بنام خدا
استشمام عطر خوش بوی عید فطر از پنجره ملکوتی رمضان گوارای وجود پاکتان. عید فطر روز چیدن میوه های شاداب استجابت مبارک باد
این عید فرخنده را به مدیریت ؛معاونت ؛ هیت مدیره ؛مدیران و کاربران
سایت عظیم کیانست تبریک میگویم
نمایش نسخه قابل چاپ
بنام خدا
استشمام عطر خوش بوی عید فطر از پنجره ملکوتی رمضان گوارای وجود پاکتان. عید فطر روز چیدن میوه های شاداب استجابت مبارک باد
این عید فرخنده را به مدیریت ؛معاونت ؛ هیت مدیره ؛مدیران و کاربران
سایت عظیم کیانست تبریک میگویم
عید فطر بر تمام مسلمانان جهان مبارک باد
سلام بنده هم به عنوان عضو کوچک کیانست این عید بزرگ را به همه دوستان کیانست تبریک میگم انشالله هر کجا که هستند موفق و پیروز باشن در ضمن فردای روز عید سالگرد پدر ما هست .
سلام
بنده هم پيشاپيش عيد سعيد فطر را تبريك عرض ميكنم.
سلام
با یاد کسانی که این عید را در میان خانواده اشان نخواهند بود من نیز به نوبه خود عید فطر را تبریک عرض مینمایم
پیشاپیش عید سعید فطر مبارک و طاعات قبول .
تـا ز رویـت گرفتـه ام روزه جز به یادت نکرده ام افطار
و چقدر سخت است که این عزیز عید را بدون آن عزیزترین غایب از نظر بگذرانیم ...
عید سعید فطر مبارک باد .
با سلام
من هم پیشاپیش عید فطر را به تمام کیان ستی های عزیز تبریک عرض می نمایم.
با سلام خدمت همه دوستان و كاربران سايت بزرگ كيانست :
بنده نيز پيشاپيش عيد سعيد فطر را تبريك عرض نموده و از خداوند منان طالبم كه طاعات و عبادات تمام مسلمين را در اين ماه پر فيض و بركت مقبول گرداند . و روح از دست رفتگان زلزله اهر و توابع آن را شاد گرداند . آمين .
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
عید سعید فطر بر تمام مسلمین جهان مبارک
با سلام
ضمن قبولی طاعات و عبادات همه کیانستی های عزیز و بزرگوار پیشاپیش این عید بزرگ رو به همه مسلمانان جهان تبریک عرض میکنم.
باسلام
این عید سعید وفرخنده را پیشاپیش خدمت سروران عزیز تبریک عرض میکنم
باسپاس
عید صیام آمد و ماه صیام رفت
لطف تمام آمد و فیض تمام رفت
شد عید فطر و لطف خدا باز تازه شد
گرد غم گناه ز جان عوام رفت.
http://kiansat.kim/images/icons/1-1.gifپیشاپیش عید بزرگ رو به تمامی شیعیان جهان تبریک عرض می کنم .
بنده هم پيشاپيش این عید سعید وفرخنده را خدمت دوستان عزیز تبریک عرض میکنم
حلول ماه عید و شادی مسلمین است
پایان ماه روزه، برای صائمین است
نشاط و افتخـار و شـادی و سربــلندی
از محـک الهی برای مؤمنین است
:748420_JC_hurrah::748420_JC_hurrah::748420_JC_hur rah:
با سلام
عید سعید فطر رو بر همگی دوستان و همکاران عزیز تبریک عرض میکنم
با سلام.........من هم به تمامي عزيزان عيد فطر را تبريك ميگم .با آرزوي قبولي طاعات همگي عزيزان.....با تشكر
:lay:بنده نيز پيشاپيش عيد سعيد فطر رو به تمام عزيزان تبريك عرض ميكنم / به اميد قبولي طاعات شما
پيشاپيش من هم به نوبه ي خودم اين عيد مبارك را بر همگان تبريك گفته و ارزومندم تماميه عبادات و نماز هاو رازو نياز ها مقبول باري تعالي گردد
من هم این عید بزرگ و فرخنده را خدمت کیانستی های عزیز تبریک
عرض میکنم .
سلام
رمضان آمد و روان بگذشت
بود ماهی به يك زمان بگذشت
شب قدری به عارفان بنمود
اين معانی از آن بيان بگذشت
رمضان ماه ضيافت الهي، ماه انس با قرآن و ماه رحمت الهی و مغفرت به پايان می رسد و اينک با دلهائي مالامال از محبت و به اميد اينکه طاعات و عبادات تان مقبول درگاه خداوند متعال گردیده و بهره کافي را از اين ماه پر خير و برکت برده باشيم به پيشواز عيد سعيد فطر خواهيم رفت. پیشاپیش این روز را برای تمام مسلمین جهان بخصوص برای شما کاربران عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و امید وار است که لحظات دیدار و تقسیم شادمانی با یک دیگر را به فال نیک گرفته و به تحکیم روابط اجتماعی خود در پرتو فیض روزه و ایام عید بپردازید
با سلام
بنده هم این عید را پیشاپیش به همه دوستان
تبریک میگویم
بنده هم عید سعید فطر را به همه مسلما نان جهان تبریک می گم طا عا تتان قبول حق تعا لی
سلام دوستان شب بخیر ضمن قبولی طاعات، عید سعید فطر را به همه امت مسلمان ایران وجهان و دوستان وهمکاران عزیزم تبریک عرض می نمایم.
حافظ منشین بی می و معشوق زمانی
مسلمانان روزه دار که ماه رمضان را به روزه دارى به پا داشته و از خوردن و آشامیدن و بسیارى از کارهاى مباح دیگر امتناع ورزیده اند، اکنون پس از گذشت ماه رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را از خداوند مىطلبند، اجر و پاداشى که خود خداوند به آنان وعده داده است.
روایت:
امیرالمؤمنین على(علیه السلام) در یکى از اعیاد فطر خطبه اى خوانده اند و در آن مؤمنان را بشارت و مبطلان را بیم داده اند: اى مردم! این روز شما روزى است که نیکوکاران در آن پاداش مىگیرند و زیانکاران و تبهکاران در آن مایوس و ناامید مىگردند و این شباهتى زیاد به روز قیامتتان دارد، پس با خارج شدن از منازل و رهسپار جایگاه نماز عید شدن به یاد آورید خروجتان از قبرها و رفتنتان را به سوى پروردگار، و با ایستادن در جایگاه نماز به یاد آورید ایستادن در برابر پروردگارتان را و با بازگشت به سوى منازل خود، متذکر شوید بازگشتتان را به سوى منازلتان در بهشت برین، اى بندگان خدا، کمترین چیزى که به زنان و مردان روزه دار داده مىشود این است که فرشتهاى در آخرین روز ماه رمضان به آنان ندا مىدهد و مىگوید:
«هان! بشارتتان باد، اى بندگان خدا که گناهان گذشته تان آمرزیده شد، پس به فکر آینده خویش باشید که چگونه بقیه ایام را بگذرانید.»
روز اول ماه شوال را بدین سبب عید فطر خوانده اند که در این روز، امر امساک و صوم از خوردن و آشامیدن برداشته شده و رخصت داده شد که مؤمنان در روز افطار کنند و روزه خود را بشکنند. فطر و فطر و فطور به معناى خوردن و آشامیدن است.
ابتداى خوردن و آشامیدن را افطار مىنامند و از این رو است که پس از اتمام روز و هنگامى که مغرب شرعى در روزهاى ماه رمضان، شروع مىشود انسان افطار مىکند یعنى اجازه خوردن پس از امساک از خوردن به او داده مىشود. عید فطر داراى اعمال و عباداتى است که در روایات معصومین(ع) به آنها پرداخته شده و ادعیه خاصى نیز آمده است.
از سخنان معصومین(ع) چنین مستفاد مىشود که روز عید فطر، روز گرفتن مزد است. و لذا در این روز مستحب است که انسان بسیار دعا کند و به یاد خدا باشد و روز خود را به بطالت و تنبلى نگذراند و خیر دنیا و آخرت را بطلبد.
و در قنوت نماز عید مىخوانیم:
«... اسئلک بحق هذا الیوم الذى جعلته للمسلمین عیدا و لمحمد صلى الله علیه و آله ذخرا و شرفا و کرامة و مزیدا ان تصلى على محمد و آل محمد و ان تدخلنى فى کل خیر ادخلت فیه محمدا و آل محمد و ان تخرجنى من کل سوء اخرجت منه محمدا و آل محمد، صلواتک علیه و علیهم اللهم انى اسالک خیر ما سئلک عبادک الصالحون و اعوذ بک مما استعاذ منه عبادک المخلصون»
بارالها! به حق این روزى که آن را براى مسلمانان عید و براى محمد(ص) ذخیره و شرافت و کرامت و فضیلت قرار دادى از تو مىخواهم که بر محمد و آل محمد درود بفرستى و مرا در هر خیرى وارد کنى که محمد و آل محمد را در آن وارد کردى و از هر سوء و بدى خارج سازى که محمد و آل محمد را خارج ساختى، درود و صلوات تو بر او و آنها، خداوندا، از تو مىطلبم آنچه بندگان شایسته ات از تو خواستند و به تو پناه مىبرم از آنچه بندگان خالصت به تو پناه بردند.
عیدسعید فطر بر تمامی روزه دارن مبارک
سلام
بنده هم عید سعید فطر را به همگی دوستان تبریک عرض می نمایم
اما دوستان آذربایجانی ما نو عید دارند ......
و امیدوارم هرچه زودتر سرو سامان بگیرند ...
موفق باشید