پاسخ : بخش پیشنهادات و انتقادات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
شهریار
دوست عزیز سلام
اینجا انجمن تعمیرکاران است
اینجا هر ** دوست داشته باشد می تواند توی هر زمینه ای نظر بدهد
در مواردی نیز مشاهده شده سخنان کسانی که تجربه کمتری دارند راهگشا بوده
یک ضرب المثلی هست می گوید
در ماهیگیری آنکه تازه کار است بهتر ماهی می گیرد
چه بسا ممکن است من با تجربه ای که دارم یک عیب را دو ساعت وقت صرف کنم تا پیدا کنم
در صورتی که ممکن باست یک تازه کار این عیب را ده دقیقه ای حل کند
این تایپیک را بررسی کنید
عیب صوت تلویزیون SAMSUNG مدل CS-5393TS شاسی KS1A
ببینید من این وقت را روی این تلویزیون گذاشتم
چرا چون در ذهن خودم دنبال یک معمای پیچیده بودم
ممکن بود این سوال را هم مطرح کنم و دوستی هم پاسخ دهد آی سی صوت را عوض کن
من هم پوزخندی میزدم و اهمیت نمی دادم
در کل الکترونیک و تعمیرات جای بحث و تبادل نظر را دارد
مطمئنا نیز شنیدن نظرات دوستان،حتی اگر مهارتی نیز نداشته باشند خالی از لطف نیست
و همانطوری که عرض کردم
در مواردی نیز راهگشا می باشد
ما را از اظهار نظرهای خود در بخش تعمیرات نیز بی نصیب و بی بهره نگذارید
سلام ضمن اینکه بافرمایشات جناب آقای شهریارکاملا موافقم این پست منوبه یادخاطره ای انداخت سال72درکناراستادبسیاماهردر زمان خودش کارمیکردم فرد مسنی رادیوضبطی به نام ستاره طلایی جهت تعمیرآورد فکرمیکنم رادیو فن داشت ولی صدانداشت بعدازکلی تعویض قطعه استادمحترم رادیوضبط راتحویل مشتری دادندوفرمودندقابل تمیرنیست روزبعدآن فردمسن رادیوضبط رابقل گرفته وباسروصداازدرواردشدوگفت به شمامی گویندتعمیرکار؟من خودم درستش کردم این فردمسن کاردآشبزخانه رابرداشته وبه جان رادیوضبط افتاده بودوبرحسب اتفاق باچرخاندن پتانسیومتری که روی بردقرارداشت صدای رادیو بلندشده بود.ضمن اینکه ازتجربه این فردمسن زیادبهره بردم اینوهم یادگرفتم که هرچی بدانم بازهم نمیدانم مگراینکه استفاده کردن ازفکروتجربه دیگران
موفق باشید
پاسخ : سلام به شما استادان عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen.m1963
پیشنهاد :لطفادرصورت امکان قسمتی رابرای مبتدیان درهرمبحث قراردهیدتا به اشتباه باعث خرابی دستگاه مورد استفاده خود نشوند مثلا من یه رسیورفورست داشتم که درست کار می کرد باتوجه به مطالب سایت که گفته شده بود انرا خراب کردم وحالا کسی جوابگو نیست البته این اشتباه از من بوده ولی اگه یه توضیح جهت رفع اشگال درصورت نبودایراد تخصصی هردستگاه درسایت گذاشته شودمامبتدیان وقت خودرابیخود جهت خراب تر کردن دستگاه هدر نمی دهیم.باتشکرازشما همه عزیزان
سلام جناب محسن عزیز
ببینید این مساله امکان نداره تو هر بخش بنویسیم قسمت مبتدیان و قسمت کاربرای ماهر
ولی یکاری که میشه کرد اینه
کاربر خودش می تونه نسبت به مهارت و توانایی خودش اقدام به تعمیر کنه که دست خودش هست
در ضمن میتونه موقع سوال کردن و دریافت پاسخ از سایرین به این موضوع اشاره کنه که مثلا :
بنده چون تجربه کافی ندارم بیشتر و واضح تر توضیح بدید
این خیلی بهتر میشه
بارها دیده شده کاربری سوال میکنه ما که نمیدونیم اطلاعات ایشون در چه حدی هست مجبوریم تا حد ممکن ساده
راهنمایی کنیم طرف برمیگرده میگه اینا که بچه بازیه اینا رو خودم بلدم این کارا رو انجام دادم
تو بعضی موارد هم اصطلاحات مطالبی رو عنوان میکنیم که کاربر اصلا نمیدونه اینا چیه
خوب ما هم تقصیری نداریم چون با یکی دونفر سره کار نداریم
بنظر من بهتره کاربر خودش عنوان کنه که تا چه حدی تجربه و معلومات داره و نتیجه بهتری بگیره
موفق باشید
پاسخ : سلام به شما استادان عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen.m1963
پیشنهاد :لطفادرصورت امکان قسمتی رابرای مبتدیان درهرمبحث قراردهیدتا به اشتباه باعث خرابی دستگاه مورد استفاده خود نشوند مثلا من یه رسیورفورست داشتم که درست کار می کرد باتوجه به مطالب سایت که گفته شده بود انرا خراب کردم وحالا کسی جوابگو نیست البته این اشتباه از من بوده ولی اگه یه توضیح جهت رفع اشگال درصورت نبودایراد تخصصی هردستگاه درسایت گذاشته شودمامبتدیان وقت خودرابیخود جهت خراب تر کردن دستگاه هدر نمی دهیم.باتشکرازشما همه عزیزان
دوست عزیز سلام
بخش پرسش و پاسخ مربوط به همین کار است
یک پیشنهاد به مدیریت سایت جهت رفع مشکل مبتدیان
سلام استاد عزیز نظر به اینکه بعضی کاربران مبتدی دستگاه خود را بادادن نرم افزارهای مختلف وندانم کاری های زیاد خراب کرده وکارشان به فلاش کردن دستگاه رسیورمیرسد درصورت امکان برای این دسته مبتدیان نحوه انجام اینکار را به زبان ساده اموزش دهید مثلا من رسیورforsatfhd9200pvrدارم که برطبق نظر یکی ازاستادان سایت کارش به فلاش کردن دستگاه رسیده خداوند به شما که این سایت اموزشی وتعمیراتی که راه انداختید توفیق عنایت کند باتشکر اززحمات شبانه روزی شما عزیزان
پاسخ : بخش پیشنهادات و انتقادات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*IRAN*
بزرگان عزیز جریان چیه هر پستی که بنده میزنم حذف میشه مگه چیکار کردم من
درود
دوست عزیز یکی از پستهای شما توسط
مدیر بخش حذف شده
فقط یک عدد