سلام دوستان
می خواستم بدونم خطای مقاومت بالا کیسه هوای سرنشین در پرشیا مربوط ب چی میشه.
آخه اکثرا تک ایربگ هستن پس چرا سمت سرنشین خطا میگیره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
می خواستم بدونم خطای مقاومت بالا کیسه هوای سرنشین در پرشیا مربوط ب چی میشه.
آخه اکثرا تک ایربگ هستن پس چرا سمت سرنشین خطا میگیره
ممنونم جناب امینی فر. فقط چجوری باید تشخیص بدم یونیتش تکه یا دو؟
سلام جناب شبانی با چه دستگاهی کار میکنید که خطای ایربگ سرنشین میدهد
كسي از دوستان ميتونه خطاي كيسه هواي سمت شاگرد رو كه توسط دستگاه عيب ياب آيكودياگ خونده شده رو تهيه و آپلود كنه ؟
دوستان فقط مي خام با آيكودياگ خطا خونده بشه .
سلام دوستان در عیب یابی ایربگ سمند .پزو . پازس باید با ایکو عیب یابی نمود من با دستگاههای مولتی برند هر گاه عیب یابی نمودم به چنین مشکلاتی برخورد کردم اما ایکو خطاهای که در دستگاههای دیگر بود را ثبت نکرد و براحتی تمام عیوب ایربگ را با ایکو رفع مینمایم و تا به حال حتی یک مورد خطای سرنشین را نداشته ام با سپاس
با درود و ادب
جناب gholamali عزيز خطاي ايربگ سمت شاگرد در خودروهاي 405 و پارس و سمند كه ذاتا ايربگ سمت شاگرد ندارند ثبت مي شود و دليلش نصب اشتباهي ايسيو ايربگ خودروي سورن در اين خودروهاست كه تعدادشون زياد نيست . اگر موردي داشتين اول نوع ايسيو رو بررسي كنيد .
با سپاس - فرهاد
درود بر شما
باید به اطلاع دوستان برسونم که این بحث ما از ریشه ایراد داشته کد خطای مقاومت بالا کیسه هوا سمت سرنشین منظور سمت راننده است فکر کنم بغیر از جناب ایسلامنیک کسی دیگه از دوستان با این خطا مواجه نشده؟
سلام دوستان من تا بحال چند مورد داشتم که با باز گزاشتن سویچ و در آوردن سوکت ایربگ خطا رفع شده
دوست عزیز من موقعی که 405با ایراد روشن شدن کیسه هوا مراجعه میکنه اول دیاگ میزنم بعد از اینکه خطا پاک نشد دور قاب فرمان رو باز میکنم و سوکت ایربگ رو در میارم و میزنم جا و بعد از اون سویچ رو چند بار باز و بسته میکنم و خطا رو پاک میکنم و دیگه خطا ثبت نمیشه و تا بحال چندین مورد رو این طوری حل کردم موفق باشین