پروگرامر سوپر پرو 580U .هرکار میکنمروی کامپیوتر نصب نمیشود
سلام.من یک پروگرامر سوپر پرو 580U دارم که هیچ مشکلی نداشت کار میکرد.از سیستم جدا کردم یک روزی وصل نبود.حالا که وصل میکنم روی آیکونش تو صفحهDesktap که کلیک میکنم.صفحه باز میشه ولی شماره های پایین همش صفره.کابل عوض کردم.برنامه جدید نصب کردم.روی یک سیستم دیگه تست کردم.باز هم همین مشکلو داره
امکان داره پروگرامر خراب شده باشه؟!!
پاسخ : پروگرامر سوپر پرو 580U .هرکار میکنمروی کامپیوتر نصب نمیشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modern
سلام.من یک پروگرامر سوپر پرو 580U دارم که هیچ مشکلی نداشت کار میکرد.از سیستم جدا کردم یک روزی وصل نبود.حالا که وصل میکنم روی آیکونش تو صفحهDesktap که کلیک میکنم.صفحه باز میشه ولی شماره های پایین همش صفره.کابل عوض کردم.برنامه جدید نصب کردم.روی یک سیستم دیگه تست کردم.باز هم همین مشکلو داره
امکان داره پروگرامر خراب شده باشه؟!!
سلام
وقتی به کیس وصل میکنید تو ویندوز شناسایی میشه؟
چراغی چیزی داره و روشن میشه یا نه
دوست عزیز
من با این مدل کار نکردم ولی شواهد نشون میده
مشکل درایور هست شما باید جدیدترین درایور رو نصب کنید چون با ورژن قدیمی بالا نمیاد سعی کنید اخرین ورژن رو نصب کنید
اگه بازم مشکل پابرجا بود دیگه میمونه خرابی خود دستگاه
موفق باشید
1 فایل پیوست
با سلام
اگر روی کامپیوتر نصب میشود ولی فعال نیست من ایرادش را میدونم ولی اگر اگر موقع نصب ارور میده خیر
سلام دوست عزیز
من این پروگرامردارم داخلش دوعددآی سی هست (u16--u3)که روی یکی از آنهاشرکت سمباده کشیده و دیگری24lc64میباشد.لطفا"راهنما یی کنید برنامه کدام رابرایتان آپلودکنم اگرشماره u16راداریدبرام بنویسید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahansony
سلام دوست عزیز
من این پروگرامردارم داخلش دوعددآی سی هست (u16--u3)که روی یکی از آنهاشرکت سمباده کشیده و دیگری24lc64میباشد.لطفا"راهنما یی کنید برنامه کدام رابرایتان آپلودکنم اگرشماره u16راداریدبرام بنویسید.
مهندس جان اگرلطف کنی قبل از ارسال فایل آیسی ها فایل نرم افزاردرایورپروگرمرو که روی سیستم نصب کردی واستفاده میکنید رو ارسال کنیدممنون میشم.
اگرجواب نداد طبق فرمایش دوستمون آیسی ایپرامu3 هستش وفایل اون روباید پروگرام کنم.ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modern
یک سئوال.داخل منو پروگرمر که روی دیستاپ کامپیوترباز میشه.2تا گزینه داره.یکی Retry ودیگریcancel.
لحظه ای که روی گزینه Retry جهت خوانده شدن آیسی توسط پروگرامرکلیک میکنید.چراغ led روی پروگرامر که درحالت سبز رنگ هست یک لحظه چشمک میزند.بفرمایید نارنجی میشود یا قرمز؟
سلام.
دوست عزیز نارنجی میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modern
سلام.مهندس قربون دستت.فکر کنم آیسی ایپرامش U3هست.آیسیU16 هم که سمباده خورده فلشش بایدباشه.اگه بتونید 2تاشو ارسال کنیدممنون میشم.انشالله جبران کنیم
دراولین فرصت ولی شماره u16ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modern
مهندس جان اگرلطف کنی قبل از ارسال فایل آیسی ها فایل نرم افزاردرایورپروگرمرو که روی سیستم نصب کردی واستفاده میکنید رو ارسال کنیدممنون میشم.
اگرجواب نداد طبق فرمایش دوستمون آیسی ایپرامu3 هستش وفایل اون روباید پروگرام کنم.ممنون
رو چشم دراولین فرصت.
1 فایل پیوست
سلام:
شرمنده دیرشداینم فایل خدمت شما
سلام.
بله حجم فایل بالاست نتونستم توسایت آپلودکنم براتون ایمیل میکنم.