درخواست روشی برای تولید ولتاژ سنسور دور موتور جهت استفاده در تست ایسیو
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من میخوام برای تست ایسیو ها یک تستر ساده و ارزان درست کنم البته کار پیچیده ای نیست چون با مشخص کردن پایه های برق ورودی ، برق باسوییچ ، بدنه ایسیو ، خروجی سنسورها ، خروجی چراغ چک ، و... که با اتصال برق 12 ولتی به دو پایه برق ورودی و باسوییچ و منفی به بدنه ایسیو میتوان خروجی های ایسیو رو گرفت و کارکرد ایسیو رو زیر نطر داشت و حتی در این حالت با اتصال پایه های خروجی عیب یاب ایسیو به دیاگ میتوان ایسیو رو دانلود یا فلش کرد . اما برای روشن کردن ایسیو فقط ولتاژ سنسور دور موتور لازمه . یعنی بادادن ولتاژ سنسور دور موتور به پایه های ورودی این سنسور، ایسیو روشن میشه و اونو توی حالت ماشین روشن تست کرد اگر از دوستان اطلاعاتی در این مورد دارن ممنون میشم کمک کنن . درضمن من نقشه ی sl96 و s2000 پایه های ایسیو که لازم هست رو گداشتم . خروجی ها هم با led مشخص مبشه .
فایل پیوست 66059فایل پیوست 66068
پاسخ : درخواست روشی برای تولید ولتاژ سنسور دور موتور جهت استفاده در تست ایسیو
باسلام.
بنده تستردرست کردم و برای پالس دور موتورازیه دستگاه دست ساز استفاده کردم البته دستگاه دور موتور
چیزه خاصی نیس فقط از یه ال سی دی وچندتا ایسی وخازن استفاده شده مهم برنامه اش بدبختانه اونم قفل هس ولی بهرحال اگه کمکی
ازدست من بربیاد درخدمتم
سلام دوست عزیز خوب فکری به سرت زده خیلی عالیه .یه ارمیچر موتور فن پژو پیدا کن یه سنسور دور موتور تو فاصله 1 میلیمتریش تعبیه کن و ار میچر رو به هر روشی تونستی بچرخونش من با یه موتور پخش ماشین با یه تسمه میچرخونمش واز برق 12 که از یه ترانس تغذیه میکنه موتور پخش یه پتانسیومتر داره که سرعت موتور رو کم وزیاد میکنه میتونید با کم وزیاد کردن دور موتور سرعت پالس رو کم وزیاد کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am29f400
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من میخوام برای تست ایسیو ها یک تستر ساده و ارزان درست کنم البته کار پیچیده ای نیست چون با مشخص کردن پایه های برق ورودی ، برق باسوییچ ، بدنه ایسیو ، خروجی سنسورها ، خروجی چراغ چک ، و... که با اتصال برق 12 ولتی به دو پایه برق ورودی و باسوییچ و منفی به بدنه ایسیو میتوان خروجی های ایسیو رو گرفت و کارکرد ایسیو رو زیر نطر داشت و حتی در این حالت با اتصال پایه های خروجی عیب یاب ایسیو به دیاگ میتوان ایسیو رو دانلود یا فلش کرد . اما برای روشن کردن ایسیو فقط ولتاژ سنسور دور موتور لازمه . یعنی بادادن ولتاژ سنسور دور موتور به پایه های ورودی این سنسور، ایسیو روشن میشه و اونو توی حالت ماشین روشن تست کرد اگر از دوستان اطلاعاتی در این مورد دارن ممنون میشم کمک کنن . درضمن من نقشه ی sl96 و s2000 پایه های ایسیو که لازم هست رو گداشتم . خروجی ها هم با led مشخص مبشه .
فایل پیوست 66059
سلام دوست عزیز
من هم روی این مساله زیاد کار کردم و یه برد تونستم درست کنم که هم میتونی پالس کیلومتر درست کنی هم واسه شبیه ساز سنسور میل بادامک زیمنس جواب میده متاسفانه واسه ساژم خوب جواب نمیده و از برد مشهد کیت کد 49 استفاده کردم
ј ی ی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gabriel
سلام
خیلی راحت میتونید با یه ATMEGA8 یا ATMEGA32 و باکدویژن میتونید برنامه را راحت بنویسید و استفاده کنید ودور موتور را کم و زیاد کنید حتی میتونید با اتمگا 32 السیدی گرافیکی را هم راه اندازی کنید من برنامه را نوشتم و دارم استفاده میکنم
با سلام
دوست عزیز
متاسفانه برنامه نویسی بلد نیستیم اگه ممکن باشه برنامه و شماتیکش رو واسمون اپ کنی خیلی ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HASSAN JAVADI
با سلام
دوست عزیز
متاسفانه برنامه نویسی بلد نیستیم اگه ممکن باشه برنامه و شماتیکش رو واسمون اپ کنی خیلی ممنون میشم
سلام
من نقشه را تو پروتوس میبندم همراه فایلش برات آپ میکنم پروگرمر چی داری؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gabriel
سلام
خیــــــــــــــــــــلی خیــــــــــــــــلی متشکرم پروگرامر tnm 2000 دارم
سپاس فراوان از سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gabriel
سلام
مهندس خبری نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اصغر ب
باسلام دوستان من هم چند وقت پیش به فکرم رسید چنین کاری انجام دهم ولی بعد متوجه شدم فقط می توانیم ECU های بدون کد سو ییچ را تست کنیم البته نا گفته نماند هنوز نمی دانم که ECU های کد سوییچ دارند اگر بخواهیم از دور موتور راه اندازی کنیم کدام قسمت از ECU قفل می باشد اگر از شما اطلاعاتی در این مورد دارند نقل کنند
ایسیو های که دارای کد سوییچ هستند باید با یونیت ایمو چک کنید در غیر اینصورت جواب نمی گیرید
1 فایل پیوست
ببخشید دوستان دیر شد از اتمگا8 میتونید pwm دور موتور بسازید
فایلی که با p نام گذاری شده رو بریزید روی اتمگا8 بعد طبق نقشه پروتوس که براتون گذاشتم مدار رو ببندید
بعد وصل کنید به ورودی دور موتور ایسیو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gabriel
سلام
خیلی راحت میتونید با یه ATMEGA8 یا ATMEGA32 و باکدویژن میتونید برنامه را راحت بنویسید و استفاده کنید ودور موتور را کم و زیاد کنید حتی میتونید با اتمگا 32 السیدی گرافیکی را هم راه اندازی کنید من برنامه را نوشتم و دارم استفاده میکنم
با سلام و تشکر از شما بابت این برنامه/ دوست عزیز من این دستگاه تستر و شبیه ساز دور موتور رو با کمک شما درست کردم و بدون هیچ مشکلی کارمیکنه/ دوتا سوال برام پیش اومده یکی اینکه چطور پتانسیومتر دریچه گاز رو با سنسور دور موتور مچ کنم و دوم اینکه با اتمگا 32 چطور السیدی رو ببندم (منظورم نقشه این مداره) موفق باشید.
سلام، این برنامه رو نوشتم برای شبیه سازی سیگنال دور موتور، از دوستان کسی میتونه چک کنه ببینه کار میکنه یا نه؟ و اگر کار میکنه با دیاگ چک کنه ببینه ولومی که گذاشتم در کمترین مقدار تا بیشترین مقدارش مقدار دور رو چند نشون میده. برنامه به این صورت هست که ولوم رو در کمترین مقدار قرار میدید و کلید استارت رو میزنید میکرو شروع میکنه به تولید سیگنال دور موتور در 500RPM و حالا ولوم رو شروع کنید به چرخوندن سرعت دور موتور رو به بالا میره و در ماکزیممش به 5500RPM میرسه. هر کدام از دوستان که شرایط تست برنامه رو دارند، چک کنن و همین جا اطلاع رسانی کنن.
ESS Signal
دوستان کسی نیست راهنمایی کن یا اینکه برنامه ای که گذاشتم رو تست کنه. چون خودم وسایل برا تست ندارم، تازه دوره تنظیم موتور رو توی فنی حرفهای دیدم.