1 فایل پیوست
تبریک پیشاپیش سال نو و عید نوروز خدمت تمامی عزیزان
با سلام
از اونجایی که بیشتر همکاران و دوستان کمی جلوتر از تحویل سال به مسافرت خواهند رفت
تصمیم گرفتیم تاپیک تبریک سال نو رو دوسه روز جلوتر بزنیم
بنده از طرف جناب کیانفر و جناب شهریار و خودم
فرا رسیدن عید نوروز و سال نو رو خدمت تمامی مدیران زحمت کش سایت
و تمامی کاربران عزیز که یکسال دیگه ما رو تنها نذاشتند و همیشه در کنار ما بودند رو به خودشون و خانواده محترمشان
تبریک گفته و سال جدید پربرکت و خوبی رو برای همگی عزیزان آرزو می کنیم
امیدواریم در این سال جدید هرگونه بدی و خوبی از ما دیدید به بزرگواری خودتان ببخشید
فایل پیوست 67750
باز متواری روانِ عشق ، صحرائی شدند
باز سرپوشیدگانِ عقل ، سودائی شدند
باز مستوران جان و دل پدیدار آمدند
باز مهجوران آب و گِل تماشائی شدند
1 فایل پیوست
پاسخ : تبریک پیشاپیش سال نو و عید نوروز خدمت تمامی عزیزان
فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو و تصمیم های نو برای آینده است. آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. در سال نو، ۳۶۵ روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر و دوستی و عشق را برای شما همکاران عزیز آرزومندم.
سلام
من هم خدمت همگی کاربران و مدیران عزیز
بخصوص جناب کیانفر جناب صالحی جناب شهریار و جناب نوزاد .............
عید نوروز رو تبریک عرض میکنم
سال خوبی داشته باشید
با سلام :
دوستان عزيز بنده نيز عيد باستاني نوروز را تبريك عرض نموده و براي شما سالي پر از بركت و شادي را آرزومندم . شاد و پيروز باشيد . اگر مطلبي نوشته باشم و شما را آزرده باشد به بزرگواري خودتان ببخشيد .
تبریک عید نوروز بهبه تک تک اعزای کیانست
دلت شاد و لبت خندان بماند
برایت عمرجاویدان بماند
خدارا میدهم سوگند برعشق
هرآن خواهی برایت آن بماند
بپایت ثروتی افزون بریزد
که چشم دشمنت حیران بماند
تنت سالم سرایت سبز باشد
برایت زندگی آسان بماند
تمام فصل سالت عید باشد
چراغ خانه ات تابان بماند
با سلام
بنده هم پیشاپیش عید نوروز را خدمت همه همکاران ، مدیران و کاربران محترم تبریک عرض میکنم و سال پرباری را برای همگی ارزومندم
بدرود و تبریکــــــــــــــــــــ ــــ:0018:ــــــــ:34:ـــــــــــــــ:(64):
تبریک سال نو و خسته نباشید
با سلام و تقدیم شاخه گل مهر و دوستی به تمامی همکاران اساتید و زحمتکشان عرصه علوم مهندسی و تعمیرات الکترونیک به مناسبت فرارسیدن نوروز باستانی قوم فرهیخته آریا و هوشمند ایرانیبا تمام تلخی ها و رنج ها و مصیبت و ظلم هایی که در امسال بر ملت رفته و میرود روی سخنم با بیدردانی که همیشه خوش و بیخیال از درد مردمند نیست که انان با بالا نشینان بیدرد و بیخبر همیشه در عیدند و رفاه و تنعم و بارک الله و تمجید به همروی سخنم با شما عزیزانی است که تنگاتنگ در میان مردم و قشر زحمتکش حضور دارید و از حال مردم عزیزمان باخبرمردم عزیز نوروز مال ماست چه بسیار قدرتمندان که بی آبرو در تاریخ گم شدند ولی سنت و رسوم زیبا و پربار باستانی ما ملت سرجایش ماند و باچشمی گریان ولی دلی پر امید به آینده با هم به استقبال عید نوروز رفتند و میروند حتی اگر سنگ از اسمان ببارد چه به مزاق از مابهتران ها خوش بیاید یا نیاید هر چه با شکوه تر بر پا میسازیم آیین عاشقانه نوروز را و تبریک میگویم و محبت و عشق و وفا را نثار یکدیگر میکنیم تا به مرض سیاه دلی و کینه ورزی ظالمان دچار نشویم نوروزتان پیروز و میمون باد
سلام خدمت جمیع اساتید بزرگوار
من هم به نوبه خودم سال نو را به شما تبریک می گویم
وامیدوارم سالی پر از خیر و برکت و سرشار از خوشبختی سلامتی برای شما و خانواده های محترمتان باشد
و ارزومند اینده ای روشن برای شما هستم
:0018::0018::0018::0018::0018::0018::0018::0018::0 018::0018::0018::0018::0018::0018::0018::0018::001 8::0018::0018::0018::0018::0018::0018::0018::0018: :0018::0018::0018::0018::0018: