سلاماسپیلت24000 مدیا چند دقیقه کار میکنه وارورe9 میده واسپیلت کامل خاموش میشه.یکی نیست کمک کنه.جدیدا به سوالات کسی پاسخ نمیده.چرا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلاماسپیلت24000 مدیا چند دقیقه کار میکنه وارورe9 میده واسپیلت کامل خاموش میشه.یکی نیست کمک کنه.جدیدا به سوالات کسی پاسخ نمیده.چرا؟
درود
عزیز متاسفانه مدیر بخش دیر به دیر
به بخشها سرکشی می کنه
پیام برای ایشون ارسال میشه
تا جواب سوالات داده شود .
ارور 9 میشه گفت گرم شدن بیش از حد موتور باید باشد
سلام دوستان موتور سوخته بود موتور را هم عوض کردم باز هم اررور e9 میدهد.دوستان اگه سایت فعالیت ندارد بگین خودم را معطل جواب نکنم
درود
این بخش مدیر دارد ولی به خاطر اینکه
دیر به دیر سوال پرسیده میشه از طرف کاربران
به همین خاطر مدیر مربوطه برخی مواقع
وارد سایت می شود
در اولین فرصت به فکر مدیران دیگری خواهیم بود
موفق باشید.
دوست عزیز مرسی الا من پس امیدوار منتظر جواب سوالم باشم؟
عزیز باید یه نفر دیگه برای مدیریت پیدا کنیم
کمی وقت خواهد برد
به مدیر بخش هم پیام ارسال می کنم تا زمانی که
انلاین شد سریع پاسخ شما را بدهد
با تشکر از صبوری شما .
برد مشکل داره عوضش کن و برد مادر بزار درست میشه
اگر از سالم بودن فن کندانسور مطمئن هستید گاز را کم کنید مشکل حل میشود البته سعی کنید از گاز با کیفیت بالا استفاده کنید من خودم چند سال قبل در شهری غریب اجبارا یک کپسول 22 خریدم که متاسفانه چینی بود وتا تفاوت گاز تقلبی واصلی را فهمیدم خیلی طول کشید مشکلی بوددر سایت در دسترس نبودم لطفا پیام خصوصی بدهید
دوست عزیز برد بدون این که روی اسپیلت هم نصب باشد.همین اررور را میدهد وخاموش میشود.لذا مشکل برد است.اما میخوام بدونم کجای برد مشکل دارد درستش کنم.برای چی همه ی شما هروقت برد مشکل پیدا میکند میگویید برد مادر بنداز.عزیز جان خودم بلدم برد مادر بندازم اما میگن این سایت محشره همینه؟که بگین برد مادر بنداز کسی نیست مشکل برد را بداند؟همه پس تعویض کارن نه تعمیر کار
با سلام به شما دوستان عزيز من بارها بااين مشكل برخورد كردم كه بار اول خازن كولر و سنسورهاي كه روي پنل پايين هستن رو تعويض كردم كه مشكل حل شد بار بعد مشكل از گاز كولر بود كه با گاز گيري و 65 واحد گاز مشكل برطرف شد و بار بعد خازنهاي روي برد اصلي باد كرده بودن كه با تعويض انها مشكل برطرف شد
دوستان توجه کنید..........ارور 1 و ارور2 در بعضی از کولر ها هم ارور 3 فقط مربوط به سنسورهایی هست که روی رادیات قسمت داخل کولر یا اطاق نصب شده.واگر این سنسورها مشکل داشته باشند کولر به محض روشن شدن دوباره خاموش میشه و فرصت هیچگونه استفاده دیگری را به شخص نمیدهد.ضمنا ٪90 بردهای خود کولر قابل تعمیر هستن و فقط در صورتی باید برد مادر گذاشت که مطمین بشیم ای سی مادر برد سوخته.ولی تازمانی که برد اصلی چه خودبخود خاموش بشه و چه ارور بده این نشونه سالم بودنه ای سی فرمان هست چون تونسته مشکل رو تشخیص بده ارور مربوطه رو اعلام کنه.من بشخصه تا حالا بیشتر از 500 برد انواع کولر با عیبهای مختلف تعمیر کردم که شاید چهار یا پنجتا از اونها ایسی فرمانشون اونم بر اثر برق زدگی خراب بودن......بهرحال اگر کسی از دوستان از هر کجای ایران برد کولر دو تیکه.پنجره ایی.یخچال ساید بای سای خارجی و ایرانی.لباسشویی.ظرفشوییو.... .داشت برای تعمیر من درخدمتم..اطلاعات بیشتر با پیام خصوصی......206v26
دوستان روی برد خازن ها باد نکرده وبرد هم از اسپیلت جدا شده وتست شد که باز هم اررور e9 میدهد.پس مشکل از فشار گاز هم نیست.بنابراین این مشکل از کجاست که ارورe9 میدهد وبرد خاموش میشود.
این ارور زمانی ایجاد میشه که ارتباط بین دو یونیت بر قرار نشه میتونه از کابل ارتباطی باشه ومیتونه از هر دو برد داخلی وبیرونی باشه اگر کابل ارتباطی تعویض کردید و ارور برطرف نشود از اپتوکوپلر بردها میباشد روی برد ۳تا ایسی ۴ پایه موجود اون دوتایی که کنار هم هست تعویض گردد:-) معمولان شمارشون pc817میباشد