لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه تلویزیون های سونی با ذکر کامل مدل و شماره شاسی در این تاپیک بیان نمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا درخواست خود را در خصوص نقشه تلویزیون های سونی با ذکر کامل مدل و شماره شاسی در این تاپیک بیان نمایید
تلویزیون مدل kv-2060me2
لطفا نقشه مدل ka-tg21l70 سونی
بسمه تعالی
دوست عزیز سلام
بهتر بود شماره شاسی را نیز بیان می کردید
لطفا نفشه درخواستی خود را از این لینک دانلود نمایید
موفق باشید
با سلام همکاران محترم سایت درخواست یک نقشه تلویزیون 29 اینج مدل برد lc-b2583 ضمنن مدلش پشت تلویزیون کنده شده این فقط مدل برده ممنون از زحمات شما همکاران محترم
با سلام کسی نیس که جواب ما را بده چهار روز پیش درخواست یک نقشه کردیم هنوز کسی جواب ما را نداده با تشکر
دوست عزیز سلام
این چه طرز بیان است ؟
آیا شما مسلمان نیستید ؟
آیا شما ایرانی نیستید ؟
آیا شما متدین نیستید ؟
آیا شما فکر می کنید با این مبلغ ناچیزی که برای اشتراک خود پرداخت نموده اید تمام دست اندرکاران سایت را خریده اید ؟
آیا تمام مدیران و افراد ذیصلاح سایت موظف به پاسخگویی کاربران و درخواست های آنها هستند ؟
شما از کجا میدانید که کسی پست و درخواست شما را ندیده و به دنبال پیدا نمودن آن نیست ؟
من تمام نت را به دنبال چیزی که شما نوشته بودید گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
شما مدل را ننوشته اید و انتظار دارید با یک شماره که آنهم شماره شاسی نیست برای شما نقشه پیدا کنیم ؟
کاربر عزیز نت مکان تبادل اطلاعات و تجربیات است و این برخورد شما دور از........ میباشد
ضمنا شما جمعا 20 پست ارسال کردید که آن هم درخواست بوده است
چندین فایل دانلود نموده اید ولی حتی برای یکبار هم که شده از کلمه تشکر استفاده نکردید ! چرا ؟
به هر حال از حسی که نسبت به ما دارید متاسفم ، چرا که با صرف هزینه و وقت در حال اطلاع رسانی به کاربرانی چون شما هستم و نتیجه آن هم ........میشود این پست !!!
با سلام همکاران محترم من معذرتم می خواهم به خدا این نقشه خیلی واسم مهمه این تلویزیون از کسی قرض کرده بودم حالا این جور سرش درامد من خیلی خیلی معذرت می خواهم با تشکر از همکاران محترم سایت
با سلام دوست عزیز وگرامی چشم این کار هم میکنم به خدا ممنونتم با تشکر از همکار محترم
عکسهایی از شاسی تلویزیون sony
این هم عکس هایی که شما آپلود کرده اید
:10::10::10:
فایل پیوست 19958
فایل پیوست 19959
فایل پیوست 19960
فایل پیوست 19961
فایل پیوست 19962
فایل پیوست 19963
فایل پیوست 19964
فایل پیوست 19965
فایل پیوست 19966
فایل پیوست 19967
فایل پیوست 19968
با توجه به عکس های با کیفیت و عالی که شما فرستادید متوجه شدیم که این تلویزیون با شاسی چینی ساخته شده است
با سلام همکار محترم اره این تلویزیون شاسی چینی روشه از شما خواهشمندم هر چه سریتر به کمکم کنید تا این درست بشه دوست عزیز اگه ممکنه شماره همر اهت را داخل سایت بذار تا باهات تماس بگیرم با کمال تشکر
دوست عزیز سلام
بله این شاسی چینی است و متاسفانه نقشه را در آرشیو نداریم
:1205219183:
رد و بدل نمودن شماره تماس در هر صورت از سایت ممنوع است
ولی من یک نمونه از این شاسی دارم
شما میتوانید قطعاتی را که میخواهید مقدار آنها را مشخص نمایید لوکیشن آن را بنویسید تا دراختیارتان قرار دهم
با سلام همکاران محترم سایت با عرض خسته نباشی ممنکنه همان تلویزیون سونی درخواست کمک داشتم اگه زحمتی نیست کمکم کنید با تشکر
سلام،
دوستان یک مشکلی در قسمت خروجی horizontal تلوزیونم بوجود اومده بود...
یکی از ترانزیستورهای درایور ترانس های ولتاژ شورت کرده بود...بعد از تعویض ترانزیستور معیوب(C5480) با نوی فابریک(19000 تومن آب خورد) حالا تصویر میاد ولی وایت بالانسش درست نیست....رنگ به سبز میزنه و چراغ استندبای هم در حالت روشن بعضی وقتها چند بار به رنگ قرمز چشمک میزنه...بعضی وقتهام تلوزیون روشن میشه و لی تصویر خیلی دیر میاد بالا یا اصلا نمیاد....
ممکنه لطفا راهنماییم کنین که مشکل از کجا میتونه باشه...و اینکه با چه کدی باید وارد منوی مخفی بشم تا RGB white balance رو تنظیم کنم؟
میشه اگه ممکن هست نقشه کامل بهمراه سرویس منوال این تلوزیون رو برام بذارین؟
اگرم هزینه ای باشه بنده تقدیم میکنم...
ممنون
سلام علیکم
ایا اندازه و کادر تصویر درست هست یا نه؟
اگر تصویراز بالا جمع شده است پس باید سراغ قسمت ورتیکال بروید اما اگر اندازه تصویر درست هست و فقط خطوط در بالای تصویر دیده میشود انوقت می بایستی خازنهای اطراف ایسی ورتیکال و قسمت rgb تعویض شود و اما تصویر دیر میاد و یا اصلا نمیاد ممکن است لامپ تصویر ان ضعیف شده است پس بنابراین توضیحات بیشتری در مورد ایراد دستگاه خود بدهید تا بنده و دیگر دوستان بصورت دقیقترراهنمایی کنند
موفق و موید باشید
مانوئل سرویس کامل مدل درخواستی شما در این ادرس قرار گرفت:»
نقشه کامل SONY AG3E CHASSIS KVEX29M87 - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست
سلام،
تصویر کاملا در کادر خودشه و حتی فوکوسشم عالیه ... هیچ خطی یا نا هماهنگی خواصی نداره...بجز اینکه رنگ سفیدش یکم متمیل به سبزه...
این تلوزیون مال پدرم هستش و گفت قبل از اینکه بسوزه لامپ یه لحظه پر نور شده بود...
بنظر شما لامپ یه جورایی شارژ شده که الان به سبز میزنه؟
سلام،
نه تصویر ضعیف و مات نیست
وضوحش طبیعی هست...با تنظیم فکوس کاملا شفاف میشه...فقط رنگ سبزش زیاده...
یه جا تو یکی از سرویس منیو ال یک مدله دیگه سونی خوندم که اگه تصویر وایت بالانسش درست نباشه باید با کد مخفی و از طریق کنترل از راه دور دستگاه تنظیم بشه...نمیدونم اینم همینطوریه یا نه!!
تعمیر این تلوزیونهای لامپی جدید هم یه مصیبتیه برا خودش...هیچ واریابی رو قسمت RGB نداره و فقط سه تا IC هست
در ضمن اطلاعات من در حد یک آماتور هست ولی تا اونجایی که بتونم سعی میکنم دستگاههای خودم رو خودم تعمیر کنم
بازم ممنون از راهنماییتون
نقشه تلویزیون سونی 3418
نقشه تلویزیون سونی 29 مدل vsz29zm81 اگر موجوداست لطفادرسایت قراردهید واگه لازمه تاغکس شاسی وشماره مایکام رو بفرستم باتشکر
[QUOTE=آریا احسان پور;44352]درودباسلام وخداقوت به شما یک آیسی مایکام بزرگ چهار گوش دارد به شماره 12070h/n1f00 ویک ایپرام به شماره 24c16 وتشکرازهمکاری شما
دوست عزیز با مشخصات داده شده چیزی نتوانستم پیدا کنم لطفا شماره شاسی و شماره
آیسی های دستگاه هم بنویسید تا اگر بامدل دیگری تشابه داشت بتوان پیدا کرد
[QUOTE=رامین فرهادی;44406]سلام علیکمبرایتان عکسهایی از پشت وروی شاسی ارسال میکنم چون من نتونستم شماره شاسی پیداکنم شاید شما بتونید کمک کنید بعداز آن ایراد بوجودامده را براتون همراه با تصویر ذکر میکنم
باید شماره شاسی را بنویسید
ضمن عرض سلام : لطفا در صورت امکان نقشه سوني مدل KV 2197 را در سايت قرار دهيد سپاسگزارم young star
[QUOTE=رامین فرهادی;44406]سلام علیکمباسلام مجدد پس از وقفه ای چند روزه شماره شاسی را نتونستم پیدا کنم و ارسال کنم ولی درعوض چندعکس از شاسی برایتان ارسال میکنم شاید مفید باشه. دیودزنری که باعلامت مشخص کرده ام سوخته مقدارش معلوم نیست ولتاژآیسی مایکام راتامین میکند البته تغذیه خرابی داشته درحال حاضر ولتاژهای خروجی تغذیه هم معلوم نیست درست باشه نقشه میخا د ..ممنون ازهمکاری شما
باید شماره شاسی را بنویسید
شماره شاسی که روی این شاسی نوشته شده 42-156-868-1 است اگر مفید باشد
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران گرامی
نقشه تلوزیون سونی XR-29M80
را اگه لطف کنید ممنون میشم
این تلویزیون 29 اینچ میباشد فقط روی شاسی من شماره شاسی رو پیدانکردم نوشته نشده
درود
دوست گرامی لطفا مدل را دقیق و مطابق نوشته روی دستگاه بنویسید
مدل دستگاه شما KV-XR29M80 وشماره شاسی آن BX-1 می باشد
و میتوانید نقشه آن را از این لینک دریافت کنید :
SONY KV-XR29M80 Chassis BX-1 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام خسته نباشید دوستان اگر مقدور بود لطفا نقشه سونی با مدل kv-BT218M81را می خواستم ؟ممنون
آقا منصور سلام
شماره شاسی را فراموش کردید بنویسید !
ولی شماره شاسی تلویزیون شما است BX1S
شما می توانید از این لینک دانلود کنید
موفق باشید