درود ب همگی
سمند ef7 بعد از تعویض دسته سیم موتور و ecuروشن نمیشه . 7.4.9 بدون ایمو . هیچ خطایی نداره فقط منفی رله پمپ بنزین، انژکتور و کوئل ها نمیاد. سنسور دور موتور هم تست شده. از دوستان کسی تجربه مشابه داره. با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
درود ب همگی
سمند ef7 بعد از تعویض دسته سیم موتور و ecuروشن نمیشه . 7.4.9 بدون ایمو . هیچ خطایی نداره فقط منفی رله پمپ بنزین، انژکتور و کوئل ها نمیاد. سنسور دور موتور هم تست شده. از دوستان کسی تجربه مشابه داره. با تشکر
سلام دوست عزیز طبق نقشه سم های کویل بدون ایمو رو روی سوکت ایسیو چک کن و ایسیو رو روی یه ماشین دیگه تست کن ببین مشکل نداره
سلام .برنامه معمولی تو میکرو بریز و ایپرام رو هم برنامه ریزی کن . برنامش تو سایت موجود هست
با سلام . منفی یا بدنه دسته سیم موتور که پشت چراغ جلو چپ روی منفی دسته سیم سینی فن به بدنه پیچ میشود راحتما چک کن . باتشکر
ای سی یو تست شد. مشکلی نداشت.روی ماشین گذاشتم روشن شد.
من سیم کشی 405 عوض کردم همین مشکل داشت وقتی سیم کشی رو تست کردم متوجه قطع بودن سیم سوییچ اینرسی شدم شاید کمکتون کنه
سلام دوست عزیز آیا قبل تعویض سیمکشی ماشین روشن میشد یا نه و مشکل چی بود که سیمکشی رو عوض کردین
بله قبل از تعویض سیم کشی خودرو روشن میشد .بدلیل قدیمی بودن سیم کشی آنرا تعویض کرده اند.
آیا مطمن هستین که سیمکشی از نوع بدون ایمو هست و دو گانه و آیا سیمکشی رو از نمایندگی گرفتین و خودتون عوض کردین
با تشکر از همه دوستانم
پین BRG1 عقب کشیده بود.
لطفا توضیح بدید این پین مربوط به کجاست
با تشکر از آقای شعبانی بابت اطلاع رسانی خوشحالم که مشکل شما حل شد
سلام دوست عزیز نقشه سیمکشی بدون ایمو رو که نگاه کنید این سیم میره به سویچ قطع کن و با قطع این سیم نه ماشین روشن میشه و نه چراغ چک خواهیم داشت
با تشکر از اطلاع رسانی شما دوست عزیز موفق باشید