درخواست فایل ایپرام تلویزیون دوو فقط در این تاپیک صورت گیرد
نمایش نسخه قابل چاپ
درخواست فایل ایپرام تلویزیون دوو فقط در این تاپیک صورت گیرد
سلام ایپرام تلویزیون دوو 2132 در سایت موجود نیست از دوستان و مدیران درخواست این اپرام را دارم
با تشکر از استاد گرامی که این توجه را عنایت کردند
متأسفانه خط خیلی ضعیفه و این اختلالات به وجود میاد و من امکان حذف تاپیک را ندارم
دوستان فایل تلویزیون دوو مدل dtd-21n7m2 را لطف کنند با تشکر
سلام به همه دوستان گرامی
خسته نباشید
من فایل ایپرام 21 دوو اسلیم مدل DUS-21DA-TS رو لازم دارم لطفا اگه کسی داره برام بزاره
ممنون از همه
آقا ساسان سلام
شماره شاسی را درج نکرده اید
اما با مدلی که شما فرمودید فایلی در نت پیدا نشد
بهتر است به این لینک مراجعه نمایید و از فایل های موجود استفاده نمایید
موفق باشید
سلام_ لطفا فایل TVدوو مدل 21s9e را برام بزارین
شماره شاسی را نیز ذکر کنید وشماره آی سی سیستم وجانگل وایپرام.
درود
لطفا به این تاپیک مراجعه کنید :
فایل ایپرام DAEWOO DCT-21S9E-DCT21S6T - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام ايپرام دوو مدل:dtc-21t9t رو ميخواستم ممنون
درود
آیا مطمئن هستید مدل را کامل و دقیق نوشته اید ؟ فایل dct-21t9st در آرشیو سایت موجود است .
آن را تست کنید و نتیجه را اعلام کنید . البته چون شما کاربر اشتراکی نیستید اجازه دانلود نخواهید داشت
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - تمام فایل های ایپرام تلویزیون های دوو
سلام ممنون از راهنماييتون بله درست نوشتم شماره مدل رو .بله ميدونم اجازه دانلود ندارم اگه خدا بخواد امروز خواهم تونست چون شماره پيگيري اشتراك ساليانه رو فرستادم خدمت رئيس.
درود
به این لینک مراجعه کنید :
TV DAEWOO Chassis CP370 Model DTC-21T9T EPIC 24C08 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام ایپرام
دوو مدل
dus-21l1 را میخواستم با تشکر
باسلام دوست عزیز
شما مدل وشماره شاسی را دقیق عنوان نمایید
تا فایل مورد نظر در اختیار شما قرار گیرد
موفق باشید
باسلام خدمت همکار گرامی درصورت امکان فایل ایپرام دوو مدل DTD-14N5MZ به شماره شاسی T451
بزارید
باتشکر
فایل پیوست 43404
با سلام ایپرام دوو مدل DUS-21L1
شاسی CY-PH2529
جانگل TDA12176PS-N3/3
با تشکر
سلام لطفا" فایل ایپرام دوو مدل DTD-14N5MZ شاسی T451
بزارید با تشکر
باسلام مدل وشماره شاسی
فایل پیوست 43401
فایل پیوست 43402
فایل پیوست 43403
از دوستان کسی این مدل رونداشت برا ما بزاره خیلی دنبالشم
dus-21L1 مشخصات رو بالاکامل دادم اولترا اسلیم
سلام همکار گرامی فایل DTD-14N5MZ جواب نداد کمک کنید
باسلام دوست عزیز
مشکل دستگاه شما چیست؟
سلام زمانیکه مموری خودش می گزارم پس از روشن شدن کانالها پشت سرهم حرکت می کند و هر ممور که جایگزین مکنم علامت قفل کوچک بالای صفحه نمایش میدهد و هیچ کلیدی کار نمی کند لطفا" راهنمای کنید باتشکر
باسلام دوست عزیز
من فکر نمی کنم مشکل از ایپرام باشد
شما در این لینک سوال وتوضیحات خود را کامل بیان نمایید
تا دوستان بتوانند شما را راهنمایی نمایند
موفق باشید
پرسش و پاسخ مشکلات تلوزیون های دوو - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام
احتمال زیاد از میکروسوئیچهای جلوی تلویزیون است
گاهی اوقات اتصال می کند وحتی ممکن است رطوبتی بشود
شما ابتد ا تمامی میکرو سوئیچها در بیاورید
وای سی سیستم را با تینر فوری بشوئید
پس از خشک شد ن بدون میکرو سوئیچ روشن کنید
اگرخوب شد میکروسوئیچ را تعویض نمائید
باعرض سلام واحترام.درخواست فایل ایپرام تلویزیون دوو مدلDUS-21LI(TS شماره شاسیCY-PH2529TOP-SW VER: 1.0 .متشکرم:110:
سلام
دوستان من فایل ایپرام تلوزیون دوو به مدل dct-14s5t رو میخاستم اگه دوستان کسی داره برام آپ کنید
درود
از این لینک دریافت کنید :
فایل ایپرام دوو مدل DCT-14S5T - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
[QUOTE=saman 20;85436]سلام
دوستان من فایل ایپرام تلوزیون دوو به مدل dct-14s5t رو میخاستم اگه دوستان کسی داره برام آپ کنید[/
QUOT
باسلام دوست عزیز
فایل درخواستی خود رااز این لینک می توانید دریافت نمایید
:lay:با سلام خدمت شما مدیر سایت اقای کیانفر عزیز بنده هم فکر کنم به همین فایل نیاز دارم البته مشخصات تلویزیون من دوو مدل dtr-2132 tp و شماره شاسی cm 908 s میباشد ممنونتون میشم اگر بفرمایید که این فایل با تلویزیون بنده مطابقت دارد تلویزیون من پی ای پی دارد درضمن اقای کیانست امروز من حق اشتراک را میخواهم از مشهد واریز کنم ممنون میشم این فایل را برام باز و اجازه دانلود بدهید چون خیلی گیر این فایل هستم ممنون میشم جواب بنده را بنا به مدل و اجازه دانلود بهید با تشکر