سلام تعدادی برد اسیلاتورجایگزین تغذیه تلویزیون وتعدادی کنترل موجوداست.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام تعدادی برد اسیلاتورجایگزین تغذیه تلویزیون وتعدادی کنترل موجوداست.
ایسی MXL603 و ایسیMXL101 برای تیونرگیرنده های دیجیتال وترانس هایولتاژ تلویزیون اسنوا BSC250297موجود است.
سلام ایسی مایکام الجی اسلیم شماره شاسیCW62B شماره ایسی TDA12020P.... موجوداست.
سلام ایسی مایکام تیوی گروندیک مدل رابی شماره ایسیSDA5257-2 موجوداست.
سلام بردتغذیه گیرنده ایکس ویژن موجوداست.فایل پیوست 92166
سلام بردتغذیه گیرنده دیجیتال پرشین استارموجود است.فایل پیوست 92354
سلام
من یه lcd سانیو 32 اینچ داشتم که بر اثر صاعقه maine board سوزونده می خواستم یپرسم ما این بورد را دارین یانه؟ اگه دارین قیمت رو برام پ.خ کنین ممنونم از شما
سلام برد تغذیه اونیورسال برای همه ی گیرنده ها ودیویدی ها موجوداست .فایل پیوست 92407
SALAM MAN PANEL MONITOR LED S20A300B RO MIKHAM
درود
دوست عزیز مگه قوانین را مطالعه نکردید ؟
لطفا فقط با زبان فارسی تایپ کنید
پنلهای این مدل مانیتور خیلی سخت گیر میاد
و یا اصلا پیدا نمیشه مگر اینکه شانس بیارید
سلام3.6 ولت5 ولت12-ولت +12ولت 21ولت مدل دیگر5- 5+ 8ولت 12- 12+
آی سی نوساز 5s0765c دارید اگر دارید قیمت رو اعلام کنید با تشکر
سلام یک اسکرین شات ازنقشه تغذیه وترانس چاپر قراردهید تاراهنمایی کنم؟
درود بر همکاران:
برد تیکان سامسونگ مدلUA37C5550QR را میخواستم اگه موجوده لطفا قیمت؟
با سلام خدمت دوستان این دو ای سی رو لازم دارم اگه واسه تهیه ش کمک کنید ممنون میشم ...پیشاپیش ممنون
:770620_dash2::770620_dash2:
باا سلام...دوست از اینکه جوابمو دادین بسیار متشکرم متاسفانه تهران نیستم امیدوارم فروش انترنتی داشته باشن،با تشکر از مهربانی شما
درود برادر ممنون ....فروشگاه وپپیدا کردم ولی تو جستجوی قطعه شماره ای سی رو وارد کردم اما ...چیزی یافت نشد ..... اومد باز تشکر از مهربانی شما هموطن
درود
شماره ایسی را اعلام کنید تا خودم پیگیری کنم
سلام فروش السیدی پنل شکسته ایکسویژن مدلLC-32IMG5 صدا وتصویر دارد ولی پنل ضربه خورده وشکسته به مبلغ1800000ریال پایه رومیزی دارد کنترل نداردهزینه ارسال باخریدار
فروش مین برد وپاور اکبند الیدی الجی مدل 47LN5430 به مبلغ 200هزارتومان ارسال رایگان
درود بر اساتید و همکاران گرامی
اگر امکانش هست ادرس و شماره تلفن یک فروشگاه معتبر برای تهیه قطعات و بردهای ال ای دی پیغام خصوصی شود که بتوان با هماهنگی و با اطمینان خرید کرد کمال تشکر و قدر دانی از شما عزیزان کیان ست
سلام
ضمن تشکر از اقای اشکان
اگر امکان دارد برای من هم ادرس لطف کنید. ممنون
درود
ادرس سایت را ارسال کردم
سایت معتبری هست فکر کنم حتما دیده باشید
ضمنا
یک سایت عالی را معرفی می کنم برای شما
هر وقت قطعه ای لازم شد نیازی نیست تک تک
فروشگاه ها را زنگ بزنید و قطعه را سوال کنید
که دارند یا نه
فقط کافیه شماره قطعه را در این سایت وارد کنید
خودش تمامی سایتهای معتبر ایرانی را سرچ می کنه
و هر کدام قطعه شما را داشته باشه لیست می کنه
این هم لینک سایت
پارت جو
خرید قطعات الکترونیکی | جستجوی فروشگاه |قیمت قطعات الکترونیک | قیمت ماژول الکترونیک | موتور جستجوی پارت جوو
لیست بردهای موجودبرای فروش قیمتها توافقی ارسال رایگان==مین پاور تیکان والیدی بار سامسونگ UA40H4860A مین وپاور الجی47LN5430 مین پاور تیکان الجی42LB5610 تغذیه وتیکان والیدی بار الجی42LY340C مین وپاور والیدی بار سامسونگ ua48J5850AW
درود
اگر امکانش است قیمت مین برد ال جی47LN5430 پیغام خصوصی کنید
ولی قبل از اون یک عکس با کیفیت اپ کنید مقایسه کنم
صفحه نمایش تلویزیون هوشمند سامسونگ 55 اینچ ترک برداشته و قابل استفاده نیست دوستان اگر کسی ادرس فروشگاه معتبر برای پیدا کردن این قطعه دارد لطفا راهنمایی کنید>> تشکر