باسلام
کلیه درخواست های خود را در خصوص نقشه و سیم کشی
در این تایپیک اعلام نمایید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
کلیه درخواست های خود را در خصوص نقشه و سیم کشی
در این تایپیک اعلام نمایید
با تشکر
با سلام احتیاج به نقشه گیرکس al4 زانتیا 2000 دارم !
لطفا کمک کنید!
سيستم هاي الكترونيكي زانتيا
با سلام خدمت دوستان لطفا نقشه های الکتریکی تیبا را قر ار دهید تشکرر
سلام دوست عزیز به این پست سری بزنید با کمی جستجو تو سایت همه مطالب درخواستی خودتون رو که دوستان قبلا زحمتشون رو کشیدن پیدا میکنید با تشکر راهنما ي تعميرات و سرويس تجهیزات الکتریکی تیبا - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک کیان ست
با سلام خدمت همکاران گرامی
مدتی است به دنبال نقشه های مزدا 2000 هستم ولی پیدا نکردم با توجه به مراجعه زیاد این خودرو از دوستان خواهش می کنم اگر نقشه آنرا دارند در سایت آپلود کنند در ضمن نوع ایسیو آن چیست ؟
با سلام
به نقشه کامل وگویای برق پیکان نیاز دارم
ممنون
با سلام وسال نو را به دوستان تبریک میگم دوستان نیاز خیلی فوری به نقشه سیم کشی EF7 دوگانه بوش با ایمو را دارم وهم چنین نقشه ایموبلایزاش دوستان اگر زحمتشو بکشین ممنون می شم تشکر
سلام دوستان
کسی نقشه سیم کشی سیتروین سی 5 رو داره ؟
با درود
دوستان گرامی کسی نقشه های سیتروئن c5 رو داره؟نیاز فوری دارم مخصوصا قسمت سیستم تعلیق
لطفا اگه کسی داره دریغ نکنه
با تشکر
درود نیاز به نقشه سیم کشی ریو مخصوصا بوق و چراغ های جلو را دا رم
درلینک پایین نقشه های برقی اکثرخودرو موجود هست دانلود کنید
با سلام خدمت عزیزان درخواست نقشه دسته سیم های الکتریکی مربوط به ضبط و کولر کیا سراتو را دارم.
سلام
باعرض خسته نباشید خدمت تمامی همکاران گرامی
نیاز به نقشه ظبط 206 دارم اگر میتوانید یاریم کنید
باتشکر فراوان و آرزوی روزی خوش
سلام دوست عزیز تو این بخش اکثر نقشه های سیمکشی خودرو ها توسط دوستان قبلا آپلود شده لطفا قبل از ایجاد تاپیک کمی جستجو کنید با تشکرسيستمهاي الكتريكي
سلام.من احتیاج به نقشه سیم کشی ماشینهای هیوندا و تویوتا (کلیه مدل های موجود در ایران) را داشتم.حاضرم با پول خریداری کنم. لطفا هر کی این نقشه ها رو داره پیغام بهم بده.مرسی
من دارم شاید کامل نباشد
با سلام خدمت همکاران
اگر امکان دارد نقشه سیم کشی مزدا وانت دو کابین مدل B 2000 I را در سایت قرار دهید . اشکال این ماشین این است که وقتی سویچ را باز میکنیم ( بدمن روشن کردن ماشین ) آمپر آب و بنزین هر دو به سرعت بالا میروند . سنسور آب و بنزین تست شد سالم هستند. پشت صفحه آمپر یک برق مثبت برای هر دو آمپر بنزین و آب می آید که مقدارش نوشته شده 7 ولت ولی 12 ولت هست . لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر
با سلام خدمت همکاران گرامی
من با یک خورو مزدا وانت دو کابین مدل B2000I یک مشکل دارم واشکال هم این است که وقتی سویچ را باز میکنیم ( بدون روشن کردن خودرو ) آمپر آب و بنزین هر دو به سرعت بالا میروند . سنسور آب و بنزین تست شد سالم هستند. پشت صفحه آمپر یک برق مثبت برای هر دو آمپر بنزین و آب می آید که مقدارش نوشته شده 7 ولت ولی 12 ولت هست . این ولت از ECU میاد . در ضمن راهنماها هم با همین ولت کار میکنند. لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر
با سلام دوست عزیز عیب از امپر بنزین میباشد اگر امپر را باز کنی داخل و روی پلاتین تنظیم ولتاز که همان کاهنده 12ولت به7ولت میباشد رشته سیم عایق دار به طول زیاد پیچیده شده که یک سز ان به پایه منفی وسر دیگر به خود پلاتین لحیم شده که همان سر سیم به پلاتین قطع شده با پسزدن مقداری از سیم و لحیم ان عیب رفع میشود
سلام به دوستان نقشه پشت امپر 206 تيپ 1 را نياز داشتم
سلام از سایت شما و اطلاعات مفیدی که در آن قرار داده اید متشکرم
نیاز به نقشه های الکتریکی مزدا3 قدیم و جدید دوستان لطف کنند. حتی خریدنی
نفشه سیم کشی صندوق پران سمند اگر دوستان لطف کنن ممنون میشم
سلام دوستان نقشه سیم کشی ef7 بایفولو میخواستم ممنون
درخواست نقشه سیم کشی ecul90 معمولی و بایفیول. با تشکر
سلام دوست عزیزفکر کنم این نرم افزار کمکتون کنه مشخصات پایه های ECU L90 (نرم افزار)
با سلام لطفا نقشه سيم كشي سوناتا 2006 را برايم ارسال نماييد با تشكر
سلام
نقشه های برقی وسوخت رسانی mvm110 رو می خواستم
با تشکر
با سلام خدمت همکاران گرامی کتاب جدید فایل پیوست 81540فایل پیوست 81540به صورت رنگی و ترجمه فارسی شامل:سیستم های انژکتور گازسوز ایربگ ای بی اس مولتی پلکس و ایموبلایزر بالغ بر 96 صفحه میباشد امیدوارم تمام نیازهای شما رو رفع کنه دوستان اگه کسی خواست موجود میباشد که فقط با اجازه و هماهنگی مدیریت سایت برای دوستان ارسال میگردد
با عرض سلام خدمت همكاران واساتيد
اگه امكان داره نقشه ي سيم كشي كيلومتر پرايد معمولي وايمو دارشو لطف كنند
با عرض سلام خدمت همكاران واساتيد
اگه امكان داره نقشه ي سيم كشي ولوو fh-12 رو لطف کنید
با سلام خدمت تمام همکاران محترم.من میخوام تعمییراتخصصی برق خودروهای سنگین ولوو رو ببینم .اما نمیدونم کجا باید برم . اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
درود
جناب جعفری شما با جناب کیانفر هماهنگی انجام
داده اید ؟؟