مشکل روشن نشدن خودرو توسط ریموت (دزدگیر مجیکار کره مدل 909-939)
روشن نشدن ماشین توسط ریموتسلام دوستان
ماشینم 405 هستش ودزدگیر مجیکار مدل 909-939 تصویری روش نصبه هرچند مدت یکبار پیش میاد که توسط ریموت استارت میخوره ولی پشت امپر روشن نمیشه که موتور رو روشن کنه .
یکی دوبار هم رفتم پیش دزدگیر فروشی واسم 3 سوته راهش انداخته ولی بنده خدا اجرت نمیگیره والان هم همین مشکل برام پیش اومده .وگیر افتادم اخه صبح ها بچه هام رو میبرم مدرسه وهوا هم که سرد شده قبلش با ریموت ماشین رو روشن میکردم گرم میشد بعد میرسوندمشون
دوستان لطف کنند این مورد رو استثناا برام توضیح بدن ممنون میشم
البته میدونم باید گروه vip1 باشم ولی خوب گروه کاربری من vip2 هستش متاسفانه انشاالله موقع تمدید به جمع شما دوستان میپیوندم
بازم ممنونم از همه تون .منتظرم
راهنمایی جهت خرید دزدگیر پراید
سلام دوستان
میخواهیم واسه پراید 9 8دزدگیر ببندیم یکی از دوستان 2 مدل داده بهمون لطفا بگید کدومش بهتره
tarak 686
cheetah 800
هردو مدل یک قیمت ویک تکنولوزی دارند .البته به گفته دوستمون
البته روی مدل taarak روی قاب اصلی دستگاه نوشته ماجیکار
لطفا راهنمایی کنید
سوال در مورد کد دادن به کنترل جدید ماجیکار
سلام جناب سجاد عزیز
کنتل ماجیکار من تصوری میباشد وبتازگی کنترل معمولی اون رو خریدم ومیخوام با سیستک مچ کنم .
سوال :
اگه به کنترل معمولی کد بدم کنترل اولی (تصویری) از کار میافته ؟ یا نه ربطی نداره ؟
ی اینکه باید هردو رو مجدا کد بدم ؟
ممنون مشم راهنمایی کنید
روشن نشدن ماشین با دزدگیر جیکار مدل گولد110
با سلام تازگی یک دزدگیر مجیکار گولد 110 روی ماشینم که پراید 89 هست وصل کردم ولی متاسفانه اگر روی رزرو هم هست بعد از سه چهار ساعت روشن نمیشه ولی ساعت های اول روشن میکنه واینکه چراغ صفحه ریموت روشن نمیشه
پاسخ : مشکل روشن نشدن خودرو توسط ریموت (دزدگیر مجیکار کره مدل 909-939)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajadnasirpor
سلام دوست عزیز برای اینکار باید چند تا رله ببندی تا موقع استارت به acc هم برق بیاد ولی خطرش زیاده چون ممکنه ماشین تو دنده باشه و استارت بخوره و اتفاق ناگوار رخ بده
با سلام
درسته هم باید در حالت خلاص ازش استفاده کنیم وهم مطمئن باشیم حیواناتی مانندگربه ها لابلای موتور ماشین نرفته باشند حالا اگه در حالت خلاص بخواهیم استفاده کنیم باز هم خطری برای خود ماشین وسیم کشی اون داره یا نه؟ در صورت امکان اگه درباره نحوه سیم کشی با چند رله توضیح بدید ممنون میشم.