پاسخ : ولتاژ کم باطری در دیاگ
معمولا یکی از برقهای و یا منفی های ورودی به ای سی یو قطع میباشد و یا ظعیف. یا اینکه ایراد از مدار داخلی خود ای سی یو میباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
txwdvb
با سلام
دوستان وهمکاران گرامی
چند مورد خودرو مشاهده شده که
در قسمت پارامترها ولتاژ باطری عدد نشان داده و ثبتی در ایسیو کمتر از حالت استاندرد بوده است .
در حالی که خارج از ایسیو و دیاگ با دستگاه تست ولتاژ باطریی یا مولتی متر . حالت 13 و 14 را صحت مینماید.
چرا ایسیو حالت ولتاژ کمتر را بیان میکند . علت چیست .؟
روی چه مدل خودرو و ایسیوی این مورد داشتین احتمال ناقص بودن برنامه دستگاه دیاگ برای این ایراد بیشتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
روی چه مدل خودرو و ایسیوی این مورد داشتین احتمال ناقص بودن برنامه دستگاه دیاگ برای این ایراد بیشتره
با سلام وتشکر .
روی اکثر ایسیو ها مشاهده شده ساژم اس . بوش زامیاد . 96
چون که ایراد به دلیل ورود کم برق خودرو یا گاز میخورد یا نوسان کار کرد درجا داشت
برق منفی ورودی از باطری را یکسر کردم منفی تقویت کردم . جواب نداد .
به نظرم از ایسیو نباشد . چون توی چند ایسیو ایراد مشابه داشتم .
دستگاه دیاگ من هم مشکلی نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
txwdvb
با سلام وتشکر .
روی اکثر ایسیو ها مشاهده شده ساژم اس . بوش زامیاد . 96
چون که ایراد به دلیل ورود کم برق خودرو یا گاز میخورد یا نوسان کار کرد درجا داشت
برق منفی ورودی از باطری را یکسر کردم منفی تقویت کردم . جواب نداد .
به نظرم از ایسیو نباشد . چون توی چند ایسیو ایراد مشابه داشتم .
دستگاه دیاگ من هم مشکلی نداره .
بهتره با یک دیاگ دیگر هم چک کنید تا ببینین ایراد از دیاگ هست یا خودرو
با سلام
آقای امینی فر دستگاه من مهاد صنعت، من هم همچین خطایی رو تو دستگاه میبینم،به خاطر همین فکر نمیکنم از دستگاه باشه،ولی ایرادش از کجاست نمیدونم
همانطور که جناب امینی فر فرمودند از پایه 4 رله دوب برق پایه 66 ای سی یو تامین میشود و برق آیسی استپر هم از پایه 66 اما تا زمانی که پلاتین های رله دوبل نچسبد پایه 66 برقدار نمی شود زمانی که سوئیچ باز میشود منفی ای سی یو به پایه های 7 و 10 رله دوب منتقل و پلاتین رله میچسبد در این لحظه برق از پایه های 8و 15 به 4و 5 و 6 و 13 و از پایه 2 و 11 ب پایه های 1 و 9 انتقال می گردد. پس شما رله دوبل را در آورده و به پایه 1 و 4 برق 12 بدهید اگر ایراد رفع شد مشکل یا از رله میباشد یا از مسیر منفی های ارسالی از ای سی یو