دوستانیکه فایل ها را دانلود اما تشکر نمی کنند توجه کنند
با سلام
مکررا دیده شده که معدودکاربرانی فایل ها را دانلود می کنند اما تشکری از دوستان بابت زحماتی که برای اینکار متقبل می شوند نمی کنند
معمولا اینگونه کاربران از نظر ما کاربرانی هستند که در سایت های دیگر فعالیت دارند و صرفا جهت کپی اطلاعات و فایل ها به سایت های دیگر این عمل را انجام می دهند
و برای اینکه نامی از آنها در معرض دید قرار نگیرد تشکر هم نمی کنند
خدمت این دوستان عرض کنم
آمار تمامی دانلودها و کاربرانی که دانلود می کنند موجود و قابل بررسی است
و تمامی دانلودها تحت نظارت شدید بازرسان سایت می باشد و تمامی آنها کنترل می شوند
برای اینکار هم تمهیداتی در نظر گرفته شده
برای کاربرانیکه تشکر نمی کنند و یا کاربران متخلفی که کپی برداری می کنند
محدودیت های شدیدی در نظر گرفته شده که انشالله به زودی اعمال خواهد شد
بیایید استفاده صحیح از ابزار را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم
و مرام و معرفت ایرانی را به نمایش بگذاریم
پاسخ : دوستانیکه فایل ها را دانلود اما تشکر نمی کنند توجه کنند
سلام
نکته ای که جناب شهریار زحمت کشیدند و تذکر دادند نکته مهمی است
تشکر کردن نشانه شخصیت ماست هیچ صرف وقت و هزینه ای هم نیاز نداد
فقط بعنوان مثال یه فایل یا تجربه ومطلب و که می خونیم و کارمون باهاش راه میافته اونوقت باید بدونیم که چقدر باید قدردان نویسنده و ایجاد کننده اون مطلب باشید
حتما برای شما هم پیش آومده بنده در اوایل کارم هروقت برای گرفتن یه راهنمایی یا فایل پیش همکاران می رفتم بیشترشون
یا می پیچوندند یا به هر بهانه ای می فهموندند که نمی خوان اون کار رو بکنند
ولی الان که با کمک همدیگه این مجموعه و گرد آروی کردیم خیلی راحت و با چند کلیک و دکمه هر فایلی لازم داریم بدست میاریم کسی هم نیست منتی سرمون بزاره
حداقل ما هم بازدن کلید تشکر و استفاده صحیح گوشه ای از زحمات همدیگه رو جبران کنیم
در مورد پیشنهاد جناب نصیر پور
ضمن تشکر از ایشون گذاشتن پسورد برای فایلها و مطالب اولا غیر ممکن هست دوما متاسفانه این گروه از کاربران تشکر نزن جزو کابران اشتراکی هستند
و پسود رو خواهند داشت
این مساله طبق فرمایش جناب شهریار فقط کمی غیرت و مردانگی ما ایرانی ها رو طلب میکنه
موفق باشید
پاسخ : عدم وجود دکمه ی تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamsayeh
با سلام و تشکر
لازم دیدم به اطلاع شما برسانم که مدتهاست که از دکمه ی تشکر در تمامی صفحاتی که باز می کنم اثری نیست !
نمی دانم ایراد از کجاست ! و اینکه آیا دیگران هم با این مورد مواجه شده اند یا نه ؟!
با تشکر
سلام
دوست عزیز دکمه تشکر فقط برای مطالبی که مدت زیادی از تایخ ایجاد اون گذشته حذف شده
برای مطالب جدیدتر این گزینه فعال است
موفق باشید
پاسخ : عدم وجود دکمه ی تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamsayeh
با سلام و تشکر
لازم دیدم به اطلاع شما برسانم که مدتهاست که از دکمه ی تشکر در تمامی صفحاتی که باز می کنم اثری نیست !
نمی دانم ایراد از کجاست ! و اینکه آیا دیگران هم با این مورد مواجه شده اند یا نه ؟!
با تشکر
با تشکر از شما دوست عزیز
الحمدالله با توجه به ارسالات شما،قابل تقدیر است که تشکرات شما خیلی خوب است
و آن نشان از این دارد که شما انسانی قدر شناس و با فرهنگی هستید
خدمت شما عرض کنم که پست های قدیمی تشکرات آنها حذف شده که جناب کیانفر قرار شده تشکرات آنها را فعال نمایند
که البته فکر می کنم فعال هم شده باشد
با سلام خدمت دوستان
و تشکر از جناب شهریار جناب شهریار این مورد را چندین بار اعلام کرده اند
ولی متاسفانه تعداد اندکی از کاربران توجه نمی کنند
خدمت این کاربران عرض کنم که از انها لیستی
تهیه شده اگر به همین رویه ادامه دهند
با محدودیت دانلود و یا دیگر محدودیتها مواجه
خواهند شد
پس بعدا از دست ما دلخور نباشند .
با تشکر از همکاری تک تک شما عزیزان
:redface::redface::redface::redface:
تشکر از مسعولان و مدیران سایت کیانست
با سلام و درود بی پایان بر شما بنده به نوبه خودم از تمامی زحمات شما مسعولان و مدیران سایت بی نهایت سپاسگزارم و قدردان زحمات شما هستم و برای همه شما عزیزان سلامتی و سربلندی و موفقیت ارزو میکنم و در یک جمله کوتاه میکنم اینجا دانشگاه بزرگ کیانست میباشد و این مایه افتخار ماست.مرسی از شما
پاسخ : باز هم بدون دکمه ی تشکر
سلام
ولی جای تعجب است که همچنان صفحات من بدون دکمه ی تشکرند ! هم پست های جدید و هم پست های قدیمی تر !
به هر حال باز هم ممنون
سلام پست هر كاربر براي خود كار بر كليد تشكر را ندارد
پاسخ : باز هم بدون دکمه ی تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamsayeh
سلام
ولی جای تعجب است که همچنان صفحات من بدون دکمه ی تشکرند ! هم پست های جدید و هم پست های قدیمی تر !
به هر حال باز هم ممنون
سلام دوست عزیز
لطفا یک صحفه و لینکشو بزارید تا بررسی کنیم
ممنونم از توجه شما
با سلام وتشکر از دوستان عزیز بنده مکررا با این مسئله برخورد کردم که گزینه تشکر روی صفحه موجود نبوده و هر چه سعی کردم و صفحه رو ریلود کردم باز گزینه تشکر نیامده حال با توجه به تذکر دوستان اینجانب مجاب میشوم در قسمت پاسخ به موضوع هر مطلبی که مشاهده میکنم از فرستنده موضوع کتبا تشکر نمایم باتشکر فراوان shahryar2008
درود
دوست عزیز همانطوری که دوستان هم در پستهای بالا فرمودند
پستهایی که قدیمی هست دگمه تشکر ندارند
ضمنا برای تشکر هم بهتر هست فقط از کلید تشکر استفاده شود
برای نظم بخشها از زدن پست تشکر خودداری کنید
ضمنا دوست عزیز امروز من دو تا فایل فلش دی وی دی قرار داده بودم
شما هر دو انها را دانلود کرده بودید بدون تشکر
حالا سوال اینجاست دگمه تشکر در ان پستها غیر فعال بود ؟؟
یا اینکه یادتان رفته بود تشکر کنید ؟؟
درود
عزیز متاسفانه برخی از دوستان کم لطفی می کنند
و از کلید تشکر استفاده نمی کنند
این یک حالت بود و
حالت دوم
تعداد اندکی از کاربران دانلود بی رویه و بسیار
بالایی دارند که سعی می کنند از تشکر استفاده نکنند
تا رد پایی از انها به جا نماند ولی این افراد هم
همیشه تحت نظر و کنترل هستند
تشکر شما باعث دلگرمی ماست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid23
باسلام وخسته نباشید به کنترل ارشد کل سایت . کاملا حق با شما هست بنده هم در اوایل کارم اگه فایل یا جزوه ای احتیاج داشتم پیش همکاران میرفتم بیشترشون یا میپیچوندن یا بهونه میاوردند ولی موقعی که با این سایت اشنا شدم هر چی که لازم داشتم از این سایت تهیه میکردم.در واقع زدن دکمه ی سپاس در مقابل اطلاعات با ارزش و گران بها بسیار ناچیز است.بازم میگم قبلا هم گفتم تا اخره عمر مدیون این سایت هستم .هر چی که هستم و دارم از صدقه سری دوستان و استادان فریخته ی این سایت هست.در اخریک تشکر ویژه از کنترل ارشد سایت دارم بابت زحمت های فراوان.همچنین از بزرگان اقای دهقان_حمید ذوالعلا_اقای کیانفر_اقای امینیفرکه بسیار انسانهای دلسوز و دلرحمی هستند
درود
عزیز از تعداد تشکرهای شما همه چیز معلومه
ای کاش همه دوستان ارزش این مطالب را
مثل شما می دانستند
باز هم تشکر از محبت شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan nozad
درود
دوست عزیز همانطوری که دوستان هم در پستهای بالا فرمودند
پستهایی که قدیمی هست دگمه تشکر ندارند
ضمنا برای تشکر هم بهتر هست فقط از کلید تشکر استفاده شود
برای نظم بخشها از زدن پست تشکر خودداری کنید
ضمنا دوست عزیز امروز من دو تا فایل فلش دی وی دی قرار داده بودم
شما هر دو انها را دانلود کرده بودید بدون تشکر
حالا سوال اینجاست دگمه تشکر در ان پستها غیر فعال بود ؟؟
یا اینکه یادتان رفته بود تشکر کنید ؟؟
بله دوست عزیز کاملا حق با شماست الان من نمیدانم عذر خواهی کنم یا تشکر.به هر حال من بسیار سپاسگذارم واز یکایک عزیزان و سروران کمال تشکر و قدر دانی را دارم با کمال احترامshahryar2008
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barcelona1993
من واقعا از زحمات شما ممنونم ولی واقعا تشکر کردن خیلی واستون مهمه؟!!
درود
عزیز در تشکر کردن اجباری نیست
ولی تشکر نشان شخصیت هر فرد هست
و باعث دلگرمی ان مدیر یا کاربری می شود
که مطلبی قرار داده
شما فرض کنید که فایلی در سایت قرار داده اید
و تعداد 20 نفر ان فایل را دانلود کرده اند ولی حتی
یک نفر هم تشکر نکرده به شما چه حالتی دست می دهد
ایا باعث دلسردی و ناراحتی شما نمی شود؟؟
:redface:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bohlol
باسلام
اگربه این لینک بروید
کیان ست
میبینیدکه فایل آپلودشده توسط بنده تااین لحظه625باردانلودشده
وفقط24تشکر!
من دربعضی ازسایتهادیدم که حتی اگرعضوسایت هم باشید
تادکمه تشکررانزنیدقادربه دانلودنخواهیدبود.
مدیران عزیزمیتوانندازاین روش درسایت استفاده نمایند.
دوست عزیز زدن دکمی تشکر نشانگر شخصیت فرد است والا اجبار به زدن دکمی تشکر چه فایده دارد وقتی از روی اجبار باشد هیچ ارزشی ندارد اگر مطالب را فقط برای دریافت تشکر میگذارید که بجای اجبار به به استفاده ان که باعث خراب شدن وجه عمومی سایت در بین سایتهای رغیب میشوداز همین روشی که هیئت مدیری محترم سایت دارند استفاده کنید که هرکسی که مثلان چندتا فایل گرفت و دکمی تشکر را نزد دالودش را محدود کنند با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5656
دوست عزیز زدن دکمی تشکر نشانگر شخصیت فرد است والا اجبار به زدن دکمی تشکر چه فایده دارد وقتی از روی اجبار باشد هیچ ارزشی ندارد اگر مطالب را فقط برای دریافت تشکر میگذارید که بجای اجبار به به استفاده ان که باعث خراب شدن وجه عمومی سایت در بین سایتهای رغیب میشوداز همین روشی که هیئت مدیری محترم سایت دارند استفاده کنید که هرکسی که مثلان چندتا فایل گرفت و دکمی تشکر را نزد دالودش را محدود کنند با تشکر
دوست عزیز
آیامیشودگفت که اجباربه بستن کمربندایمنی چه فایده ای دارد؟
گاهی همین اجبارهاست که موجب فرهنگ سازی میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bohlol
دوست عزیز
آیامیشودگفت که اجباربه بستن کمربندایمنی چه فایده ای دارد؟
گاهی همین اجبارهاست که موجب فرهنگ سازی میشود.
دوست عزیز دلت خوش است همین کمربند ایمنی را کی میبندد وقتی به پلیس نزدیک میشوند الکی روی شانشان میگذارند رد شدند بر میدارن حالا اگر راهنمایی و رانندگی از اهرم اجبار (جریمه) استفاده نمیکرد که با عث جری تر شدن مردم میشود چون مردم است در در خلاف و دوزو کلک از صدا و سیما برای فرهنگسازی استفاده میکرد بهتر نبود البته مشکل اینجاست که بفکر جان مردم نیستند بلکه بفکر درامد کلان از این راه هستند ایا اینطور نیست من هم گفتم جریمه فقط با همان روشی که دانلود را محدود کنند که کسی هم بجز طرف خلافکار متوجه نمیشود با تشکر از شما دوست عزیز
سلام
دوستان عزیز بهتره این جور مسائل رو زیاد کشش ندیم
تو این چندسال زبونمون مو در آورد از بس که تذکر دادیم خواهش کردیم ........
تو زندگی روز مره خودمون وقتی یه کسی مثلا سره سفره غذا یه قاشق بهمون میده فورا بهش میگیم ممنون مرسی تشکر این خودش یه جور قدردانی هست
اگه این کلمات رو نگیم هیچ اتفاقی نمی افته فقط اون طرف مقابل یخورده در مورد ما ..............................
حالا اینجا هم تو این انجمن یا سایتهای دیگه
اون عزیزی که وقت با ارزش خودشو گذاشته و یه پست زده فایل توش گذاشته تجربه توش نوشته
و ما با یه کلیک ساده صاحبش میشیم شاید اگه اون فایل یا تجربه نبود ساعتها و حتی روزها بدنبالش می گشتیم و الاف میشدیم
اینجا در قبال این زحمات به کسی پولی و یا پاداشی داده نمیشه و همه دارند از روی صداقت و انسانیت فعالیت می کنند
پس چه بهتر عــــــــــادت کنیم تا با فشار یه کلید تشکر ساده حداقل نشون بدیم
که قدر زحمت طرف رو دونستیم .........
فکر نمی کنم دیگه ساده تر از این بشه توضیح داد
موفق باشید
[/QUOTE] سلام و عرض ادب و هزاران تشکر از ته دل به تمام اساتید دوستان کاربران من ازطرف تمامی دوستان یا کاربران کم توجه از تمام مطلب نویسان و معادن فنی علمی سایت که شبانه روزی مشغولند هم عذر و هم خسته نباشید و هم تشکر مینمایم والا من حقیر 2 تا مطلب زدم و چهارتا تایپیک که تداوم آنچنانی هم نداره مثلا مانند بخش ماهواره یا فلشها یا نقشه ها که بروزند و آغاز کننده و دیگر یارانش باید پاجفت در سایت باشندکه برای من خیلی سخت بودامید است دوستان عزیز و گرامی بیشتر توجه نمایند تا خدای ناکرده حس خدمت و شادابی در سایت کم رنگ نشود یا علی دکمه تشکر را بزن پهلوون تشکر فراوان