لرزش موتور 405 مدل 88 ؟؟؟؟؟
با درود
دوستان عزیز من 405 مدل 88 دارم که چند وقتی هست موتورش لرزش شدیدی میگیره مخصوصا در جا کار کردن و هنگام کولر گرفتن استپر هم عوض کردم ولی درست نشد در ضمن شمع و وایرها هم تازه عوض کردم انگار تک کار کنه یا برق ایراد داشته باشه اینطوری میشه و لرزشش یکنواخت نیست بازی داره لطفا راهنمایی کنید ...متشکرم از لطف همه عزیزان در سایت
پاسخ : لرزش موتور 405 مدل 88 ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morad2923
با درود
دوستان عزیز من 405 مدل 88 دارم که چند وقتی هست موتورش لرزش شدیدی میگیره مخصوصا در جا کار کردن و هنگام کولر گرفتن استپر هم عوض کردم ولی درست نشد در ضمن شمع و وایرها هم تازه عوض کردم انگار تک کار کنه یا برق ایراد داشته باشه اینطوری میشه و لرزشش یکنواخت نیست بازی داره لطفا راهنمایی کنید ...متشکرم از لطف همه عزیزان در سایت
درود :
دوست عزیز ، چندین عوامل میتواند در لرزش موتور تاثیر داشته باشد .
نابرابر بودن فاصله شیم ها ، مشکل دار بودن برنامه ایسیو ، ضعیف یا شل بودن سر باطری .
ابتدا سرباطری بررسی سپس دانلود نمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morad2923
با درود
ماشین منم چند وقت پیش اینظطوری بود که دلیلش پاره شدن دسته موتور پایین ماشین بود که میگرفت به بدنه و هم صدای قر قر میکرد هم لرزش داشت..بررسی کن ببین سینی زیر هم اگه ضربه خورده باشه میگیره به موتور و لرزش ایجاد میکنه خصوصا زمان در جا کار کردن موتور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golestan1
درود :
دوست عزیز ، چندین عوامل میتواند در لرزش موتور تاثیر داشته باشد .
نابرابر بودن فاصله شیم ها ، مشکل دار بودن برنامه ایسیو ، ضعیف یا شل بودن سر باطری .
ابتدا سرباطری بررسی سپس دانلود نمایید .
در تکمیل گفته های جناب گلستان شمع و وایر نا مرغوب و کهنگی بیش از حد این قطعات هم باعث این مشکل می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morad2923
با درود
این ایراد از پولی میلنگ هم میتونه باشه زمانی که کولرمیگیرید شارز دینام روچک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajadnasirpor
سلام دوست عزیز از سنسور فشار منیفولد هم غافل نشید
سلام
یعنی ممکن خراب شده باشه ؟//
میشه تستش کرد ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
در تکمیل گفته های جناب گلستان شمع و وایر نا مرغوب و کهنگی بیش از حد این قطعات هم باعث این مشکل می شود
سلام
دوست عزیز شمع و وایر هارو تازه عوض کردم شمع بوش 8 انداختم وایر هم اصلی ایران خودرو ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morad2923
سلام
میشه تستش کرد ؟؟
برای تست این قطعه باید سنسور جایگزین کنید خرابی این سنسور بصورتیکه میتونه شبیه خرابی تمام سنسور ها باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morad2923
سلام
میشه تستش کرد ؟؟
سلام دوست عزیز طبق گفته استاد عزیز جناب امینفر باید با یه سنسور دیگه تست کنید و از نوع شرکتی امتحان کنید یا از روی یه ماشین درست دربیارین تست کنید