سلام دوستان 206 تیپ 2 که نور بالاش روشن نمیشه bsm b3 باز کردم که رله اش رو عوض کنم حالا چطوری برد رو از پلاستیکش جدا کنم چون چسبیده به سوکت با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان 206 تیپ 2 که نور بالاش روشن نمیشه bsm b3 باز کردم که رله اش رو عوض کنم حالا چطوری برد رو از پلاستیکش جدا کنم چون چسبیده به سوکت با تشکر
سلام دوست عزیز رله چراغ نور بالا کدوم هست که قاب رو بشکنم و عوضش کنم چون مشتری میگه درستش کن
فقط محل مورد نظر رو با یک هویه برقی بردار رله ای رو که مشخص کردم رو تعویض کن موفق باشین :lay:
دوست عزیز ایراد میتونه از خود دسته چراغ یا سیم کشی هم باشه اول باید توسط دیاگ در قسمت کام2000 و بی اس ای سلامت آنرا امتحان کنید و یا با جایگزین کردن آزمایش کن.
سلام دوست عزیز با تعویض یه bm34 مشکل حل شدولی با bsm b3 خودش روشن نمیشه
سلام خدمت دوستان BSM B3تعمیر نشد و مشتری رفت یهBSM B5 نو خرید و سوال من اینه که BSM B3چه فرقی با BSM B5 داره و آیا این BSM B3 رو که فقط نور بالاش خرابه من میتونم تو تمامی 206 ها برای تست استفاده کنم یانه با تشکر از حسن توجه دوستان گل
با سلام اهمتر را روي بوق قرار دهيد يكسر آنرا به خروجي چراغ ازbsm وصل كنيد با سر ديگر خروجي رله ها را از زير برد تست كنيد به راحتي ميتوانيد رله را پيدا كنيد .
دوستان b2 b3 و b5 با هم چه فرقی دارن
درود مهندس
ماشین 206 تیپ 2 بعد از روشن کردن و بستن سویچ و خارج کردن سویچ ماشین همچنان روشنه و کار میکنه و خاموش نمیشه.با دنده و کلاچ باید خاموش شه.باز با استارت زدن روشن میشه و مشکلی نیست فقط خاموش نمیشه با سویچ.چه باید کرد؟