خاموش شدن موقع استارت زدن پراید زیمنس
با سلام به همه دوستان . یک پراید زیمنس هستش که موقع استارت زدن خاموش میشه و باید بهش گاز بدی و چند دقیقه بگذره بعد درست کار کنه اونم بعضی اوقات اکثرا خاموش میشه. این ماشین تصادفیه و 18 ماه خوابیده بود کارهایی که انجام دادم استپر موتور رو عوض کردم 2- سیم کشی استپر موتور رو چک کردم 3- چون ایموبلایزر داره از ای سی یو بی کد استفاده کردم4- باطری رو عوض کردم5- سنسور دریچه گاز رو عوض کردم.6- دور موتور - 7 مپ سنسور- پمپ بنزین
(فشار پمپ هم 4 بار بیشتره) البته اینم بگم کل سیم کشی عوض شده و یک باطری ساز خبره هم کل سیم کشی رو چک کرده و گفته که سالمه. لطفا منو راهنمایی کنید.
پاسخ : خاموش شدن موقع استارت زدن پراید زیمنس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
امیر رضا صدیق زاده
با سلام به همه دوستان . یک پراید زیمنس هستش که موقع استارت زدن خاموش میشه و باید بهش گاز بدی و چند دقیقه بگذره بعد درست کار کنه اونم بعضی اوقات اکثرا خاموش میشه. این ماشین تصادفیه و 18 ماه خوابیده بود کارهایی که انجام دادم استپر موتور رو عوض کردم 2- سیم کشی استپر موتور رو چک کردم 3- چون ایموبلایزر داره از ای سی یو بی کد استفاده کردم4- باطری رو عوض کردم5- سنسور دریچه گاز رو عوض کردم.6- دور موتور - 7 مپ سنسور- پمپ بنزین
(فشار پمپ هم 4 بار بیشتره) البته اینم بگم کل سیم کشی عوض شده و یک باطری ساز خبره هم کل سیم کشی رو چک کرده و گفته که سالمه. لطفا منو راهنمایی کنید.
زمانیکه خودرو میخواین استارت بزنین با دیاگ چک کنید دمای اب روی چه درجه ای هست
با سلام خدمت دوستان این ایراد بیشتر موقعی رخ میدهد که ولتاژ برق ماشین پایین باشد .1: باطری-دینام. اتصال بدنه
[QUOTE=arazpjd;350689]با سلام خدمت دوستان این ایراد بیشتر موقعی رخ میدهد که ولتاژ برق ماشین پایین باشد .1: باطری-دینام. اتصال بدنه[/QUOT
به نظر من هم ایراد از باتری وکلااز ولتاژوبرق ماشینه اگه به باتری اطمینان دارید اتصال بدنه ها وجعبه فیوز ستائی بقل باتری رو چک کنید
درود
از ارسال این پست خیلی می گذره ولی به عنوان تجربه عرض می کنم ماشینای زیادی با این عیب مراجعه کردن که با چرخاندن پیچ پشتی اهرم سیم گاز یا یک دندانه کشیدن و سفت کردن سیم گاز مشکلشون برطرف شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سعید زینیوند
دوست عزیز برو سراغ فشار شکن ببین اورنگش سالمه
سلام دوست عزیز مشکل از ایسیو هست نمیتونه استوپر رو کنترل کنه