1 فایل پیوست
تشكروقدرداني ازمديراني كه هميشه درسايت فعاليت دارند.
سلام
تشكروقدرداني ازمديراني كه هميشه درسايت فعاليت درخشاني دارند.
باتشكرازجناب شهرياروجناب اشكان وجناب صالحي كه واقعا درراستاي پيشرفت سايت فعاليت مستمروچشمگيري داشته اندوتجربيات چندسالشان رادرختيارماقرارمي دهندودوستان رادرهمه بخش ها بخصوص بخش تعميرات ياري نموده اند،ما فقط كاري كه مي توانيم درمورداين عزيزان بكنيم فقط كليك بردكمه تشكروياباايجادپست بعنوان تشكراززحماتشان تشكركنيم،آرزوي موفقيت درهمه امورات زندگي وكاري اين عزيزان را ازخداوندمتعال خواستارم.
عبادت به جز خدمت به خلق نیست .
درود
بند هم به نوبه خود از همه عزیزانی که شبانه روز در این سایت زحمت میکشند تشکر و قدردانی میکنم و این عزیزان مطمعن باشند که تلاش آنها بی نتیجه نخواهد بود چون بنده خودم شخصا به این جمله بسیار واقفم که عبات به جز خدمت به خلق نیست .
1 فایل پیوست
پاسخ : تشكروقدرداني ازمديراني كه هميشه درسايت فعاليت دارند.
بسمه تعالی
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
هر آن که خدمت جانان به جان کرد*** به گیتی نام خود را جاودان کرد
جنابان : شهريارو اشكان وهمچنین صالحي
درود بر شما و اندیشه ی توانایتان، درود بر دستان خلاق و سازنده اتان و درود بر پای استوارتان که تا انتهای ایستادگی ایستاده است . بدین وسیله کمال تشکر و قدردانی خود را از تلاشها و زحمات مدبرانه شما و نیز بها دادن به تمامی کاربران زیر مجموعه تان که موجبات مدیریت و راهبری سایت کیان ست در جهت پیشتازی در خدمات رسانی به هموطنان عزیز گردیده، را ارج نهاده شما را می ستاییم.
از ایزد منان، توفیقات دو چندان شما را در عرصه های مختلف زندگی و خدمت به خلق تمنا داریم.
پاسخ : عبادت به جز خدمت به خلق نیست .
درود
بنده نیز به نوبه خود از همه عزیزانی که شبانه روز در این سایت زحمت میکشند تشکر و قدردانی میکنم
با سلام
بنده هم از تمام مدیران و کاربران زحمت کش سایت
که کیانست رو ماله خودشون میدونند و فعالیت تو این مجموعه رو افتخار خودشون میدونند
خالصانه خسته نباشید میگم ..خدمت به خلق خدا خودش یجور عبادت هست
همگی موفق و موید باشید
درود
جا داره همین جا از جناب
غدیر
که قدیمی ترین و بهترین مدیر سایت هستند
و در همه شرایط راهنمای کاربران بوده و هست
تشکر ویژه کنم امیدوارم همیشه
و در تمامی مراحل زندگی موفق باشید .
یا علی
باسلام وخسته نباشيد به همه شما دوستان ودوستدارن کيانست منم به نوبه خودم خسته نباشيد ميگم به تمامي مديران زحمتکش کيانستي ما کاربران جز زحمت چيزي برا اين عزيزان نداشتيم و نداريم از همشون تشکر ميکنيم وبهشون دست مريزاد ميگيم