جناب شهریار با سابقه خوب شما انتظار داریم بتونید باری از روی دوش سایت بر دارید
بزودی هم چند نفر از مدیران خبره به جمع دوستان میپیوندند
تبریک میگم و موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب شهریار با سابقه خوب شما انتظار داریم بتونید باری از روی دوش سایت بر دارید
بزودی هم چند نفر از مدیران خبره به جمع دوستان میپیوندند
تبریک میگم و موفق باشید
درود
جناب شهریار معاونت سایت را به شما تبریک میگویم امیدوارم بتوانید در کنار سایر اساتید دلسوز و خبره در این سایت موفق و موید باشید
با سلام
جناب شهریار تبریک بنده رو هم بپذیرید
موفق و موید باشید
درود
من هم به برادر بزرگوارم تبریک عرض می کنم . شــــــــــــــاد وپیروز باشید
http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gifhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gifhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif
هوالعليم
با سلام ، جناب شهريار عزيز بنده هم به نوبه خودم تبريك عرض ميكنم، ان شاالله بهتر از هميشه براي اين سايت پويا باشيد.
موفق باشيد
تبریک میگم و موفق باشید__________________
با سلام ...........جناب شهريار تبريك عرض ميكنم و از راهنماييهاي خوب و بموقع شما كمال تشكر را دارم اميدوارم هميشه موفق وسربلند باشيد..........با تشكر
با سلام
من هم پست معاونت سایت را به استاد بزگوار و عزیز جناب شهریارتبریک عرض می کنم الحق که لایق این درجه بودید امیدوام همیشه پیروز و سربلندباشید .:0018::0018::0018::0018::0018:
درود جناب شهریار
سمت جدید را خدمت شما دوست گرامی شادباش عرض می کنم
امیدوارم در این پست حساس نیز شاهد فعالیت مستمر و موفق شما باشیم.
سایت بزرگ کیانست با این دست اندازی ها به حاشیه نمی رود بلکه راه خود را بهتر پیدا می کند ...
با سپاس
تبریک میگم دوست عزیز و موفق باشید
جناب شهريار عزيز بنده هم به نوبه خودم تبريك عرض ميكنم
موفق باشی گرامی
با سلام :
جناب شهريار دوست گرامي ،
ارتقا درجه مديريتي را به عنوان معاونت كل سايت تبريك عرض ميكنم . اميدوارم در تمام مراحل زندگيت همچون در اين جمع خوش بدرخشيد . موفق باشيد .
استاد بزرگوار تبریک میگم موفق و سربلند باشید
:0018::0018::0018::0018::0018::0018:
تبریک میگم موفق و سربلند باشید
جنابشهریارتبریک بنده را هم پذیرا باشید
با ارزوی موفقیت روز افزون برای تمامی دوستان
درود جناب شهریار
تبریک مرا نیز پذیرا باشید
پیروز و سربلند باشید
جناب شهریار تبریک بنده را هم پذیرا باشید
تبریک میگم
با سلام :
جناب شهريار عزيز ، بنده تاپيك تبريك جناب كيانفر را مشاهده نكردم و با فاصله حدود 2 ساعت يه تاپيك تبريك زدم . در همين جا هم به شما دوست گرامي تبريك ويژه دارم و اميد آن را دارم كه در همه مراحل زندگيت موفق و مؤيد و پيروز باشيد .
سلام
جناب شهریار تبریک بنده را نیز پذیرا باشید . با آرزوی موفقیت
══════════════ ೋღ☃ღೋ ═══════════════
انتصاب بجا و شایسته جنابعالي به عنوان معاونت سایت بزرگ کیانست، پیشوا بسیار باعث مسرت و خشنودی است. از صمیم قلب انتصاب جنابعالی را تبریک و تهنیت عرض می نمایم. توفيقات روز افزون و سلامتي شما را از درگاه خداوند منان آرزو مينمايم
مطمئناٌ مدیریت اثر بخش و توانمند توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جنابعالی ، موجبات ارتقاء شایستگی ها و توسعه سایت را فراهم خواهد نمود.
هر چه کند همت مردان کند کار نه این گنبد گردان کند
══════════════ ೋღ☃ღೋ ═══════════════
تبریک میگم
تبریک میگم
درود
تبریک به شما بابت ارتقاء
سلام
تبریم می گویم.
موفق وسربلند باشید.
با سلام
من هم به نوبه خودم تبریک میگویم و امیدوارم هر جا که هستن موفق و پیروز باشند.
سلام : عرض تبریک بخاطر ارتقاء سمت استاد ارجمند جناب شهریار موفقیت شما را آرزومندم
با سلام...........جناب شهريار تبريك ميگم.............با تشكر
تبريك --------------------- تبريك ------------------------------ تبريك
انشاء الله هميشه موفق باشي
جناب شهریار تبريك ميگم پيروز باشيد
سلام
بنده هم این سمت بزرگ را به شما تبریک میگوییم و امیدوارم که برای زنده نگه داشتن این سایت بزرگ همت کنید واقعا هرچی داریم از این سایت داریم در واقع تلاش شما عزیزان است که این سایت روز به روز بهتر میشود وانشااله هم خواهد شد موفق باشید !
تبریک میگم..........
با سلام و درود و تبریک فراوان
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید
با سلام
جناب اقای شهریار بسیار خوش اخلاق و یکی از مخلصترین مدیران این سایت میباشند. این سمت واقعا برازنده ایشان می باشد.
تبریک بنده را نیز پذیرا باشید.
درود
جناب شهريار عزيز بنده هم به نوبه خودم تبريك عرض ميكنم همچنین به مدیریت سایت نیز جهت این انتخاب شایسته و هوشمندانه تبریک عرض میکنم.
با آرزوی ارتقاء و پیشرفت سایت بزرگ کیان ست
مصطفی
تبریک به دوست عزیز جناب شهریار.
موفق باشی.
جناب شهریار امیدوارم تبریک مرا هم پذیرا باشید و براستی که هنر مدیر کل موفق تشخیص در انتخاب مدیران شایسته است .