1 فایل پیوست
در خواست فایل km تویوتا کرولا
با سلام
دوستان یه آمپر تویوتا کرولا مدل 2007 با کیلو متر 193380 و با ایسی 93c46 باز کردم هر چقدر km کم میکنم کم نمیشه فایل خودش در تاکو و برنامه لیزینک 8033 نشون میده آیا این مدل شبکه ای هست یا نه؟فایلو براتون آپلود میکنم لطفا دوستان راهنمایی کنند.اگر زحمت نباشه این فایلو به صد هزار تا کم کنین.مرسی از همگی
پاسخ : در خواست فایل km تویوتا کرولا
با سلام
دوستان گرامی همچنان منتظر نظراتتون هستم.در ضمن برنامه خودش دوباره میزنم درست نشون میده.سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
islamnik
با سلام
دوستان گرامی همچنان منتظر نظراتتون هستم.در ضمن برنامه خودش دوباره میزنم درست نشون میده.سپاس
با سلام
دوست عزیز دلیلش اینه که برنامه را درست رد نکردید.منظورم اینه که 16 بیت و هشت بیت را درست انتخاب نکردید.
با تشکر
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasty
با سلام
دوست عزیز دلیلش اینه که برنامه را درست رد نکردید.منظورم اینه که 16 بیت و هشت بیت را درست انتخاب نکردید.
با تشکر
با سلام به شما
نه دوستم از لحاظ رید کردن مشکل نداشتم به یاری خدا تونستم حلش کنم.شما اگر با تاکو به فرض 98000 km بزنی برای شما هگز ff.7f.ff.f6 خواهد داد در حالی فایل زیر رو با هگزی که تاکو یا licznik میده مقایسه کنی تفاوت به وضوح روشنه.با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
islamnik
با سلام
دوستان یه آمپر تویوتا کرولا مدل 2007 با کیلو متر 193380 و با ایسی 93c46 باز کردم هر چقدر km کم میکنم کم نمیشه فایل خودش در تاکو و برنامه لیزینک 8033 نشون میده آیا این مدل شبکه ای هست یا نه؟فایلو براتون آپلود میکنم لطفا دوستان راهنمایی کنند.اگر زحمت نباشه این فایلو به صد هزار تا کم کنین.مرسی از همگی
مقدار کیلو متر مورد نظرتون عنوان کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
مقدار کیلو متر مورد نظرتون عنوان کنید
سلام جناب امینی فر
نمیدونم این مشکل به پستتون خورده یا نه اما تونستم حلش کنم.و به 98000 تا کمش کردم.اگر تا به حال همچنین مشکلی نداشتید بد نمیشه یه نگاه بندازین.مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
islamnik
سلام جناب امینی فر
نمیدونم این مشکل به پستتون خورده یا نه اما تونستم حلش کنم.و به 98000 تا کمش کردم.اگر تا به حال همچنین مشکلی نداشتید بد نمیشه یه نگاه بندازین.مرسی
دامپی که نتیجه گرفتین اپلود کنید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
دامپی که نتیجه گرفتین اپلود کنید
با سلام
km به 98000 کمش کردم بالا هست.اما دوباره آپلود میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
islamnik
با سلام
km به 98000 کمش کردم بالا هست.اما دوباره آپلود میکنم.
با کدام نرم افزار به نتیجه رسیدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
با کدام نرم افزار به نتیجه رسیدین
جناب امینی فر نرم افزار تاکو 21 و liczink4.8 هگزو جابجا میزنه در این مدل آمپر.اگر فایل 98000 هزارتا رو با 98000 تایی که تاکو میده مقایسه کنی واضحه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
islamnik
جناب امینی فر نرم افزار تاکو 21 و liczink4.8 هگزو جابجا میزنه در این مدل آمپر.اگر فایل 98000 هزارتا رو با 98000 تایی که تاکو میده مقایسه کنی واضحه.
سلام شما اگر 16 بیت استفاده میکردید مشکل نداشتید البته با برنامه پراید هندی میشه کم کرد البته 2 بیت 2 بیت جابجا بنویسیدمشکل حل میشه