-
4 فایل پیوست
فروش +tnm2000
پروگرامر فوق به فروش میرسد .هنوز چند ماهی گارانتی داره .علت فروشم خرید 5000 میباشد .درضمن پروگرامر خونه استفاده میشده و خیلی کم کارده شاید ماهی دو تا ای سی چون مغازه هم یکی دارم
متعلاقاتش کامل هست -کابل فابریک/سی دی /کارتن /کارت گارانتی.
قیمت 330 ت
یکعدد برد کفی ناند هم موجود است به مبلغ 10000
ارسال رایگان خواهد بود
-
پاسخ : فروش +tnm2000
دوست عزیز پرگرامر خریدارهستم اخرین قیمت راپیام بده وطریقه دریافت مبلغ من جنوب هستم
-
درود
شما میتوانید یکی از مدیران را واسطه قرار دهید به این صورت که مبلغ را به حساب واریز میکنید و پس از تایید توسط او بنده پرگرامر را برایتان میفرستم و بعد از اینکه به دستتان رسید به مدیر اوکی میدهید تا مبلغ را به حساب من بریزد .
شما کدام استان هستید ؟
-
دوست عزیز من استان هرمزگان جزیره قشم هستم وتاحالا اینجوری خرید نکردم برای واسطه هم راهنمای کنید ولی دوستان این سایت راقبول دارم ...
-
درود
اگه قبول دارید که میتونم شماره حساب بدم و شما مبلغ را واریز کنید و فردا براتون ارسال کنم
-
دوست گرامی ببخشید دیر جواب دادم برق نبود اینترنت نداشتم .اگر امکانش هست که قیمت را رند 300هزارکنید لطف می کنید چون من تازه دارم این کارا شروع می کنم وخودم کارمند هستم .اگر قبول دارید شمارکارت بدین من کارت به کارت کنم ترجیهن سپهر
-
درود
دوست عزیز من قیمت را با توجه به میزان کارکرد و تمیزی ان گذاشتم اگه جا داشت براتون کم میکردم .تخفیفشم میتونم براتون کفی ناند را بزارم .ارسالم که رایگانه
حالا هر طور مایل هستید
موفق باشید
-
شماره کارت بده راستی ادرس راکجا بنویسم فرداکارت به کارت می کنم
-
درود
برام پیام خصوصی کن .بعد از واریز اطلاع دهید تا اقدام به فرستادن کنم
با تشکر
-
okشماره بده فرداارسال می کنم .باتشکر