سوال در مورد دیر روشن شدن پراید
با سلام . من یه پراید مدل 82 دارم که 2گانه سوز هم هست. من همیشه موقع خاموش کردن ماشین روی بنزین ماشین و خاموش میکنم .حالا سوالم اینه : چرا صبح ها که میخوام ماشین و روشن کنم یا اینکه یه 4یا 5 ساعتی تو طی روز ماشین خاموش بوده موقع روشن شده حتما باید چند تا استارت بزنم تا روشن بشه.ولی بقیه ماشین ها که من دیدم تقریبا با یه استارت روشن میشه. البته این موضوع از شروع فصل سرما شروع شد.یعنی تابستون با یه استارت روشن میشد.ولی الان بیاد 3 بار استارت بخوره تا روشن بشه.میخواستم ببینم این مسئله طبیعی برای ماشین من یا ایراد داره ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
پاسخ : سوال در مورد دیر روشن شدن پراید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djagostin
با سلام خدمت دوست گرامی. همون طور که فرمودید من شب اون شیلنگ و باز کردم خارج کردم و صبح با 1 استارت روشن شد که باعث تعجب خودم هم شد و با اینکه هوا هم خیلی سرد بود ولی صبح با یه استارت روشن شد. خوب حالا باید چیکار کنم ؟ من این شیلنگ و باز کردم و الان با یه استارت روشن میشه خوب یعنی دیگه شیلنگ و نبندم . اکه نبندم که نمیشه از گاز استفاده کنم . میشه راهنمایی بفرمایید الان من باید چیکار کنم ؟ با تشکر فراوان
درود:
دوست عزیز،ابتدا عرض کنم خدمتتان از عزیزانی ک پاسخگوی سوال شما هستن کلید تشکر زیر هر پست را بفشارید.
در مورد مشکلتان نیز رگولاتور گاز نشتی دارد یا تعویض شود یا تعمیر.