سلام:دوستان در مورد مزیت وتجربه ها وایرادات در مورد دستگاه کاتل (اقای همت زاده)در این پست اعلام کنید و از بحث های بی مورد اجتناب کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:دوستان در مورد مزیت وتجربه ها وایرادات در مورد دستگاه کاتل (اقای همت زاده)در این پست اعلام کنید و از بحث های بی مورد اجتناب کنید
سلام:اولین تجربه هم خودم عنوان می کنم یکسری از ایسیو های valeoپراید با شماره سریال1224701200 M13NI-881Bزمان تبدیل اماده سازی برای اجرا Errorمیده برای رفع ایراد ایسی ایپرام در بیارین وبدون ایسی ایپرام اقدام به تبدیل کنید
دوستان عزیز در هنگام تبدیل ecu j34 تک سنسور اکسیژن به دو سنسور اکسیژن با دستگاه اقای همت راده اگه به صورت مستقیم اعمال کنین حتما 4-5 بار ارور خواهد داد و تبدیل نمیشود برای حل این مشکل یه روش ساده هست شما میتونین کانتاکت باطری رو 5 دقیقه در بیارین و مستقیما برین رو تبدیل حتما با اولین بار تبدیل میشه امیدوارم مثمر ثمر باشه
سلام خدمت دوستان آیا کار کردن با دستگاه آقای همت زاده مثل فلشیت هست یا نه چون تو قسمت آموزش کار کردن با دستگاه فلشیت که آقای دهقان زحمتش رو کشیده بودن مثل کار کردن با دستگاه xprogهست و باید سیم ها رو از داخل ایسیو وصل کنیم آیا دستگاه همت زاده هم همین طور هست یا از طریق سوکت obdهست و مثل دستگاه فلشیت نیست کار کردن باهاش راحته یا نه با تشکر
سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم پروگرامر جدیدی که به دستگاه همت زاده اضافه شده چه کارایی میکنه و کدوم یکی از دوستان تهییه کرده آیا با دستگاه آقای همت زاده هم میتونیم کیلومتر سمند مولتی رو کم کنیم یا نه با تشکر
سلام خدمت دوستان بلاخره یه دستگاه تبدیل آز آقای همت زاده تهیه کردم و یه ispپروگرامر هم تهیه کردم که با اون هم میشه آی سی ایپرام و فلش رو برنامه ریزی کرد و هم آی سیو زیمینس رو خام کرد با تشکر از همه دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ;187900
سلام:اقای sam2580مبارک باشه سوال و راهنمای در مورد کار کرد با این دستگاه داشتین بنده در خدمتم
ممنون از همه دوستان خدمت دوست عزیزم بگم که این ispپروگرامر در واقع اون آی سی هایی که ما تو کار ایسیو برای رید گرفتن و پروگرام کردن لازمه تو لیست آی سی هاش داره یکی از آی سی هایی که هیچ کدوم از پروگرامر ها ساپورت نمیکنه بغیر از پروگرامر 9000آی سی آی سیو زیمینس هستش که ما وقتی کد سویچ زیمینس رو نداشته باشیم میتونیم با این ispخامش کنیم و حتی میتونیم کد سویچ رو هم بدست بیاریمو کل آی سی های ایپرام و فلش رو هم رید و پروگرام میکنه بدون در اوردن آی سی با تشکر
سلام دوستان :
دستگاه جناب همت زاده علاوه بر فلش و پروگرام ، موتور كليه ماشين هاي ايرانخودرو به غير از 206 رو تست و عيب يابي ميكنه و قابل اضافه شدن خودروهاي شركتهاي ديگر نيز ميباشد كه انشااله در آينده اي نه چندان دور محقق خواهد شد . ولي در مورد ISP پروگرامر فعلا اطلاعاتي ندارم پيش خريد كردم ولي فعلا ظاهرا آماده نشده و تا 2 هفته ديگر فرستاده خواهد شد .
با سلام به همه بنده هم دستگاه اقای همت زاده رو خریدم با شرایت قسطی ایده ال بهترین نکات برجسته در این دستگاه داشتن باتک اطلاعات نقشه وشماتیک خودروها هستش یکی از اونها کتاب سمند مالتی پلکس که فقط در اختیار شرکت ایرانخودرو هست وبه کسانی که از طرف نمایندگیها در کلاسهای اموزشی شرکت میکنند طعلق میگیره خیلی دنبال این کتاب میگشتم وحاظر بودم تا 100000هزارتومان اونو تهیه کنم ولی پیدا نکردم اما الان در سیدی همراه دستگاه اقای همت زاده بصورت فایل پی دی اف هست با تشکر
با سلام
چه جوری باید این دستگاه را تهیه کرد ؟؟؟
سلام خدمت تمامی دوستان گل از دوستانی که با دستگاه آقای همت زاده کار کردن لطف کنن و بگن که چه مواقعی باید برنامه اصلاحی باید دانلود شود و چه مواقعی برنامه های اورجینال و برای چه عیب های باید دانلود شوندو برای چه ایسیو هایی باید دانلود کنیم با تشکر
من دارم از دستگاه اقای همت زاده استفاده میکنم و در مواقعی که ایراد نرم افزاری دارد مانند ( خطای سنسور ناک در بعضی از پژوها و پرایدها و خطای نشتی در SAX500 و خطای کمی دور موتور در ای سی یو های SLC و خطای سنسور کیلومتر در پرایدها ) از برنامه های اصلاحی استفاده میکنم و در بقیه موارد شامل بد کار کردن موتور و کار کردن با دور بالا باشد و احتمال خرابی برنامه وجود داشته باشد از برنامه های اورجینال استفاده میشه موفق باشین :lay:
سلام دوستان در پراید های ساژم که سنسور میل سوپاپ دارن با چه گزینه ای باید دانلود شوند تا سنسور میل سوپاپ حذف شوند و دیگه احتیاجی به تعویض سنسور میل سوپاپ نباشه در ضمن آیا با دنلود این مورد مشکلی پیش میاد یا نه با تشکر
همکاران گرامی درود
مشکلی که بنده در 3 مورد برای تبدیل داشتم در 206 هر بار که از 206 به هر ای سی یو دیگر تبدیل میکنم خطای دریچه گاز میده و ولتاژ روی 4998 گیر میکنه در حالی که وقتی خود 206 است همچین مشکلی ندارم ایا دوستان تجربه یا راه حلی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان امروز یه پراید اومد که هی خطای سنسور میل سوپاپ رو میداد منم با دستگاه آقای همت زاده ایسیو مورد نظر رو با شماره فنی M13NI-18-881Bبه ایسیو پراید به شماره فنی M13NI-18-881Vطبق گفته استاد عزیز آقای ذولعلی دانلود و سپس سوکت سنسور رو در آوردم و دیگه هیچ خطایی ثبت نکرده فعلا بعد از دو روز گفتم بیاد تا نتیجه کامل رو اعلام میکنم با تشکر
با سلام مجدد
از کلیه دوستان عزیز تقاضا دارم تا در موارد زیر ما را یاری دهند:
- اعلام نیاز نسبت به مواردی که در سیستم موجود نیست
توضیح: این موارد با الویت و میزان تقاضا بررسی و اضافه خواهد گردید.
شما نیز با ارسال فایلهای تست شده و تجربیات خویش ما را در این امر
مهم یاری نمائید.
- بررسی دیگر محصولات با ذکر مثال های واقعی جهت ارتقاء سیستم.
توضیح: بعضی موارد اعلام شده توسط دیگران ممکن است مبنای علمی
نداشته باشد.
در ضمن از دوستان عزیز که بطور مستمر این تاپیک را تعقیب و پشتیبانی
میکنند کمال تشکر را دارم.
با سلام
دوستان عزیز ، برای انجام عملیات خواندن/نوشتن بروی ایپرامها ، فلشها و
میکروهای موجود بروی سیستمهای الکترونیک خودرو و کاربردهای دیگر این
شرکت اقدام بطراحی و ساخت سیستم پروگرامر با قابلیت عملیات بروی
برد الکترونیکی بدون نیاز به بیرون آوردن آی-سی ها نمود.
اصطلاحا به این عمل ISP گفته میشود (In System Programming) یعنی
برنامه ریزی با استفاده از پایه های خاص بروی برد.
محدوده قابلیتهای این دستگاه بسیار وسیع بوده و قابل توسعه برای انواع
حافظه ها میباشد.
با توجه به توانائیهای تخصصی این شرکت در سطح ایران و منطقه ،در آینده
نزدیک پروگرامرهای این شرکت با کاربردهای وسیع صنعتی و تحقیقاتی به
دوستاران این رشته ارائه خواهد شد تا خلاء ناشی از بازار تک قطبی با این
محصولات پوشش داده شود.
با سلام
جناب همت زاده لطفا در مورد این پروگرامر جدید و توانایی های آن توضیح کاملی دهید و در صورت امکان اگر فایل آموزشی برای آن آماده کردید بر روی سایت قرار دهید تا با آن بیشتر آشنا شویم
با سپاس
همکار گرامی درود
با عرض پوزش از همکاران گرامی برای ایجاد این پست تکراری. به علت جواب نگرفتن دوباره تکرار کردم
از همکاران شرکت کاتل اگه کسی لطف کنه جواب بده ممنون
1: در تبدیل پیکان ساژم به پژو 405 خطای ناک سنسور میندازه و ماشین ریپ میزنه
2: در تبدیل 206 به ای سی یو های دیگه(والیو و ساژم) فرقی نمیکنه خطای دریچه گاز یعنی ولتاژ 4998 میلی ولت رو میده
همکاران گرامی درود
در باره باقی موارد مشکل به خصوصی ملاحضه نشده ولی این دو مورد را هر دو چندین بار تجربه کردم ولی در باقی موارد چه والئو و چه ساژم وبوش تا این لحظه مشکل ی پیش نیومد باز هم از حسن توجه شما سپاسگزارم