درخواست فایل ایپرام تلویزیون سامسونگ فقط در این تاپیک صورت گیرد
نمایش نسخه قابل چاپ
درخواست فایل ایپرام تلویزیون سامسونگ فقط در این تاپیک صورت گیرد
سلام فایل ایپرام تلوزیون 21 مدل cw-5027 می خواستم باتشکر
سلام شماره شاسی p64sn مدل cw-5027x هست
سلام
من در خواست ایپرام 29 اینچ سامسونگ مدل 29000
به شماره شاسی S16A رو دارم
با تشکر
آقا مرتضی سلام
من یک آیپرام از این مدل داشتم که در لینک زیر قرار دادم . ولی از سالم بودن آن مطمئن نیستم
چنانچه این فایل مشکل داشت ، از یک آی سی خام استفاده نمایید ولی کمی در آپشن های منومخفی میبایست تغییراتی صورت دهید .
www.kiansat34.com/showthread.php?p=17011#post17011
ممنون
من الان یه دونه خام گذاشتم ولی تصویر قوص داره و خرابه و هر کاری هم میکنم نمیتونم قوصش رو برطرف کنم
انشاا... با این فایل درست شه
مرتضی جان سلام مجدد
اتفاقا من این مدل را در مغازه یکی از دوستان تعمیر کردم و نتوانستم فایل ایپرام آن را کپی کنم چون پروگرامر نداشت
مشکل آن هم همان مشکل کنونی شما بود که با تعویض خازن سرامیکی کنار ترانزیستور اوت پوت حل شد . مقدارش دقیقا یادم نیست ولی شما ابتدا آن خازن را تعویض نمایید
فایل ایبرام برا سامسونگ cs-21m16mg ازم دارم لطفا اگه مقدور باشه فوری در سایت قرار دهید مرسی از زحمات دوستان :100::100::100::100::100:
دوست عزیز بارها توضییح داده شده که شماره شاسی نیز عنوان شودولی متا سفانه رعایت نمی شود فکر نمی کنم
به این صورت جواب بگیرید. مدل وشماره شاسی تلویزیون برای گذاشتن فایل ایپرام لازم است.شماره شاسی راعنوان کنید.
برا تلویزیون سامسونگcs-21m16mgفایل ایبرام لازم دارم فوری
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان.
من فایل EEPROM تلویزیون سامسونگ مدل CS-29000PF به شماره شاسی KS7C رو میخواستم. اگه لطف کنید و قرار بدید خیلی ممنون میشم. داشتم با منوی سرویس ور میرفتم که X-Ray رو ON کردم و تلویزیون خاموش شد. روشن میکنم تا تصویر میاد خاموش میشه. خواستم بدونم راهی غیر از عوض کردن یا پروگرم کردن مجدد EEPROM هست واسه درست کردنش؟
باز هم ممنون...
دوست عزیز آقا حامد سلام
در مورد این که راه دیگری هست یا خیر : بله هست ، به شرط اینکه وارد منومخفی شوید و به طور حدث و گمان روی همان گزینه بروید و آنرا مجددا غیر فعال کنید .
فایل ایپرام آن هم متاسفانه در آرشیو نداشتم والا بدون توجه به اینکه شما کاربرعادی هستید و توان دانلود فایل را نداشتید در قسمت دیگری از سایت در اختیارتان قرار میدادم ، تا دانلود کنید
موفق باشید
آقا حامد سلام مجدد
فایل درخواستی خود را از این لینک دانلود نمایید
موفق باشید
واقعا نميدونم چطور تشكر كنم... تلويزويون دو تيونره هست. راستش رو بخوايد من اصلا سر رشته اي از تعميرات تلويزيون ندارم و اين دستگاه هم تلويزيون خونه هست كه اين بلا رو سرش اوردم :13: فقط يه كمي با الكترونيك آشنايي دارم. يه سوال ديگه داشتم...
واسه پروگرم كردن EEPROM ميشه از ميكرو استفاده كنم؟ (چون با ميكرو ميشه باهاش ارتباط برقرار كرد و اطلاعاتش رو خوند يا نوشت) و اينكه آيا اين EEPROM مثل 24C16 هست؟ (از لحاظ تركيب پايه ها) يعني ميشه بجاش از 24C16 استفاده كرد؟
باز هم خيلي خيلي خيلي ممنونم كه فايلو برام فرستادين. كلي دعاتون كردم :lay::lay:
سلام
به شما توصیه میکنم اگه از تعمیرات لوازم صوتی و تصویری سر رشته ندارید به دستگاه فوق دست نزنید چون ممکن است ایراد فوق بجای انکه درست شود بدتر هم کنید
ایپرام دستگاه شما در بخش گذاشتم و برای پروگرم کردن ان میتوانید از بازار پروگرامر سری24xx خریداری کنید و مبلغ ان هم نا چیز است حدود 250000ریال است
در مورد میکرو هم اگه شما می توانید برنامه انرا بنویسید باز هم احتیاج به پروگرامر دارید که برنامه نوشته شده را داخل ان بریزید پس بهتر است یا پروگرامر بخرید یا برنامه فوق را توسط کسی که پروگرامر دارد ایپرام کنید
و از ای سی 24c 16 نیز می توانید استفاده کنید
موفق باشید
آقا دست همگی درد نکنه. فقط با یدونه میکروی ATMEGA32 تونستم پروگرامش کنم و تلویزیونم درست شد :(81):
ممنون که فایل EEPROM رو در اختیارم گذاشتید....
موفق باشید.
سلام
خواهش میکنیم
زحمت این فایل به عهده آقا رامین بود
سلام
من هم مشکل X-Ray را دارم
چون نه وارد هستم و نه امکاناتشو دارم
میخواستم یا آی سی پروگرم شده بخرم
ولی نمیدونم از کجا و همچنین قیمتش چنده
شرمنده باور کنید خیلی تو سایت چرخیدم ولی فقط مشکلم رو اینجا دیدم که یکی از دوستان اونو نوشته
به همین خاطر اینجا مطرح کردم
مدل تلویزیون ما cs.5370.tps هست
فقط قیمتشو و محل تهیه این آی سی رو لطف کنید بگید
با تشکر
سلام دوست عزیز من فایل ایپرام سامسونگ مدلcs 3480hfرامیخوام
فايل ابرام تلويزيون سامسونگ 53650ts لطف فرماييد اگه از كاربران داشته باشن محبت كنن
درود
همانطور که جناب پناهی فرمودند در هنگام درخواست موارد خواسته شده را بنویسید
فایل را از این لینک دریافت کنید :
فایل ایپرام تلوزیون سامسونگ مدل : SAMSUGNG CS-53650TS Chassis KS7A EEPROM - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام . فایل ایپرام سامسونگ مدل cs-63750 pf دو تیونر با شاسی ks7a را قرار بدهید . متشکرم
دوست عزیز سلام
متاسفانه فایل درخواستی شما در نت وجود ندارد !
شما میتوانید با استفاده از دیگر فایلهای موجود در سایت که با همین شاسی KS7A هستند استفاده کنید ویا اینکه به جای آن یک آی سی خام بگذارید ، به شرط اینکه پس از آن به منومخفی رفته و آپشن هایی که باید تنظیم گردند (هریزانتال ، ورتیکال یا .... ) را تنظیم کنید
از قرار معلوم ، در سایت های خارجی نیز به دنبال فایل ایپرام این تلویزیون هستند و عکسی هم از این در سایت قرار داده اند
یک فایل در اختیار شما قرار میدهم آن را دانلود نموده و آزمایش نمایید و نتیجه را اعلام کنید
فایل پیوست 29310
فایل پیوست 29311
سلام از لطف شما همکار گرامی متشکرم اما این تلویزیون هر ایپرام دیگه که روش امتحان کردم خاموش و روشن میشه یعنی به محض اینکه میخواد تصویر بیاد دوباره خاموش میشه و حتی وارد منو سرویس هم نمیشه . و فقط با ایپرام خودش سالم بوده که ایسی اون توسط یکی از همکاران عزیزم گم شده . خودم هم تو چند تا سایت خارجی رفتم اما به قول شما اونا هم دنبال همین فایل میگشتند . در ضمن فایل شما مربوط به مدل تک تیونره اما فایل درخواستی من دوتیونره . به هر حال امتحان میکنم و جواب را خدمتتون میدم .
باسلام دوست عزیزhttp://kiansat.kim/showthread.php?t=18973
به این آدرس مراجعه نمایید
موفق باشید
باسلام دوست عزیز
فایل 5370pf دو تیونر است
شما آن را تست نموده ، به احتمال زیاد عیب دستگاه شما برطرف خواهد شد
لطف کنید عیب را هم ذکر کنید
نتیجه را در هرصورت اعلام نمایید
موفق باشید
سلام
فایل ایپرام تلوزیون سامسونگ مدل cs-21x4tsبه شماره شاسی s16dرو میخاستم اگه کسی داره برام آپ کند ممنون میشم
سلام
خدمت شما دوست گرامی
http://kiansat.kim/showthread.php?p=58010#post58010
موفق باشی
سلام خدمت كليه دوستان گرامي.
باعرض شرمندگي ايپرام سامسونگ پروجكشن مدلsp-43l2hx/hac
درضمن الان فقط شماره مدل در دستم است با تشكر فراوان.