایل رو دوباره اپلود کنین
ضمن سلام به همکاران محترم ببخشید دیر جواب میدم کد سویج که دوستمان آقای
فرهاد خواسته 191F6321 میباشد
سلام
دوستان عزيز توجه داشته باشند.هنگام درخواست كد در برخي از نمايندگيها بعلت اينكه كد را با فونت فارسي پرينت ميگيرند.به همين جهت نحوه خواندن كد برعكس ميشود.
مثال:كد صحيح:15040L7X
كد غلط:0L7X1504
توجه داشته باشيد بيشتر مواقع اين اشتباه هنگامي رخ ميدهد كه اعداد به فارسي چاپ ميشود.
اقا فرهاد در صورت امكان ان 5 بار كد كه درخواست كرديد را ارسال كنيد تا با اين كد كه اقاي معراج زحمت انرا كشيدند مقايسه كنيم.
با درود و ادب
احتراما
جناب آقای کیانفر مدیریت محترم کل سایت و جناب آقای حمید ذوالعلی مدیر محترم کل تالار خودرو و بقیه دوستان از اینکه دوباره به جمعتون پیوستم خیلی خیلی خوشحالم و از جناب آقای کیانفر و حمید ذوالعلی نهایت سپاس را دارم .
فقط از دوستان خواهشی داشتم و آن اینکه عاجزانه خواهشمندم کاربری خود را در اختیار کسی قرار ندهند حتی برای یک لحظه و دانلود کردن یک بایت از سایت . چون وقتی آدم هر روز که به سایت دسترسی داره زیاد قدرشو نمیدونه و تقریبا بی خیاله ولی وقتی حتی چند ساعتی توقیف بشه و اجازه ورود به سایت رو نداشته باشه اون وخ میفهمه که چقد وابسته ی کیانست شده و نمیتونه بدون اون زندگی کنه .
حمید جان امروز خیلی اذییت کردم امیدوارم به بزرگی خودا ببخشی . فردا کد ها رو برات میفرستم
با سپاس - فرهاد - 01/02/91
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم
شاید این پست بنده کمی دیر ارسال میشه ولی باید خدمت عزیزان عرض کنم که کد فایل ارسالی آقای فرهاد عزیز
791F60R1
می باشد. با عرض شرمندگی که خیلی دیر به سایت سر زدم .
روزخوش