تبریک به جناب اشکان نوزاد بابت دریافت سمت مدیریت کل تالارهای تعمیرات الکترونیک
با سلام
اول از همه جا داره تا تشکر خالصانه ای از جناب اشکان عزیز داشته باشیم که بیشترین وقت خود را صرف پاسخگویی به کاربران و رفع مشکلات آنها و همچنین مدیریت بر روی سایت میکنند
و کاملا مشخص هست که نسبت به سایت و کاربران احساس مسئولیت دارند.
ایشان با تلاش خیلی زیاد و رفع مشکلات کاربران و مدیریت کاملا صحیح به گروه مدیر کل تالار منتقل شدند که به ایشان تبریک عرض میکنم وامیدوارم در تمامی مراحل زندگیشان هم موفق و موئید باشند
جناب نوزاد تبریک بنده را پذیرا باشید............
پاسخ : تبریک به جناب اشکان نوزاد بابت دریافت سمت مدیریت کل تالارهای تعمیرات الکترونیک
با سلام
جناب اشکان انتصاب شایسته جنابعالی رو به این سمت صمیمانه تبریک عرض میکنم
موفق باشید
پاسخ : تبریک به جناب اشکان نوزاد بابت دریافت سمت مدیریت کل تالارهای تعمیرات الکترونیک
سلام
جناب اشکان نوزاد تبریک بنده رو هم بپذیرید
همیشه موفق باشید
با سلام خدمتتمامی دوستان عزیز
آقا اشکان عزیز ، ارتقا سمت مدیرتی شماراصمیمانه تبریک عرض میکنم
امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان موفق و موید باشید .
سلام
اقا اشکان عزیز تبریک میگم
انشالله همیشه موفق باشی و پایدار
درود
جناب نوزاد عزیز تبریک بنده رو نیز بپذیرید
پیروز و سربلند باشید
سلام
بنده هم به نوبه خودم به آقای اشکان نوزاد تبریک میگم امیدوارم مثل مدیران قبلی در عرصه مدیریت پیروز باشید
یا علی بدرود
با سلام و درود
تبریک بنده را نیز پذیرا باشید
با سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر از لطفی که به من داشتند
و تشکر ویژه از جناب کیانفر که محبتهای ایشان همیشه شامل
حال ما بوده امیدوارم بتوانم با تلاش بیشتر جواب محبتهای شما عزیزان
را بدهم با تشکر .:smile:
با سلام
جناب اشکان گرامی تبریک صمیمانه بنده را نیز پذیرا باشید