سلام 206 ایسیو 7.4.5 روشن میشه بدون هیچگونه خطایی اما گاز نمیخورد با باز و بست کردن سویچ دریچه گاز باز و بست میشود اما با تست دیاگ عکس ال عمل ندارد:confused:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام 206 ایسیو 7.4.5 روشن میشه بدون هیچگونه خطایی اما گاز نمیخورد با باز و بست کردن سویچ دریچه گاز باز و بست میشود اما با تست دیاگ عکس ال عمل ندارد:confused:
سلام دور موتور 1000 است
خاموش است
سلام
دريچه گاز به ايسيو معرفي گردد.
اگر نتيجه نگرفتيد.دريچه تستي نصب كنيد.
سلام تست کردم عیب از ایسیو است کدام ایسی دریچه گاز است
سلام اساتید محترم عیب ار ایسیو میباشد ایا قابل تعمیر است یا تعویض کامل ایسیو ایا دریچه گاز ایسی با شماره مشخصی دارد
سلام.ممکنه از پدال گاز هم باشه؟
سلام تست میکنم برمیگردم درضمن مهندس جان عکس اپ نشده
سلام de codeکردم جواب نداد ایسی را تعویض میکنم و نتیجه را اعلام با سپاس
شاید کاتا لیست خراب است
درود به کیانستی های عزیز
207 با مشکل گاز نخوردن دارم . خطای دریچه میده. ای سی یو تستی گذاشتم اکی شد.اما واسه تعمیر داره اذیتم می کنه> دانلود دریچه گاز گیربکس اتومات با دستگاه موتورآزما زدم جواب نداد 7209 عوض کردم جواب نداد کل مسیرو چک کردم مقاومت ها سالم هستند اما سر مقاومت هایی که توی عکس علامت زدم بجای منفی برق 12 میاد. نیاز ب کمک فوری دارم آبروم تو خطره ممنونم میشم کمک کنید
فایل پیوست 78295
کسی از دوستان تجربه ای در این مورد نداره؟
70 درصد ایرادها ی نا معقول در 206 مربوط به سیم کشی و اتصالات ان میشود . توصیه میشود قبل از هر کاری طبق نقشه صحت اتصالات رو بررسی کنید
ممنون از راهنمایی های شما. من در پست اول خدمتتان عرض کردم که با تعویض ای سی یو مشکل حل شده اما برای تعمیر ای سی یو به مشکل خوردم
طبق عکس منفی ها چک کنید قطع بود ن یکی از پایه های منفی که مربوط به دریچه هست باعث کار نکردن دریجه می شود در عکس با کادر قرمز مشخص شده
ممنونم جناب امینی فرخطای دریچه گاز ثبت شده هم با مهاد هم با موتورآزما هم با موتور اسکان.
دست شما درد نکنه من نتونستم راش بندازم مشتریم بردش تهران یجورایی زایع شد یدونه، ای سوی یو 7.4.5 تستی هم داشتم که واسه همین ماشین داشتم روش کار میکردم هواسم نبود جای برق و بدنه رو اشتباه وصل کردم سوخت دو سه روزه خیلی حالم گرفته شده اما نکته مهمش واسم این بود که تونستم تا حدودی نقشه 7.4.5 رو در بیارم آخه من هنوز هیچ دوره ای واسه تعمیرات ای سی یو شرکت نکردم واسه همین بعضی وقتا واسه بدست آوردن تجربه ضرر مالی زیاد میدم.
امروز ای سی یو 207 رو دوباره آوردن پیش خودم ظاهرا برده بودنش تهران پیش دوتا از همکارا اما درست نشده بود اما من طبق گفته های جناب امینی فر که در پست 22 فرموده بودن عمل کردم و متوجه قطعی پایه D3شدم که با وصل کردن آن مشکل حل شد واقعا از زحمات بی دریغ دوستان مخصوصا استاد گرامی جناب کیانفر عزیز که تجربیات گرانبهایشان را صادقانه در اختیار دیگران میگذارند متشکرم.