سلام:دوستان در مورد مزیت وتجربه ها وایرادات در مورد دستگاه فلش هیت(اقای ورمزیار) در این پست اعلام کنید و از بحث های بی مورد اجتناب کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:دوستان در مورد مزیت وتجربه ها وایرادات در مورد دستگاه فلش هیت(اقای ورمزیار) در این پست اعلام کنید و از بحث های بی مورد اجتناب کنید
سلام
من به عنوان یک مصرف کننده که با این دستگاه کار میکنم
من کیلومتر سمند مالتی پلکس رو با دستگاه فلشیت کم کردم یعنی هم امپر و FN و ECU رو پروگرم کردم ای سی FN رو هیچ پروگرمی نمی تونه بخونه چون هیچ دیایی ازش نیست
:0018:
سلام
بله شما با فلشیت میتونی میکروی FN و CCN روپروگرم کنید
من منظورتونو از اموزش متوجه نشدم بیشتر توضیح بدین
ممنون:(64):
ممنون منظورم اينه كه معمولا شماره روي ايسي يه جوره و شماره توي بروكرامر يه عدد متفاوته از كجا ميشه فهميداكه تو فلشيت همون شمارس لطفاذكركنيد با تشكر.
سلام
دوست عزیز شماره ای که روی IC نوشته شده همون در فلشیت هست NEC D76F0111GJ
این شماره میکروی FN:(64):
سلام
راهنمای دستگاه فلش هیت خدمت دوستان
تمامی توضیحات به صورت کامل بیان شده است
باسلام
این قسمت برد ضدسرقت زیمنس با مکیروی موتورولا طریقه نصب سیمها کاملا توضیح دادهشده
بازم اگه سوالی هست من در خدمتم :0018:
با سلام به دوستان مطابق با آخرين اخبار از گروه دلتا بزودي اينتر فيس دستگاه فلش هيت تغيير ميكنه و ريد ورايت ايپرام و تغيير كيلومتر زيمنس با OBD و نرم افزار دياگ و... اضافه ميشود.
سلام به همه دوستان
کلا رید گرفتن از ایپرام 40 ثانیه وریختن فایل فلش یک دقیقه وسی ثانیه طول میکشه مگر این زمان زیادیه بعداز اون ما هیچ دستگاهی رو نداریم که از ایپرام رید بگیره البته برای ای سی یوهای داخلی
برای همین برنامه ما میکرو رو در مد خواندن ایپرام قرار می ده وبعداز اون باید دانلودبشه که به مد کاری قبلش برگرده
ممنون:0018:
سلام
دربرنامه جدید فلشیت کیلومترهای والو وزیمنس از طریق OBDکم مشیه وحتی شما میتونید ECUهای زیمنس رو تبدیل کنید وکد سویچ 206 رو از OBDبخونید وخیلی ..........
:lay::bana2:
باسلام
من بابک ورمزیار یکی از اعضای گروه مهندسین دلتا هستم که نماینده انحصاری این دستگاه هستیم
ما هرکدوم یک فلشیت داریم وتمامی این برنامه ها رو قبل از بیرون دادن تست میکنیم اینهایی رو که در پست قبلی گفتم خودم تست کردم
ما برنامه هایی رو که داریم وکار میکنند رو تبلغ می کنیم نه مثل دیگران تبلیغ چیزی رو که درست نشده کنیم
من دیروز یک کیلومتر سمند مالتی کم کردم ویک کدسویچ 206 J34 بیرون کشیدم
بازم اگه سوالی هست در خدمتم:0018:
سلام
در نرم افزار جدید فلشیت موارد زیر اضافه شده
خواندن دامپ بوش 7.4.4و7.4.5 از راه OBD
ایسیو L90 بوش 7.4.11 پراید مگنتی مارلی 6LP2 پژو407 وسیتروئنC5
فلشربرای زیمنس- ساژم -والئو
ایسیو S2000 21,29
تغیر سخت افزارایسیوکیت به مولتیپلکس
ایسیو گیربکس اتومات زیمنس AL4
دانلو BSI
دانلو وخواندن ایپرام ازراهOBD
تبدیل پایه ایسیو زیمنس ازراه OBD
پروگرم ای سی TMS374 ایسیو SL96
وحذف شدن سیم ریست
سلام
نخیر برای همست فقط برای چند مورد باید هزینه اضافه پرداخت چون هم نرم افزار فرق میکنه وهم سخت افزار:lay:
با سلام
تبریز در ناحیه شمالغرب ایران واقع شده است . بهرحال شما بعنوان معرف و
نماینده TNM در این محفل شناخته شده اید.
از شما میخواهم تا به تقاضای یکی از مشتریان خودتان در تبریز که رفیق بنده
نیز میباشد رسیدگی کنید. مسئله از این جا ناشی شده که بنده ، به ایشان
در مورد قابلیتهائی که شما در این تاپیک فرموده بودید اشاره کردم. ظاهرا این
مشتری از نحوه آپدیت و خدمات شما چندان راضی نبوده و از قابلیتهای بحث
شده بی اطلاع بودند.
درصورتیکه قصد رفع مشکل این دوست را داشته باشید ، پست بزنید تا ایشان
را به شما معرفی کنم.
من الله توفیق
سلام
اینو رسیدگی میکنم وبگید با من تماس بگیرند
درضمن اقای همت زاده خدمات ماهم مثل شما من چند بار برای ابدیت دستگاه خودم با شما وشرکتتون تماس گرفتم ولی جوابی نگرفتم من برای دستگاه شما 1600000 تومان هزینه کردم ولی حالا که ابدیت نشده بی فایده یه گوشه افتاده من با این دستگاه کار میکنم ولی حالا هیچ :0018:
درود همکاران گرامی
از دو همکار و دوست بزگوار جناب ورمرزیار و جناب همت زاده نهایت سپاسگزاری را دارم
ولی خواهشم از این دو بزرگوار اینه که با سعه صدر و صبوری همدیگه رو تحمل کنید تا بحث دوستانه و تا حدی به صورت عملی و تئوری پیش برود و عاجزانه خواهشمندم از دادن القاب نا شایست به همدیگر و تحقیر وتوهین بپرهیزید
جناب ورمرزیار اگه امکان داره این امکانات و قیمت هر برنامه را که معرفی میکنید اعلام فرماییدو قابلیتهای اپدیت اینده
جناب همت زاده اگه امکان داره قیمت دستگاه ispرا برای عموم و تخفیف اعضای فروم و امکانات ان و قابلیتهای اپدیت اینده را فهرست کرده ودر تایپک خود اعلام فرمایید
با تشکر بهرامی کردستان
با سلام
جناب بهرامی ، اولا من به هیچ فردی بی احترامی نمیکنم مگر اینکه قبلا
هشدار داده باشم و اون شخص مستحق چنین عکس العملی باشه.
در مورد دستگاههای خریداری شده توسط آقای ورمزیار باید بگم ، من ایشون
رو از نزدیک ملاقات نکردم و بطور نقدی از ایشون وجهی دریافت نکردم.
پس چنانچه ادعایی مبنی بر معامله فی مابین باشه باید وجوه واریزی در
چهارچوب مقررات بانکی انجام شده باشه و قاعدتا مکتوب.
یعنی به صرف ادعای هیچ شخصی قضاوت و حکم صادر نمیشه و ایشون
اول شعر سرودن و انتظار طلب قافیه رو از مستمعان نداشتند.
حالا یکی از راه برسه و بگه اینجا وسط دنیاست که نمیشه قبول کرد!
از همه اینها گذشته آقای مهدی شیخ لو که ایشون بعنوان نماینده شرکت
در غرب کشور معرفی کردند نیز کم و بیش در جریان این مطالب هستند.
در مورد همشهری بنده و عدم آپدیت دستگاه و برنامه ایشون اگر آقای
ورمزیار صلاح بدونن همینجا معرفیشون میکنم تا جای هیچگونه شک و
شبهه و حب و بغضی نمونه.
سلام
میشه این قابلیت هایی که میگید را کاملا دسته بندی معرفی کنید تو یک پست؟
ممنون
باسلام
اقای همتزاده شما یا سوال اقای بهرامی درست متوجه نشدیت ویا خودتونو به اون راه می زنید
ایشون در مورد دستگاه ایکودیاگ من سوال کردند که چرا ابدیتش نمیکنید نه ابدیت دستگاه دوستتون من گقتم بگیددوستتون تماس بگیرند
درمورد دستگاه ایکو
من این دستگاه رو از اقای شیخ لو خریدم 500000 تومان بعد دانگل فلشر ودانلود زیمنس رو از شما گرفتم 300000 تومان بعد از اون برنامه تبدیل تون که اماده شد 800000 تومان دیگه برای برنامه تبدیل برای شما فرستادم این دو مبلغ رو من از طریق کارت به کارت برای شما ارسال کردم حالا یا دستگاه رو ابدیت کنید یا پولی رو که به شما دادم بهم برگردونید :102:
منظورم کل قابلیت های دستگاه هست
قابلیتهایی که فلشیت داراست :0018:
با سلام خدمت جناب اقای ورمزیار ایا دستگاه فلشیت قابلیت دیاک رو هم دارد ایا قابلیت های ذکر شده در توضیحات بالا بایدهر کدام جدا گانه خریداری شود .یا همه قابلیت ها و دیاک یکجا وبا هم فروخته میشود.
با تشکر شهبازی کردستان
- کاملترین پروگرامر قطعات قابل پروگرام خودرو
- کابل جیتگ ویژه خودرویی (Flashit) برای جیتگ کردن انواع ایسیو
- کابل دیاگ (OBD) برای دانلود و تبدیل و فلش انواع ایسیو
- پشتیبانی اکثر ایسیوهای موجود در بازار با انواع آن( تک سنسور- 2 سنسور ..)
- بالاترین سرعت دانلود و پروگرام
- نقشهها و راهنمای کامل اتصال سیمهای پروگرام به زبان فارسی
- دیاگ انواع خودروهای داخلی ( بزودی )
- تستر و شبیه ساز سیگنال 58+2 میل لنگ ، PWM ، موج مربعی و ولتاژ سنسور ها
- ارتقاء رایگان نرم افزار از طریق اینترنت و 1 سال گارانتی
قابلیتهای برد جیتگ (FlashHit) ایسیو کیت 5000:
پروگرام اییپرام و فلش انواع ایسیو متداول در ایران بدون نیاز به جداکردن قطعه از روی فیبر تنها با 4-6 سیم (جیتگ) شامل:
SAGEM S2000-10 / S2000-11 / S2000-21 / S2000-29 / S2000-35 / S2000-3E / S2000-3F/ PL4-LC
VALEO PL4-ILC / PL4-SLC / PL4-PRIDE / J-34 / SAX500
BOSCH M7.4.4 / ME7.4.4 / ME7.4.5 / ME7.4.9 NG / ZAMIAD7.9.7.1
SIEMENS CI1/CI2/CI3/CI4/CI5/CI6/CI7/CIP/CA0/CBE/CB5/CNG/Kia-RIO/L90/GearBoxAL4
MAGNETI MARELLI6LP2
A2C00038136(0L72A) - SL96(TMS374) -FN/CCN
این قابلیت برای اولین بار در ایران ارائه میشود و پروگرامرهای خارجی مثل XPROG و Flashitساخت آلمان تنها چند مدل محدود از ایسیوهای داخل ایران را پروگرام میکنند و یا تنها رید میگیرند. اما ایسیو کیت 5000 برای ایسیوهای داخلی بهینه شده و سرعت نوشتن آن سه برابر و خواندن آن 6 برابر سریعتر است.
آی سی های 29f200 , 95080 یک ایسیو S2000 بدون در آوردن رزین پروگرام و وریفای میشود.
قابلیتهای تبدیل و دانلود و فلش ایسیو :
دانلود و تبدیل و فلش انواع ایسیو شامل:
SAGEM S2000-10 / S2000-11 / S2000-35 / S2000-3E / S2000-3F / PL4-LC
VALEO PL4-ILC / PL4-SLC / PL4-PRIDE / J-34 / SAX500
BOSCH M7.4.4 / ME7.4.4 / ME7.4.5 / ME7.4.9
SIEMENS CI1 / CI2 / CI3 / CI4 / CI5 /CI6 / CI7 / CIP / CA0 / CBE / CB5 / CNG
BSI206 Version30/32/34/38/45
تفاوت این تبدیل کننده ایسیو با سایر تبدیل کننده های داخلی در سرعت حداقل دو برابری دانلود و تبدیل ( دانلود زیمنس در 3.5 دقیقه و S2000 در 2 دقیقه) و انواع تبدیلهای جدید میباشد که اولین بار توسط این شرکت ارائه میشود مانند تبدیل انواع S2000 و ایسیوهای 2 سنسوره و تک سنسوره PL4 به یکدیگر.
قابلیتهایی که برای اولین بار در ایران ارائه میشود:
- پروگرام و خواندن 95160-95080- AM29F400BB - M29F200BB و ... از طریق کابل جیتگ بدون در آوردن قطعه
- تبدیل ساژم S2000 از راه کانکتور دیاگ (OBD) به تمام مدلها
- تبدیل تمام مدلهای موجود بوش Me7.4.4, me7.4.5
- قابلیت خواندن دامپ اکثر ایسیو ها از طریق OBD
- قابلیت خواندن و نوشتن اییپرام ایسیو از طریق OBD در مدل 5000A
- قابلیت تبدیل ایسیو زیمنس از راه OBD در مدل 5000A
- قابلیت برنامه ریزی FN/CCN سمند در مدل 5000A
تستر و شبیه ساز PWM و 58+2 و ....
پروگرامر 5000 خودرویی دارای یک تستر و شبیه ساز 5 کاناله است که میتواند 5 سیگنال همزمان را جهت تست انواع ایسیو و شبیه سازی انواع سنسور ایجاد کند. این سیگنالها شامل سیگنال PWM با فرکانس 3 تا 3 کیلوهرتز و رنج 1 تا 99 درصد، سیگنال CrankShaft ( میل لنگ) 58+2 با دور موتور 800 تا 4000 و موج مربعی 3هرتز تا 1500 هرتز و دو سیگنال DC قابل تنظیم هستند.
باسلام
دررابطه با برنامه تبدیل ای سی یو که من از اقای همتزاده خریدم وایشان ان را ابدیت نکردن
اقای همتزاده که منکر خرید برنامه تبدیل توسط من از خودشون شدن
ولی طبق گفته ایشان که باید مکتوب شده باشد وجه های واریزی توسط دستگاههای خود پرداز به حسابشون واریز شده وفیشهاش موجود میباشد من از دوستانی که از خدمات وپشتیانی اقای همتزاده تعریف میکنند خواهشمندم به این مسئله رسیدگی کنند چون من مبلغ زیادی بابت این دستگاه پرداختم ولی الان بی فایده یه گوشه ای افتاده ایشان یا دستگاه رو ابدیت کنند یا پولی رو که از من گرفتند بهم برگردونند از همگی بسیار سپاس گذارم:0018:
سلام
جناب اقای ورمزیار با تمام احترامي كه بنده به شما و همچنين جناب مهندس همت زاده قائل هستم.
از شما خواهش ميكنم. اينگونه موارد را كه باعث تنش و بي حرمتي ميشود (با توجه به تاپيكهاي اينچنيني كه قبلا مطرح شده و حاصلي جز بي احترامي نداشته)اينجا مطرح نكنيد.
با سپاس از شما
با سلام
آقای امینی فر، من منکر هیچ واقعیتی نمیشم و نشدم.
بعضیها ذهنشون اجازه بزرگ فکر کردن رو بهشون نمیده. عرض بنده همون بود
که بالا و قبلا گفته بودم. من نگفته که فلانی دستگاه خریده یا نه.
من گفتم که برای هر سخنی مدرک لازمه ، اینکه اون قیمت 1600 از کجا
اومده، منظور منو همه فهمیدن الا اونائی که نمیخوان بفهمن. اونا گفتن
قیمت تمام شده فلان است و بهمان من هم گفتم مدرک نشون بدین .
والسلام
با عرض ادب و سلام حضور مهندس همت زاده و اقای ورمزیار ....بنده عضو کوچک این سایت نظرم اینه قابلیت دستگاه را نشون دادن بهتر از معایب دستگاه دیگران را گفتنه و شما در این قسمت سایت بایست قدرت دستگاه و قابلیت دستگاه رو بگید نه معایب دستگاه دیگری درنتیجه من از دستگاه جناب همت زاده دارم راضی هستم و گویا شما هم دستگاه خوبی دارید ولی اصل بر این است که شما برتری دستگاهتون را ثابت کنید نه طلب و تنخواه از همدیگر را بهر حال موفق باشید
دوستان گرامی من یک دستگاه فلش هیت خریداری کردم . حدودا یک هفته دارم باش کار میکنم قابلیت های خوبی داره فعلا تنها عیبی که داره اینه که ای سی یوهای زیمنس ایمو دار رو نمیتونه رید بگیره.
با سلام من اسفند ماه گذشته با مطالعه فایل راهنمای دستگاه فلشیت که در آن به قابلیت خواندن و نوشتن فایل ایپرام و میکرو از طریق کابل obd با آپدیت ورژن 8.30 اشاره شده بود این دستگاه را خریدم و پس از آپدیت ورژن فوق امکانات اشاره شده اضافه نشد که پس از تماس با شرکت دلتا قول بعد از عید را دادند حالا که تماس میگیرم میگن باید مبلغ یک میلیون تومن دیگه بدید چون دستگاه ما به دو صورت حرفه ای و معمولی بفروش میرسد اگر شرکت واقعا بفکر مشتریهای خود میباشد حداقل مشکل کسانیکه قبلا دستگاه خریدند را حل کنند چون هنگام خرید کوچکترین اشارهای به این موضوع نشده بود احتراما منتظر پاسخ جناب ورمزیار عزیز هستم.