پاسخ : انتقاد از زمان پاسخگویی
با سلام
تشکر از پاسخ جناب شهریار
دوست عزیز جناب اسد البته این سوال و یا گلایه که شما مطرح کردید
شاید حرف خیلی از کاربرا باشه که نگفتند
بنده روی سخنم با همه کاربراست
ببینید دوستان عزیز متاسفانه تو کیانست مد شده که حتما جواب سوالات رو باید مدیران بخشها و مدیران ارشد بدند
و هیچ کاربری اگه جواب سوال یکی دیگه رو بدونه هم جواب نمیده چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
بنده عرض میکنم چونکه :
گویا کاربرا فکر میکنند مدیران انجمن مثل کارمندان ادارات هستند و چون حقوق میگیرن باید به امورات هم رسیدگی کنند
و این جزو وظایف اوناست و بقیه فقط باید بیان سوال طرح کنند و اگه فایلی لازم داشتند دانلود کنند !!!
دوستان عزیز این طرز فکر کاملا اشتباه هست
ما هممون دوست و همکار هستیم دور هم جمع شدیم که کمک حال همدیگه باشیم
که مثل قدیما بخاطر یدونه فایل و نقشه یا یدونه راهنمایی کوچیک هزار جور قربون صدقه نمایندگی ها نریم درسته ؟
پس همه شما مدیر هستید اگه می بینید سوالی هست که می تونید راهنمایی کنید یا اگه فایلی دارید که تو سایت نیست بسم الله
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
انشالله که دوستان بیشتر راهنمایی کنند
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asad1325
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت جناب شهریار وجناب صالحی عزیز وتشکر از پاسخگوییتون
وهچنین دیگر دوستان و همکاران عزیز
عزیزان خواهش میکنم از حرف من برداشت بد نکنید عرض کردم هیچ وقت زحمات این عزیزان را فراموش نمیکنم اگر هم چیزی بدانم انشالله از کسی دریغ نخواهم کرد
منظور من این بود اگه مساله ای مطرح میشه مثل این انتقاد که بعدازچند ساعت اینهمه بازدید داشته واسه مشکلات هم دوستان اینجوری نظری بندازن اگه هم مشکل حل نشه باز هم جای دلخوشیه
باز هم اگر باعث رنجش خاطر کسی شده ام معذرت میخوام
با تشکر
سلام مجدد
ببینید جناب اسد برای این جمله شما که فرمودید :
منظور من این بود اگه مساله ای مطرح میشه مثل این انتقاد که بعدازچند ساعت اینهمه بازدید داشته
خوب جواب این مساله هم اینه همونطور که تو پست قبلی عرض کردم متاسفانه بررسی و نگاه کردن به تاپیک سوالات
مختصه مدیرا شده و کاربرا زحمت دیدن اون تاپیک رو هم نمیکشند !!
ولی اگه مثلا عنوان تاپیک باشه انتقاد از سایت یا اخراج کاربر فلانی یا غیره .....
هزاران نفر فورا تاپیک رو باز میکنند تا بدونند قضیه چیه !!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid5252
سلام
اگه لطف بفرمایید مشگلتونو تو بخش مربوطه اعلام بفرمایید . اگه کاری از دستمون بر بیاد در خدمتیم قربان
سلام من مشکل دستگاه چندروزی هست که رودربخش تعمیرات رسیورهای متفرقه اعلام کردم.
پاسخ : تقدیروتشکر ازهمه مدیران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen.m1963
باسلام وتشکر از همه مدیران این سایت پسر بنده قبلا بانام کاربری من جهت رفع ایراد رسیور مزاحمت های را برای سایت ایجاد کر دوشما عزیزان باصبوری پس از اینکه من متوجه شدم درنهایت من راراهنمایی کردیدجهت تعمیر رسیوربه یه تعمیرکار ومن نیز اینکارراکردم اکنون مشکلی برای دستگاه ایجاد شده که دربخش های مربوط به ان مطرح کردم ولی هیچکس پاسخی به ان نداده ازطرفی من دسترسی به تعمیرکار قبلی را ندارم لطف ومحبت خود راازاین بنده دریغ نفرماییدوپاسخگو باشید .
دوست عزیزسلام
گاهی اوقات من یا دیگردوستان جواب سوالی را نمی دانیم
به همین علت پاسخ هم نمی دهیم