تاپیک درخواست فایل فلش وایپروم دی وی دی های السیدی دار
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک درخواست فایل فلش وایپروم دی وی دی های السیدی دار
با سلام
دوست عزیز چندین بار تذکر داده شده از عنوان های کمک -درخواست و کلمات این چنین خودداری فرمایید
باید موضوع درخواست در متن موضوع کامل مشخص کننده درخواست باشد تا در اخرین ارسالات سایت کاربران ومدیران بدونند موضوع درخواست چی هست.
ولی درمورد فایل درخواستی شما اسم دستگاه رو ننوشتید ودر عکس هم اسم ان مشخص نبود
اسم دستگاه را بنویسید
قانون شماره 1 ) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پيامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پيام ایشان باشد. در غیر اینصورت به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربر چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد. از انتخاب عناوینی از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنید ، خیلی مهم ، هر كی میتونه جواب بده ، نیاز به پاسخ فوری ، جطوری میتونم ، و جملاتی شبیه به این پيامها جدا خودداری نمایید كه طبق قوانین با شما بر خورد خواهد شد..
سلام وخسته نباشید.
من درخواست فایل کردم نمیدونم کجاش اشتباست.
اسمش هم ابتدای مدلش نوشتم>ام بی آ کوستیکس.مونیتورهفت اینچ تی اف تی
mbacoustics :mba701c
لطفا" فلش مارشال lcd دار مدل: me-3691 رو در سایت آپلود کنید
متشکرم
باسلام به تمام دوستان فلش مارشال مدل me-6158 مي خاستم 25t80 [kv-8203r m4
سلام علیکم
برای دانلود فایل به این لینک بروید
در ضمن در انتخاب پست خود دقت کنید که در بخش مربوطه عنوان کنید
موفق و موید باشید
با سلام لطفا فايل فلش مانيتور 9 sony كه usbميخوره با شماره cpu--sphe8104twرا اپلود فرماييد 25t80
با تشكر مدل نداشت اكس از برد و كامل دستگاه انداختم لطفا اگه امكان داشته باشه هم ايپرامو هم فلاش را اپلود كنيد
دوستان من دستگاه دی وی دی گوسونیک دارم به مدل 1219با کنترل سفید دنبال فایل ایپرام جهت آپ دیت کردنش میگردم چون بیشتر پسوند های رو اعم از دایویکس ساپورت نمی کنه ممنون میشم اگه کسی داره برام آپ بفرماید
با سلام خدمت دوستان محترم بنده به فایل فلاش دی وی دی ال سی دی دار sun visor با سی پی یو زوران به شمارهzr36966lcgاحتیاج مبرم دارم خواهشمند است در صورت امکان در سایت قراردهید
با سلام لطفا فايل فلشdvd tvblu:sens به شمارهcpumt1389de و شماره فلشen29lv160ab را در صورت امكان اپلود كنيد با تشكر
سلام خسته نباشی به تمام دوستان......... فایل ایپرام دی وی دی سناتورمدلst-3290 لازم داشتتم. با تشکر...............................
باسلام من فایل فلش سناتورمدل st-5220 dvd لازم داشتم =باتشکرفراوان
- باسلام به تمام دوستان عزیز درخواست فایل فلش DVD DIORA CPUMT1389DE 25F80 باتشگر
باسلاممدل : DV-780M
فایل فلش
DVD DIORA
CPU : MT1389DE
FLASH : 25T80
با سلام درصورت موجود بودن لطفافلش دی وی دی ال سی دی دار مارشال با شماره me120را بگذارید ممنون
با سلام dvd سونی طرح افتاب گیر مدل sony- kc-s7rd تصویر ان برعکس شده مثل تو تلویزیون که اگه جای سیم های یوک عوض بشند (سربه پایین ) داخل منو هم مثل بضی مدل ها برای این نوع تصویر گزینه ای وجود ندارد دوستان اگه راه حلی یا فایل ایپرام یا فلش این مدل را دارند لطفا راهنمایی فرمایند
باسلام دوست عزیز
در منو اگر ریست دارد
آن را ریست نمایید
اگر حل نشد منتظر بمانید تا دوستان
اگر فایل آن را دارند برای شما قرار دهند
موفق باشید
باسلام
فایل فلش
PORTABLE DVD PLAYER/TV TUNER
مدل : شش اینچCPU : SPHE8202RQ
FLASH : 25T80
لطف کنید فایل فلش dvd sonic مدل DV457M با تشکر
لطفا فایل ایپرام دی وی دی ال سیدی دار sunstechمدل pm7970t اینچ 7.5 را درصورت امکان در سایت قرار دهید
همجنین فایل ایپرام dvdالسیدی دار مارشال 7.5 اینچ مدل ME-118MKII را درصورت امکان قرار دهید
باسلام وخسته نباشید خدمت دوستان
نیاز به فایل فلش SONY مدل DVD-9299 دارم
لازم به ذکر است که فایل جناب احسان پور را در این لینک استفاده کردم
فایل ایپرام و فلش دی وی دی پورتابل SONY مدل DVD-9299 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
اما کلیدها ی دستگاه و کنترل جابجا عمل می کنند
فایلی راکه جناب آذر بای در این لینک قرار داده اند
فايلهاي فلش + ايپرام DVD-9299 chassis 8202R-V0.0 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
عکس برد آن با دستگاهی که در اختیار دارم متفاوت است
برد دستگاه این مدل دو قسمت مجزا می باشد
آیا دوستان فایل دیگری دارند در اختیار بنده قرار دهند
باتشکر
درود بر شهریار گرامی
دو نمونه دیگر در همان تاپیک قبلی قرار داده شد در ضمن فایل این تاپیک نیز تست کنید
فایل ایپرام و فلش دی وی دی پورتابل سونی مدل KSD9299 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام خدمت عزیزان
درخواست فایل فلش مانیتور 10اینچ تیک مدلteak tc-102 را با ای سی 25f10دارم
با عرض سلام لطفا فایل فلاش dvd ل÷تابی sonyمدل نداردشماره شاسی 750rq-mb03 را در سایت قرار دهید شمارهcpu8202rq---flash25t80
تشکر از توجه شما دوست عزیز
با عرض سلام خدمت اساتید سایت . درخواست فایل فلش دی وی دی ال سی دی دار مارشال به شماره مدل ث 120 داشتم . در ضمن عیب دستگاه فقط ارم مارشال روی صفحه نماین می شود و هیچ یک از کلیدهای ریموت و دستگاه کار نمی کند . متشکرم.
ایا در صورت پیدا شدن فایل باید توسط پروگرامر انتقال داده شود ؟راهنمایی کنید