دیر روشن شدن پیکان انژکتوری مدتی پس از خاموش شدن
سلام.من یه پیکان انژکتوری مدل 83 با ecu s2000-11 دارم.چند وقتیه که وقتی ماشین رو خاموش میکنم نیم ساعت که میگذره وقتیکه میخوام استارت بزنم یه مقدار طول میکشه تا روشن بشه(یعنی با استارت اول روشن میشه منتها یک چند ثانیه ای طول میکشه تا ماشین روشن بشه.استارت زدنش هم قوییه)ولی وقتیکه هوا خیلی سرده و ماشینم یه چند ساعتی خاموشه و سرده با نیش استارت روشن میشه.سنسور اکسیژنش رو هم به خاطر اینکه مدام خطا میداد و مصرف سوختم زیاد شده بود عوضش کردم.ماشین نه از لحاظ مکانیکی ایراد داره و نه از لحاظ سنسورها و برق دزدی.ماشین دقیقا در دو حالت با نیش استارت روشن میشه یکیش در حالت خیلی سرده یعنی هر چی هوا سرد باشه با نیش استارت روشن میشه و یکیش هم در حالتییه که موتور داغ باشه به این صورت که وقتی ماشینو خاموش میکنم و دوباره استارت میزنم راحت روشن میشه.من یه ازمایشی که کردم به این صورت بود که وقتی یه نیم ساعتی از خاموش بودن ماشین میگذشت فیش سنسور اب رو در اوردم و به یک سنسور اب اضافه که در داخل اب داغ گذاشته بودم وصل کردم ,وقتیکه استارت زدم با اینکه انتظار داشتم چند ثانیه ای طول بکشه تا روشن شه ماشین با نیش استارت روشن شد.ماشین رو خاموش کردم و فیش رو به سنسور روی ماشین وصل کردم و استارت زدم تا ماشین گرم بشه و دوباره خاموش کردم و اینبار فیش رو به همان سنسوری که تو دستم بود و دماش تقریبا دمای محیط بود و ولرم, وصل کردم و استارت زدم ولی به جای اینکه فوری روشن بشه(چون ماشین خیلی گرم بود) چند ثانیه ای طول کشید تا روشن شه دقیقا مثل موقعی که یه نیم ساعتی خاموش بود ,استارت خورد.
کارهایی که رو ماشین انجام دادم.
شستشوی انژکتور
تعویض سنسور اکسیژن
تعویض باتری
تعویض رله دوبل
تعویض سنسور دمای اب
تعویض وایر و شمع
فیلر گیری سوپاپها
تمیز کردن استپر و دریچه گاز
تمیز کردن مپ سنسور
تعویض صافی بنزین و روغن موتور
دستگاه دیاگ هم هیچی نشون نمیده و چند بار هم برنامه ای سی یو رو هم از اول نصب کردن.با اینکه استپر ظاهرا خوب کار میکنه و در هوای سرد هم ساسات میکنه ایا ممکنه موقع استارت زدن خوب عمل نکنه.
پاسخ : دیر روشن شدن پیکان انژکتوری مدتی پس از خاموش شدن
با درود
سوزنها رو از نظر نشتی هم تست کردین؟
دوست عزیز اتصال اهن ها رو تمیزکنید مخصوصا اتصال زیرباطری
باسلام ودرود.
من یه مورد داشتم تخت گاز میگرفتم زود روشن میشد.
به نظر من باید یجوره دیگه به این مشکل نگاه کنیم.
چند دلیل برای دیر روشن شدن هستش.
1-سوخت زیاد وارد موتور بشه.
2-سوخت کم وارد موتور بشه.
3-بر اثر خرابی واشر سرسیلندر اب روی پیستونها باشه.
4-سفت شدن فیلر که باعث ضعیف شدن کمپرس میشه.
حالا برای مثال:
فرض کنیم سوخت کم وارد موتور میشه باید یه کم
بنزین داخل دریچه گاز بریزیم ونتیجه رو مشاهده کنیم.....
من فکر میکنم این طور زودتر به نتیجه میرسیم
نظردوستان داین مورد چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hatsan
دوستان اگه توضیح بدن که در هوای خیلی سرد و موتور داغ سوزن استپر دقیقا در چه موقعیتی از سوراخ دریچه گاز قرار میگیره بهتر به نتیجه میرسیم.و اینکه استپر میزان قرار دادن سوزن رو در موقع سوییچ باز تنظیم میکنه یا موقع استارت زدن.در ضمن مواردی رو هم که دوستان پیشنهاد دادن, من( غیر از تزریق بنزین با سرنگ )اجرا کردم و فرقی نکرد.
سلام دوست عزیز.
استپر یه عملگره به هیچ سنسور یا سوزن یا هرچیزه دیگه نمیتونه فرمان بده.
استپر موتور با ولتاژ ACاز ای سی یو تغذیه میشه و هنگامی که سوییچ رو می بندیم 5تا 10میلیمتر
از سوراخ هوا فاصله میگیره.
وقتی موتور روشن باشه بسته به دمای آب و هوای ورودی تغییر میکنه. برای مثال وقتی هواسرد باشه
استپر برای حالت ساسات گیری عقب میاد تاموقعی که موتور گرم بشه.
دوست عزیز جرقه کویل رو هم تست کنید.
پیروز باشید:lay:
هنگام استارت زدن یا سوییچ باز استپر ثابت میمونه تا هوای بیشتری وارد موتور بشه.
فقط از موقع استارت زدن تا گرم شدن موتور پاشش انژکترورها بیشتر میشن.:441619_laugh1:
وقتی هم که موتور گرم شد استپر به بزرگترین وظیفه خودش که ثابت نگه داشتن دورموتور هست و
مشغول میشه
وپاشش سوزنها هم معمول میشن.
دوستان من هر وقت میخام از نشتی انژکتورها مطمئن بشم بلافاصله بعد از خاموش کردن شیلنگ ورودی بنزین رو در میارم تا فشار از تو ریل افت کنه و اگه انژکتور نشتی داشته باشه مشخص بشه وماشین راحت روشن میشه و اکثر مواقع بد روشن شدن بعد از خاموشی در هوای گرم نشتی انژکتوره و نشانه دوم در هوای سرد راحت روشن میشه چون نشتی همون کار ساسات رو در هوای سرد انجام میده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vafadar
دوستان من هر وقت میخام از نشتی انژکتورها مطمئن بشم بلافاصله بعد از خاموش کردن شیلنگ ورودی بنزین رو در میارم تا فشار از تو ریل افت کنه و اگه انژکتور نشتی داشته باشه مشخص بشه وماشین راحت روشن میشه و اکثر مواقع بد روشن شدن بعد از خاموشی در هوای گرم نشتی انژکتوره و نشانه دوم در هوای سرد راحت روشن میشه چون نشتی همون کار ساسات رو در هوای سرد انجام میده.
سلام
دقيقا همينطوره كه شما گفتيد. من با آزاد كردن شيلنگ بنزين از سر ريل سوخت بلافاصله بعداز خاموش كردن ماشين امتحان كرده بودم و جواب داد. اما رفتم سوزن انژكتور اورجينال 206 بخرم شده دونه اي 130 تومن بي خيال شدم.فعلا بي خيال شدم. اما با كمك شما دوستان به ايراد رسيدم و خيالم راحت شد.
موفق باشيد.
با سلام خدمت دوستان
بنده یک پیکان ۸۳ دارم ، مشکلمم اینه که هنگام روشن شدن استارتو باید نگه داری و همراهش با گاز ماشینو روشن کنی علت دیر روشن شدن از چی میتونه باشه
شمع و وایر سالمن، استپر و سنسور آب هم نو گرفتم، ***** بنزین و یکی از انژکتور ها هم عوض کردم ، کویل هم تست کردم همه سالمن ، نشتی سوزن انژکتور نداره ، ممکنه بخاطر ضعیف شدن پمپ بنزین باشه؟یا سنسور مپ با سنسور اکسیژن؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون.