تاپیک مخصوص درخواست فایل ایپرام و فلش DVD & VCD
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک مخصوص درخواست فایل ایپرام و فلش DVD & VCD
سلام من به فلش dvd-newsonyمدل7871باcpu8202نیازدارم
باعرض سلام
من به فلش HYUNDAI مدل HU-DVD2999
سلام.لطفا فایل ایپرام سونیا رادیو کاست و ودسی دی مدل:SUNIYA } :SU-520]
سلام.لطفا فایل ایپرام سونیا رادیو کاست و ودسی دی مدل:
SUNIYA } :SU-520
دوتا عکس از بردوشکل
فایل ایپرام dvdسامسونگ مدل p390موردنیاز است باتشکر:(81):
سلام من به فلش دی وی دی سوبرالجی مدل7874باسی بی یو1389احتیاج دارم
باسلام لطفا اگرامكان داشته باشه فايل اپرام دي ودي الجي مدل DV 382 (چيني)رابرايمان قراردهيد.
باسلام لطفا اگرامكان داشته باشه فايل اپرام دي ودي الجي مدل DV 382 (چيني)رابرايمان قراردهيد
باشماره آيسيA25L080-F
باسلام لطفابرنامه فلش دی وی دی مارشال 6114را برایم درسایت بگذارید با تشکر
ipram dvd bronse br-9911p plaes]
با سلام دوستان اگر مقدور بود فایل دی وی دی سونی مدل dvd-075را می خواستم >ممنون
با سلام جناب پناهی model dvd-075نوشته است
/؟
منصور جان سلام
متاسفانه فایل درخواستی شما در آرشیو موجود نیست
شما برای تست میتوانید از فایل دیگر مدلها کمک بگیرید که اکثرا جواب میدهد
من بارها این کار را عملی کرده ام
شما نیز تجربه کنید
البته به شرطی که از فایل خود آی سی یک بک آپ بگیرید
فلش دی وی دی سونی sony -- 075-25f80 -- 1389
فایل های پیوست شده http://kiansat.kim/images/royal/attach/rar.gif sony -- 075-25f80 -- 1389.rar (609.1
باسلام خدمت اساتیر محترم سایت کیان ست
من فایله فلش ضبط sony به مدل hcd-gnz55d
پرداز شگر:cxd9849r
ممنون میشمدر صورت داشتن برام uploadکنید
bu
باسلام
فایل eeprom dvd-p9191 samsung لطفاً. متشکرم
باسلام
فایل eeprom dvd-p380K samsungلطفاً. متشکرم
با سلام
فایل ایپرام dvd marshal
مدل me-2437
با تشگر
سلام علیکم
فایل ایپرام دی وی دی ال جی نیاز مبرم دارم
dvd lg model dvd-487
cpu mt1389de
flash 25t80
با عرض خسته نباشید فایل فلش دی ودی suniya مدل su-1213 شماره cpu 1389DE درصورت موجود بودن تقاضا دارم ممنون
با سلام خدمت دوستان
من فایل فلش DVD فیلیپس مدل DVDR-3600 رو لازم ارم اگه مقدور هست
دوستان من خوشبختانه فایل فلش رو پیدا کردم و توقسمت فایلهای فلش DVD های فیلیپس آپ میکنم ولی فقط مشکل الان طریقه آبگرید هست که متاسفانه نمیدونم چه فرمی هست.
سلام علیکم
ایا دستگاه شما ایراد دارد؟
ابگرید یعنی فایلی که توسط دستگاه پروگرامر به ایسی ریخته میشود ابگرید میگویند
و اما ابدیت یعنی بروز رسانی و ارتقا ورژن
اگر دستگاه شما کار میکند و ایرادی هم ندارد نیازی به ابگرید نمیباشد و خود شما نیز فایل را پروگرام کرده اید عمل ابگرید انجام داده اید
موفق و موید باشید
با سلام
من آخرین آبدیت رو با فلش زدم روش متاسفانه خاموش شدوروی برد هیچ آیسی فلشی هم نیست که پروگرام کنم
سلام علیکم
قبلا ایسی که روی ان فایل فلش زدید پس اون ایسی چیست؟
دباره ایسی فلش انرا از مدار خارج کنید و فایل را روی ان پروگرام کنید و مشکل حل میشودو در ضمن ابدیت توسط سیدی انجام میشود و باید برنامه ابدیت را روی سیدی کپی کنید و سیدی هم توسط دستگاه خوانده شود و ابدیت کند
موفق و موید باشید
ممنون از اینکه مسرانه کمک میکنین
بزار کامل واست توضیح بدم من برنامه این مدل رو روی فلش زدم وبا فلش تو منوی آبدیت ،آبدیتش کردم .
دستگاه کلا خاموش شد.
پشت دستگاه رو باز کردم ولی اثری از آی سی فلش نیست فقط یه سوکت 4 پین به نام RS232 ویه پورت 20 پین با نام E Jitag و دیگه هیچ ،
اینم خدمتتون بگم که من خودم میدونم که باید این دستگاه فلش داشته باشه ودر ضمن اینکه نزدیک پورت 20پین یه آی سی 8پایه هست که مارکش sst و شمارش همEK808 ودر بالا 2141 هست ،که واسه من نامفهوم بود
سلام علیکم
دوست عزیز شما نوشتید که ایسی را فلش زدم پس چطوری فلش زدید که نمیدانید کدام ایسی هست؟
پس لطف کنید یا یک عکس در سایت قرار دهید و یا ایسی های موجود روی ماین برد را بنویسید تا از روی شماره ایسی راهنمایی کنیم و در غیر اینصورت پست شما اسپم تلقی میشود و جواب نیز داده نمیشود و تایپیک نیز بسته میشود
موفق و موید باشید
سلام علیکم
برادر من این عملی که شما کردید ابدیت میگویند نه فلش
فلش کردن یعنی فایلی توسط دستگاه پروگرامر به ایسی ریخته شود و شما هم برای برطرف کردن ایراد دستگاه باید ایسی انرا فلش کنید
اگر میخواهید ایراد دستگاهتان برطرف شود و امکانات عکس گذاشتن در سایت ندارید حداقل شماره های ایسی را بنویسید تا از روی شماره ها راهنمایی کنم تا مشکل شما هم برطرف شود
موفق و موید باشید