مشکل احتراق ناقص در بوش 7.4.4
سلام و عرض ادب خدمت همکاران بزرگوار ، مدتیه بامشکلی مواجه هستم که معمولا ۲۰۶ هایی بهم مراجعه میکنن که خطای احتراق ناقص دارن ، که معمولا هربار دیاگ میزنم سیلندری که خطا میده فرق کرده مثلا یه بار روی یک یه بار رو ی سه و خلاصه هربار که پاک میکنم خوب میشه ولی طرف بعد از چند روز برمیگرده و میگه مشکل دوباره تکرار شده ، توضیح اینکه کوییل شمع و وایرها رو تعویض کردم ، سیم کشی هم مشکل نداره اتقریبا مطمنم که ایسیو مشکل داره ، ای سی های کویل سالمه دیگه ذهنم به جای دیگه ای نمیرسه لطفا اگه کسی تجربه ای در این مورد داره از بنده دریغ نکنه ، سپاس بیکران
پاسخ : مشکل احتراق ناقص در بوش 7.4.4
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajadnasirpor
سلام دوست عزیز خطای احتراق ناقص هم از استفاده نکردن از شمع مرغوب میتونه باشه و هم وایر و هم کویل شما اگه باز هم بعد از عوض کردن از نوع مرغوب اگه باز هم همین مشکل رو داشتین اول ماشین رو یه بار شیم گیری کنید و اگه باز هم مشکلتون حل نشد میتونید برای اطمینان از ایسیو تستی استفاده کنید
با سلام و احترام اقا سجاد 206 7.4.4 شیم گیری نداره فکر کنم شما با 7.4.4 405 جابه جا متوجه شدی که دقیقا با همین روش رفع عیب میشه / اما در مورد این ماشین پیشنهاد حقیر استفاده از دیاگ pps هست که ترجمه صحیحی از خطا داره به طور مثال در s2000 با دیاگ ایرانی خطا سوزن 2 رو میزنه اما با pps سوزن 4 رو نشون میده. باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajadnasirpor
سلام دوست عزیز خطای احتراق ناقص هم از استفاده نکردن از شمع مرغوب میتونه باشه و هم وایر و هم کویل شما اگه باز هم بعد از عوض کردن از نوع مرغوب اگه باز هم همین مشکل رو داشتین اول ماشین رو یه بار شیم گیری کنید و اگه باز هم مشکلتون حل نشد میتونید برای اطمینان از ایسیو تستی استفاده کنید
بزرگوار ممنونم که عنایت فرمودین ، من شمع ها کوییل و سیستم سیم کشی و حتی ایسیو رو تعویض کردم ولی متاسفانه نتیجه نداده ، اصلا نمیتونم حدس بزنم که مشکل از کجا میتونه باشه
باسلام
دوست عزیز روغن توتال 7000 بریز ونتیجه را اعلام کن
درود
این ایراد یکی از عیب هایی هست که کسی تا حالا نتونسته حلش کنه
تمام 7.4.5-7.4.4 هم بعد از مدتی این مشکل رو بهم میزنن
توصیه پژو هم استفاده از روغن مرغوب 7000 یا ترجیحا 9000 تمام سینیتکه و شمع بوش fr8sc+ 42 .
مشکل هم از اینجا نشات میگیره که صبح های سرد مخصوصا در پاییز زمستان خودرو
به مدت چند ثانیه خیلی کوتاه سه کار میکنه . همراه با لزرش و زلزله صبحگاهی . اینطور که من شنیدم راه حل قطعی و صد درصدی هم واسه رفع عیب ارایه نشده
مشکل تایپیت های سوپاپه که خالی از روغن میشه یا مشکل بنزین . به هیچ عنوان برای خطای بد سوزی یا میس فایر در سیلندر های نامشخص واسه تیپ 5 ها بعد از چک کردن کویل و شمع و وایر و سوزن وقت هدر ندین
اوج فاجعه رو باید موقع استارت و روشن شدن اولیه صبحگاهی زمستان از نردیک دید که موتور چنان لگدی میزنه که در عرض چند ثانیه که چک هم روشن میمونه فکر میکنید موتور می خواد از جاش کنده بشه .
واقعا ممنونم از کارشناسان عزیز که چنین تجربیات ارزشمندی داشته و درسایت قرار میدهند
بازم بیایید روی این موضوع کار کنیم
من مورد داشتم 4تا سیم های کوئل را با سوکتش عوض کردم فعلا چند روزی خوب بوده
بازم دوستان نظر دهید
ممنون
دوست عزیز این راهها رو امتحان کن
شمع بوش اصلی وایراصلی نشد کوئل شرکتی
روغن توتال 10/40 توتال 9000 اصلی
نشد کشیدن 4نا سیم های کوئل از مبدا با تعویض سوکت
البنه با یکی دوستام صحبت میکردم میگفت مشکل سراسری بنزین داریم
از جایگاه دولتی بنزین معمولی بزن یه اکتان هم بریز
دوستان این ایراد فقط باروغن بهران رانا 5 .50حل میشه.
باسلام.دیروزیه 206باهمین خطاو3کرکردن مراجعه کردبایکم برسی لوله هوای پشت منیفولدروتست کردم دچارگرفتگی بود که باتعویض مشکلش حلشد باتشکر:(64):
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نوین کار
باسلام.دیروزیه 206باهمین خطاو3کرکردن مراجعه کردبایکم برسی لوله هوای پشت منیفولدروتست کردم دچارگرفتگی بود که باتعویض مشکلش حلشد باتشکر:(64):
با تشکر
دوست عزیز منظور شما لوله های مکش بخار روغن درب سوپاپ و شیر برقی کنیستر میباشد؟؟؟؟
خطاى p0341 ٢٠٦ ٧.٤.٥ پلاستيكى
سلام
من هم مثل خيلى از دوستان درگير اين مشكل هستم ولى ديروز يك نوع جديد ديدم كه برعكس هميشه كه خطاى ٣٠٠ و احتراق ناقص ميدن اين يكى خطا ٣٤١ كه مروط به سنسور ميل سوپاپ هست ميده ! جالبش ايجاست كه اين ماشين اصلا سنسور ميل سوپاپ نداره !
من شمع و كويل وتغيير برنامه ميكرو را با جيتك انجام دادم ولى خطا وقتى موتور روشن ميشه برميگرده !
حتى اى سي ٢٩٠٣ و كنترلر هاى كويل را عوض كردم ولى .......
ممنون مى شم اگه كاري به ذهن شما ميرسه به بنده اعلام كنيد
درود برشما دوست گرامی این ایراد شما به نظر بنده مربوط به کویل و سیستم جرقه و تایم جرقه می باشد چون تشخیص سیلندر یک که باعث پاشش ترتیبی می شود کویل این عمل رو انجام میده و اگر کویل سیلندر یک رو تشخیص نده این خطا سنسور میل سوپاپ میاد و چراغ چک روشن میشه .اول یه کویل تستی بنداز و بعد تسمه تایم چک بشه.موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دیاکونا
درود برشما دوست گرامی این ایراد شما به نظر بنده مربوط به کویل و سیستم جرقه و تایم جرقه می باشد چون تشخیص سیلندر یک که باعث پاشش ترتیبی می شود کویل این عمل رو انجام میده و اگر کویل سیلندر یک رو تشخیص نده این خطا سنسور میل سوپاپ میاد و چراغ چک روشن میشه .اول یه کویل تستی بنداز و بعد تسمه تایم چک بشه.موفق باشی
با سلام
دوست عزیز آیا به نظر شما وظیفه تشخیص موقعیت سیلندر 1 به عهده کویل مباشد؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrbm
با سلام
دوست عزیز آیا به نظر شما وظیفه تشخیص موقعیت سیلندر 1 به عهده کویل مباشد؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
سلام
بله دوست عزیز در خودرو 206 کوئل از طریق سیستم DEFIA عمل تشخیص سیلندر یک رو انجام میده