روشن شدن چراغ چک پراید مدل زیمنس بعد از کار کردن فن
باسلام خدمت همکاران عزیز .پراید مدل زیمنس مقاومت فن اون سوخته بود تعویض کردم ولی باز هم بعداز جند لحظه کار کردن فن در دور پایین فن خاموش میشه و دوباره با دور تند شروع به کار میکنه که چراغ چک روشن میشه خطای موتور فن هم میاره . مشکل هم بعد از شکستن پایه فن و سوختن فیوز فن به وجود اومده به نظر شما چه طوری میتونم مشکل رو حل کنم .
پاسخ : روشن شدن چراغ چک پراید مدل زیمنس بعد از کار کردن فن
با سلام :
دوست عزیز : موتور فن را تعویض نمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hz_hamed
سلام لطفا تمام اتصالات و رله ها رو چک کنید اگر نشد احتمال زیاد ایراد از ایسیوست
اگر ایراد از ایسیو بود مشخصات کامل ایسیو رو ذکر کنید
همه چیز رو چک کردم فن رو هم عوض کردم ولی باز هم دما که رسید به 90 فن دور کند کار کرد به 87 که رسید خاموش شد و بعد از چند ثانیه دور تند شروع به کار کردن کرد و چراغ چک روشن شد . مدل ای سی یو هم زیمنس vdo ci6 بود.
مقاومت فن در دور پايين در مدار است و وقتي ecu فرمان دور تند را ميدهد مقاومت از مدار خارج ميشود و چون مقاومت در فضاي بسته قرار دارد حرارت زيادي توليد ميكند و مشكل بر روي كانكتور مقاومت به وجود ميايد براي رهايي هميشگي از اين مشكل مقاومت فن را از محل باز كرده و سيمهاي مقاومت را بر روي پايه مقاومت لحيم كنيد و مقاومت را روبروي فن بر روي كويل ببنديد تا حرارت مقاومت كم شود وبراي محكم كاري سنسور cts (سنسور دماي اب) كه سه پايه است تعويض نماييد ديگه مشكل خطاي فن نخواهيد داشت
باارزسلام وتبريك سال جديدبه همه كاربران خوب سايت.مشكلي ازاين قبيل دوتا ميباشد.1خطاسيگنال فن موتور2-خطافن ميباشد.دردوحالت ذكرشده فن بعدازچند ثانيه ازدور1به دور2و3شروع بكارمي افتد و چك روشن ميشود.من هر دومشكل را داشتم .خطاي سيگنال چون دياگرام ايسيو زيمنس يگانه فن دو دورندارم كه درست توضيح بدم اما يك سيم از خود دور تند فن به ايسيومتصل مي باشد.قطعي اين سيم باعث روشن شدن دور تندمي شود.اما خطافن1- اگرفيوزفن هميشه ميسوزد فن مورد دارد.2-مقاومت فن طرح206به فلش كبسول توجه شود وفيشهارا محكم كاري شود.مشكل حل ميشود.البته دستگاه من بيشگامان است
1 فایل پیوست
من هم این مورد رو داشتم .
سلام با دانلود ECU مشکل کاملا حل میشه
سلام -مقاومت 22 کیلو اهم 2 وات را بین پایه 71 ecu برای بایفیول و برای زیمنس معمولی پایه 45 ecu
همکاران اگر اشکال از ایسیو است راه حل کدام است .من با فن شرکتی و مقاومت فن اصلی تست کردم اما نشد.همه ایسیو ها از مدل c-881 هستند./یک ایسیو بی کد گذاشتم اما فرقی نکرد.لطفا راهنمایی کنید./
2 فایل پیوست
راه حل دارد. اگر کسی انجام داده لطفا اطلاع رسانی کند.متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navab-88
همکاران اگر اشکال از ایسیو است راه حل کدام است .من با فن شرکتی و مقاومت فن اصلی تست کردم اما نشد.همه ایسیو ها از مدل c-881 هستند./یک ایسیو بی کد گذاشتم اما فرقی نکرد.لطفا راهنمایی کنید./
درود :
دوست عزیز ، این مورد را بارها با تعویض سوکت سه سیمه فن حل کردم . اگر سرسیم سوکت سولفاته یا تغییر رنگ ، یا پوسته تغییر شکل داده باشد حتما تعویض نمایید . مشکل حل خواهد شد .
دوستان عزیز توصیه های شما را انجام و اعلام نتیجه میکنم. متشکرم
این هم طریقه رفع مشکل روشن شدن چراغ چک هنگام فن زدن ( این روش بیش از 100 بار توسط خودم به انجام رسیده)
در مورد مشکلی که برای شما به وجود اومده باید بگم که این مشکل اکثرا" در ایسیو های زیمنس ایموبلایزر دار اتفاق میافته که بعد از چک کردن تمامی گزینه های مربوط به فن اگر مشکل حل نشد عنایت بفرمایید ایسیو رو بدون کد کرده و نتیجه را مشاهده فرمایید
خواهید دید که مشکل شما به صورت کاملا" معجزه آسایی حل خواهد شد
موفق و پیروز باشید
پاسخ : این هم طریقه رفع مشکل روشن شدن چراغ چک هنگام فن زدن ( این روش بیش از 100 بار توسط خودم به انجام رسیده)
سلام دوست عزيز اگر ايسيو را بدون كد كنيد دور تند را نخواهيد داشت ولي اين مشكلات بيشترمربوط به اتصالات كثيف وضعيف ميباشد واگر مربوط به خودايسيو باشد بهتر است برنامه خام ان را بريزيد وبعد كدسوييچ را وارد كنيد
با تشكر
سلام دوست عزیز جای سیمهای سوکت دور تند و کند را جا بجا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وهاب قدس قرجه
درود :
دوست عزیز ، این مورد را بارها با تعویض سوکت سه سیمه فن حل کردم . اگر سرسیم سوکت سولفاته یا تغییر رنگ ، یا پوسته تغییر شکل داده باشد حتما تعویض نمایید . مشکل حل خواهد شد .
سلام،من هم چند مورد رو فقط با ترمیم سوکت سه سیم حل کردم،هروقت ازمشتری ها میپرسم میگن اوکیه