پاسخ : ریخته شدن اب روی لپ تاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASALAK
دوست عزیز
در وحله اول شما باید باطری لب تاب رو خارج میکردید
ودوم بلافاصله باید پشت دستگاه باز بشه وتوسط سشوار قطعات رو خشک میکردید واگه اثر سولفاته روی مدارات مانده باشد با یک مسواک کهنه وکمی تینر محل را شستشو داده وخشک نمایید
تذکر: هیچگاه مواد شوینده رو بر روی صفحه پنل نریزید چراکه باعث خرابی پنل میگردد
ودر اخر نیز باطری را متصل ودستگاه رو استارت کنید ودر صورت مشاهده ایراد فورا باطری را خارج نموده وبه تعمیر کار مجرب وسیله را جهت تعمیر بسپارید
موفق باشید
دوست عزیز عرض کردم دستگاه پیش من خاموش بود و مشتری خودش روشن کرده الان هر دو دستگاه پیشمه و باز هستن.نکاتی که فرمایش کردید رو انجام دادم البته اول کار واگه پیش یکی میخواسم ببرم که از سایت راهنمایی نمیخواستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASHKAN-NO
درود
دوست عزیز تعمیر لب تاپ بسیار پیچیده و سخت هست
و خیلی از تعمیرکاران با سابقه تلویزیون هم
جرات ندارند به ان دست بزنند
ولی اگر شما اصرار دارید برای تعمیر
ابتدا محل هایی که اب ریخته را زیر لوپ
چک کنید احتمالا اب پایه قطعات smd را خورده یعنی
اینکه پایه این قطعات از بین رفته
که باید جایگزین کنید
با درود خدمت شما استاد عزیز
بنده فرمایشات شما را قبول دارم ولی بنده تا حدودی به تعمیرات اشنایی دارم وگرنه اقدام باز کردن دستگاه مشتری نمیکردم انتظار ندارم که تو چندتا پست تعمیرکار لپ تاپ بشم.اگه مشکل دستگاها رو عنوان کردم احتمال دادم که شاید این مشکل برای دیگر دوستان پیش اومده باشه از تجربیات انها بهره ببرم.اگه کسی بهم بگه کدوم قسمت ها رو اول چک کنم ممنون میشم.سولفات به اندازه کم رو بردها بود که با مسواک نرم و مقدار کمی تینر فوری از بین بردمش.پایه ای سی (ای او) رو هم شارز قلع کردم نتیجه نداد.
منتظر راهنمایی بزرگواران هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
holand
دوست عزیز عرض کردم دستگاه پیش من خاموش بود و مشتری خودش روشن کرده الان هر دو دستگاه پیشمه و باز هستن.نکاتی که فرمایش کردید رو انجام دادم البته اول کار واگه پیش یکی میخواسم ببرم که از سایت راهنمایی نمیخواستم.
دوست گرامی
تعمیر لب تاب نیاز به تخصص کافی وهمچنین ابزار کار خودش رو داره !
بنده ودوستان نیز تا حد ممکن از راهنمایی دریغ نمیکنیم .
ولی در کل اگه تا حالا لب تاب تعمیر نکردید توصیه میکنم به تعمیر کارمجرب اینکار مراجعه کنید
چراکه ممکنه خدای نکرده خسارت بیشتری به دستگاه وارد بشه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
holand
با درود خدمت اساتید محترم
خدمت دوستان عرض کنم که لپ تاپ asus که اب توش ریخته شده بود رو درست کردم.خرابی مربوط به بخش رم بود که دوتا فت رو عوض کردم مشکل حل شد و رمش هم گیج میزد الانم همین لپ تاپ روشنه داره کار میکنه خدا شکر با مشتری هم هماهنگ کردم رمش رو عوض میکنم.زیر ای سی های رم هم سولفات کرده که نمیشه کاریش کرد.جالب برام اینجا بود که رم زیر لپ تاپ بوده چرا انقد اسیب دید!!!!بهرحال از کمک شما دوستان و اساتید بزرگوار ممنونم.میرم سراغ لپ تاپ DELL.یا علی
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز از مادربرد 5110 چند تا عكس با كيفيت بفرست تا كمكت كنم
موفق باشيد