دوستان واساتید گرامی سلام.مموری میکرو دو گیگ را میخوام فرمت کنم وصل میکنم به کامپیوتر وبا پیغامهای زیر مواجه میشومفایل پیوست 80068فایل پیوست 80069فایل پیوست 80070فایل پیوست 80071
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان واساتید گرامی سلام.مموری میکرو دو گیگ را میخوام فرمت کنم وصل میکنم به کامپیوتر وبا پیغامهای زیر مواجه میشومفایل پیوست 80068فایل پیوست 80069فایل پیوست 80070فایل پیوست 80071
با سلام خدمت دوست عزیز این طور که دیده میشه اندازه رم شما غیر واقعی هست
و باید با نرم افزار های فلش توی سایت فرمت بشه
توجه رم نباید قفل داشته باشه
با تشکر abdi2
[QUOTE=محمدمهدس;376840]دوستان واساتید گرامی سلام.مموری میکرو دو گیگ را میخوام فرمت کنم وصل میکنم به کامپیوتر وبا پیغامهای زیر مواجه مي شود.
باسلام ازنرم افزار زير براي فرمت استفاده كن.
دوست عزیز شما میتونید از قسمتmanager \ کامپیوتر فرمت کنید شاید مشکل حل شد
اگه مارک ان را میدانید از سایت نرم افزار تعمیرش رو تهیه و با ان فرمت کنید
با تشکرabdi2
درودوممنون از اینهمه لطفی که دوستان نسبت به حقیر دارند.محدودیت دانلودحقیرساعت7.45دقیقه بپایان میرسد وفعلا نمیتونم فایلو دانلود کنم .ممنونم از دوستان.
خیلی گلی اقای صالحی مامطیع قوانین سایتیم اشکالی نداره.
استادبنده مبتدی هستم ونرم افزاررااجرا میکنم ولی دقیقا طرز کارشو نمیدونم.میشه توضیح بیشتری بدین.اصلا محتویات مموری را نمیتونم باز کنم وارور میده
افایل پیوست 80085فایل پیوست 80086فایل پیوست 80087فایل پیوست 80088استاد وقتی فایلو اجرا میکنم این شکلی میشه وفایلی که تو pdfهستش اجرانمیشه
استاد وقتی فایلو اجرا میکنم این شکلی میشه وفایلی که تو pdfهستش اجرانمیشه
جناب مهدس وقتي دانلودكرديد نرم افزاررا از حالت zipدربياوريد،اين نرم افزار نصب شده وآيكون آن در ديكستاب ظاهرمي شود،مي توانيد اجرا كنيد.ضمنا فايل pdfاصلامشكل نداردچون الان خودم ازسايت براي اطمنان دانلودكرده ام،نرم افزارAdobe Readerكامپيوترشما مشكل دارد.
استاد سپاسگزارم بنده فایلواجراکردم ودرحال فرمت است چقدر طول میکشه فرمت بشه الان 8دقیقه است داره فرمت میشه.
استاد الان حدود 2ساعته که در حالت فرمت مونده خیلی طول میکشه؟
درگوگل یه سرچ بکن-درواقع بایدیه نرم افزاری پیداکنی برای فرمت مموری رایت پروتکت شده(قفل شده)-نرم افزارزیادهست بایدتست کنی ببینی کدوم یکی جواب میده
عزیز جان با این برنامه یه امتحان کن احتمالا درست میشه
HDD Low Level Format Tool
اینم لینک دانلودش؛
http://www.downloadha.com/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-hdd-low-level-format-tool/
درود.اصلا درایوش باز نمیشه تا محتویاتشو ببینم.فرمت میشه؟
این نرم افزار هم امتحان کردم با این پیغام روبرو شدم ایا این نشانه ویروسه؟
دوست من اگركمي با نرم افزارها ي فرمت فلش كاركني يادمي گيري،ضمنا وقتي فلش مموري رابه كامپيوتروصل مي كني اسم وآيكون فلش مموري درMy Computerمي افتد،شمامي دانيد كامپيوترچنددرايوداردودراي و اضافي كه مي آيددريوفلش مموري است.بهتره به اين بخش سري بزنيد.
نرم افزارهاي فرمت فلش مموري
استاد اینم مراحل شناخت مموری توسط کامپیوتر که متاسفانه نه مقدارش مشخصه نه محتویاتش ضمنه همون نوار سبز رنگ تا اخر نمیره وهمون مرحله اخر ضربدر گیرمیکنه
این نرم افزار هم تا مرحله اخر میره ولی این ارور را میده
استاد دستت درد نکنه همه نرم افزارها ارورمیده اون نرافزار باز کردن کلید هم ارور میده
جناب مهدس اکثرفلش مموری ها گارانتی مادام العمردارند،اگرنتوانستی حل کنی می توانی به مراکز گارانتی رفتی لااقل بده آنها فرمت یااگرگارانتی داردعوض کنند،یک روش دیگرهم اینه که روی مموری راروی آهنربایی بگذارحدودیک دقیقه فرمت کن.بازهم ازاین نرم افزارها که دانلودکرده ای نگه دار،دردیگرمموری ها بدردت می خورد. نرم افزارهاي فرمت فلش مموري