بد استارت خوردن 206 هنگام صبح
با سلام خدمت اساتید محترم.من یه چند وقتیه یه مشکل اساسی پیدا کردم که تا امروز هیچ مکانیکی نتونسته رفع کنه .اونم این که صبها میخوام ماشینو روشن کنم با دهمین و یا بیشتر استارت روشن میشه . یعنی وقتی که ماشین صبح سرده باید پامو رو پدال گاز بزارم و چند بار استارت بزنم تا یه کدوم از اون استارتا با پدال گاز بخونه و ماشین روشن بشه و همون زمانی که ماشین روشن میشه تا میخوام راه بیفتم ماشین جون نداره و خاموش میشه و باید 5دقیقه وایسم تا ماشین داق بشه بعد راه بیفتم تا ماشین خاموش نشه....از جمله کارای که کردم .دیاگ زدم-شمع و وایر عوض کردم-انزکتور شستشو دادم-بنزین سوپر استفاده کردم-فیش سبز رنگ اب رو عوض کردم-پمپ بنزینشو عوض کردم-باطری نو انداختم.ولی درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر.
پاسخ : بد استارت خوردن 206 هنگام صبح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezatotti
با سلام خدمت اساتید محترم.من یه چند وقتیه یه مشکل اساسی پیدا کردم که تا امروز هیچ مکانیکی نتونسته رفع کنه .اونم این که صبها میخوام ماشینو روشن کنم با دهمین و یا بیشتر استارت روشن میشه . یعنی وقتی که ماشین صبح سرده باید پامو رو پدال گاز بزارم و چند بار استارت بزنم تا یه کدوم از اون استارتا با پدال گاز بخونه و ماشین روشن بشه و همون زمانی که ماشین روشن میشه تا میخوام راه بیفتم ماشین جون نداره و خاموش میشه و باید 5دقیقه وایسم تا ماشین داق بشه بعد راه بیفتم تا ماشین خاموش نشه....از جمله کارای که کردم .دیاگ زدم-شمع و وایر عوض کردم-انزکتور شستشو دادم-بنزین سوپر استفاده کردم-فیش سبز رنگ اب رو عوض کردم-پمپ بنزینشو عوض کردم-باطری نو انداختم.ولی درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر.
درسته که شما پمپ بنزین رو عوض کردی ولی امکان خرابی همون پمپ نو هم وجود داره من با قطعات نو مشکل دار زیاد برخورد کردم
درود بر شما:
دوست من در چنین مواردی بهترین راه عیب یابی این است که زمانی که خودرو ایراد دارد عیب یابی شود خودرو هایی که مشکل استارت سرد دارن در طی روز هیچ ایرادی نداشته و کلیه پارامترهای آنها استاندارد می باشد پس شما باید قبل از استارت صبح پارامترها را چک کنید. ضمنا برای راهنمایی بیشتر مدل خودرو را ذکر کنید تیپ چنده؟ در صورت تمایل من حضورا میتونم کمکتون کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حميد ذوالعلا
سلام
دوست عزیز مدل خودرو را ذکر کنید.
اگر مدل 86 به بالا میباشد.ecu موتور با دانلود اصلاحیه برنامه ریزی شود.
سلام اگر امکان داره این ورژن اصلاحی رو در سایت بذارید یا اگر هست لینک کنید
سپاسگذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hz_hamed
سپاسگذارم
با سلام .
همكار گرامي ..
اين برنامه اصلاحي بايد توسط شركت كه مدل دياگ شمار را پشتيباني ميكند
درخواست توسط خودتان بر روي دياگ شما افزوده بشه ...
تا استفاده فرماييد ..
در ضمن نوع دياگ رو از كدام شركت هست اعلام فرماييد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hz_hamed
سپاسگذارم
درود :
دوست عزیز ، نوع ایسیو را قید بفرمایید .
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hz_hamed
دوست عزیز
من tnm5000a دارم و فقط کافیه تا فایل میکرو یا فلش رو داشته باشم چون این ورژن های اصلاحی اکثرا مربوط به همین قسمت میشود اگر کسی از دوستان هم این دستگاه رو داشته باشه به راحتی میتونه این فایل رو بخونه و در اختیار دیگر اعضا قرار بده
دوست گرامی این دامپ مورد نظر شما شما این دامپ فقط با دستگاه پردازش موتور میتونین دانلود کنید بغیر از این دستگاه اگر بخواین با دستگاه دیگر دانلود کنید چراغ چک میرود
توضیح در مورد این دامپ : با این دامپ خطای سنسور اکسیژن دوم ثبت می شود ولی این خطا باعث روشن شدن چراغ چک نمی شود با استفاده از این دامپ ایراد بد روشن شدن کمتر می شود در ضمن این دامپ مربوط به ایسیو valeo j 34 هست توضیح دیگر در مورد این دامپ خودرو های 206 که از ایسیو valeo j 34 استفاده شده و دارای یونیت abs هست و خطای (عدم دریافت اطلاعات سرعت دارن )با دانلود این دامپ مشکل برطرف می شود
سنسور اکسیژن اصلی بنداز و قبلش با دستگاه دیاگ قبل روشن کردن وهنگام صبح یا عملکرد سنسور خودت را قبل تعویض وبعد تعویض چک کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezatotti
سنسور اکسیژن اصلی بنداز و قبلش با دستگاه دیاگ قبل روشن کردن وهنگام صبح یا عملکرد سنسور خودت را قبل تعویض وبعد تعویض چک کن