پاسخ : مشکل سنسور اکسیژن در j35
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
سنسور اکسیژن در ایسیو j35 عمل نمکند و عدد در 448 ثابت شده
تستهای انجام شده:
پایه 1 ولتاژ 12 ولت درست میباشد
پایه 2 منفی ارسالی از ایسیو برای گرمکن فعال میباشده
پایه 4 که سیم سبز میباشد را به بدنه وصل میکنم عدد صفر میشود
ولی پایه شماره 3 مشکل داره بطوریکه در تمام ایسیو ها اگر 3 و 4 را به هم وصل کنیم عدد باید صفر شود. ولی روی این ایسیو نمیشه.
سیم کشی تا ایسیو و حتی پشت ایسیو را هم کندم اتصال پایه هم چک کردم و مشکلی نداره . و مطمئنا از داخل مدار میباشد.
دوستان اگر نقشه داخلی مدار را دارند راهنمایی کنند
سلام " دوست عزیز شما سنسور اکسیژن عوض کردید؟
جناب اقای shayan4000 طبق قوانین سایت ارسال شماره تماس ممنوع هست عکس مورد نظر در بخش ایسیو VALEO موجود هست این عکسی که شما اپلود کردین با مشخصات و شماره تماس بنده برای اولین بار در نت منتشر کردم که دیگر دوستان و همکاران با تغیرات اندک در عکس ان را به اسم خود و برای تبلیغات خود در نت منتشر می کنن در صورت تکرار اخطار می گیرد
سلام- خسته نباشید. پژو 206 sd دوگانه v2 مدل 89 دارم. مدتیه شدیدا در حالت بنزین کپ میکنه و عملا خودرو حرکت نمیکنه. تنظیم موتور بردم با دستگاه دیاگ چک کردن اروری مشاهده نشد. ولی تعمیرکار گفت از سنسور اکسیژنه. اونو تعوریض کرد ولی مشکل حل نشد. جالبه وقتی سنسور اکسژن رو جدا میکنم مشکل کپ حل میشه اما دیگه نمیتونم از گاز استفاده کنم.
مدل ecu j35
سنسور اکسیژن مارک بوش سیم مشکی
...
چندتا خودرو مشابه ماشین خودمو دیدم. سنسور اکسیژن اونا سیم آبی بود. ولی مال من سیم مشکی!!!
میشه راهنماییم کنید مشکل واقعا از چیه؟؟؟؟؟
تو مطالبی که تو سایت ها مطالعه کردم سنسور اکسیژن مارک ntk اشاره کرده بودن .. به نظر شما با نصب این سنسور مشکلم حل میشه؟ البته تعمیرکار میگه سنسور فعلیت سالمه و خراب نیست چون اروری نشون نمیده
درود:
دوست عزيز،SD بايفول فقط سنسور اكسيژن NTK.
درود:
NTK JAPAN روي بدنه سنسور حك شده با سيم سبز ش فني 0ZA632
منظور جناب فتوحي سنسور مپ ميباشد بايد به تنظيم موتور مراجعه نموده تا تستي تعويض نمايد.
ايسيو شما 99% سالمه بازم به تنظيم موتور ماهر مراجعه نماييد تا اونم تستي برات عوض كنه.
موفق باشيد.