با سلام
در صورت امکان مداری که باعث میشه لامپ داخل ماشین چند ثانیه بعد از بسته شدن دربها خاموش بشه رو هم ارسال کنید.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
در صورت امکان مداری که باعث میشه لامپ داخل ماشین چند ثانیه بعد از بسته شدن دربها خاموش بشه رو هم ارسال کنید.
با تشکر
با تشکر از پاسخ شما
استاد عزیز من مداری بر خلاف عملکرد مداری که در این قسمت قرار دادید در خواست کردم در حالی که جنابعالی به این شکل پاسخ دادید .
در صورت امکان تاثیر دو قطعه پیشنهادی بر مدار را کمی توضیح بفرمائید که چگونه این دو قطعه(خازن و آی سی رگولاتور) باعث عملکرد معکوس مدار می شود.
با تشکر
شبتون بخیر.نقشه مدار تلویزیون های LCDرو میخواستم.با تشکر
با سلام
ايا مدار هست كه به جاي سي دي اي يا مدار الكترونيكي جرقه زن موتور سيكلتها كه با ولتاز اسي كار مي كنند
با ولتاز دي سي 12 ولت باطري كار كند وفرمان مدار را از مادون قرمز بكيرد يا از ولتاز اسي پيكاب
با تشگر از شما استاد گرامي
=========================================
با سلام خدمت دوست خودم
منظور از CDI مدار الکترونیکی است که در موتور سیکلیتها به جای پلاتین یا سیستم مکنت جدیدن استفاده
کرده اند مدار به این صورت کار می کند که ولتاژ AC که در داخل اهن روبای یا مغناطیس دائم تولید می شود به ورودی مدار CDI رفته وبعد از یکسو سازی با یک خازن 1U 400V سری شده وبه سیم پیچ اولیه کویل موتور سیکلت می رود وپیکاب که روی اهن روبا قرار دارد با تولید ولتاژ AC بسیار کم فرمان به کیت ترستور میدهد و اند تریستور به ولتاژ DC داخل CDI وسل می شود وکاتد تریستور هم به اتصال وصل است
حال ما می خواهیم مداری داشته باشیم که بجای اینکه با ولتاژ ورودی AC کار نکند و با ولتاژ DC12 کار کند
امید وارم منظور این حقیر را فهمیده باشید
درضمن حدود 90 در صد از نقشهای CDI موتور سیکلتهارا دارم
اگر خواستید اسم موتور وCC ان را بگوئید با پیام خصوصی تا تقدیم کنم
با تشگر
با سلام لطفا نقشه مدار افتامات 24 ولتی دینام بنز 10 تن
با تشگر
با سلام در صورت امکان مدار دوربین مداربسته بیسیم و
فلزیاب قوی رو هم بزارید با تشکر بدرودhttp://www.freewebtown.com/fatemeh13...rs/JINGOLI.gif
با سلام من یک مدار میخواستم که به تیونر ریسیور وصل کنک که به محض اتصال (مغذی به شیلد) تغذیه ریسیور را قطع کند و برق خودش هم از برق ریسیور تامین شود متشکرم
اینجا کسی نیست جواب بده
سلام من ميخواهم مداري داشته باشم كه نيروي باطريهاي خورشيدي ذخيره كنه وبعد استفاده بشه
سلول ها هم همش به سمت خورشيد بچرخند
با سلام:
به يك مدار و نرم افزار براي پرگرام كردن آيسي ايپرام 24LC08 احتياج دارم
لطفآ يك مورد مناسب معرفي كنيد
با تشكر.
سلام "
از همکاران عزیز و گرامی اگه کسی یک نقشه امپلیفایر ساده smd را داره ممنون میشم
اپلود کنه
با سلام . اگر به پروگرمري ساده نياز داريد از Ponyprog استفاده كنيد.
اما اگر به يك پروگرور حرفه اي نياز داريد از Willem / Ezo استفاده كنيد
با سلام - اين هم تقديم به شما - APA2020
با سلام میخواستم برد شیر هوشمند همراه با نقشه وقطعات لازم برای ساخت از دوستان درخواست کنم
با سلام خدمت استاد عزیز
من نقشه کامل برد فرستده swمی خواهم با برد زیاد.