با سلام
ارتقا جناب پروانه رو به سمت سرپرست بخش رسیورها رو خدمت ایشون تبریک عرض میکنم
انشالله در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشند
فایل پیوست 94626
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
ارتقا جناب پروانه رو به سمت سرپرست بخش رسیورها رو خدمت ایشون تبریک عرض میکنم
انشالله در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشند
فایل پیوست 94626
درود
جناب پروانه ارتقاء مدیریتی شما را تبریک عرض
می کنم امیدوارم موفق باشید .
مدیرانی هم که امروز ارتقا داده نشده اند
انشاالله در چند روز اینده بعد از بررسی
کارکرد نهایی انها و بررسی پستها
اگر مشکلی نبودارتقاء داده می شوند
با سلام بنده هم تبریک عرض می کنم پیروز و سربلند باشید .
درود
تبریک عرض میکنم جناب پروانه واقعا شما مستحق این پست بودین.
موفق باشید:(64)::(64)::(64):
جناب پروانه منم به نوبه خودم تبریک میگم امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق و موید باشد.
با سلام بنده هم به نوبه خود تبریک عرض می کنم و آرزوی سربلندی برا دوست عزیزم دارم/
با سلام
ارتقا رتبه مدیرتی را به شما دوست عزیز تبریک عرض می کنم .
سلام
بند هم به نوبه خودم به دوست عزیز جناب پروانه تبریک می گویم انشالله بتوانیم
با هم بخشها تخصصی ریسور پیشرفت دهیم
با تشکر
بنده هم این ارتقاء درجه رو به جناب پروانه عزیز تبریک عرض نموده برای ایشان آرزوی موفقیت می نمایم.
درود.
پروانه عزیز.بهت تبریک میگم این ارتقاءدرجه مدیریتی
انشاالله موفق باشید.
دوست عزیز تبریک بنده را هم پذیرا باشید .
سلام استادعزیز انتصاب شایسته ی شما راتبریک عرض میکنم .
باسلام
دوستان عزیزازاینکه ابراز محبت نموده اید،ازهمه شما تشکرمی نمایم،ضمنا بنده جزئی ازکاربران سایت عظیم کیانست هستم که درخدمت دوستان عزیزهستم .انشاالله خداوندفرصتی دهد که به دوستان عزیزم خدمت نمایم واین یک وظیفه انسانی است وبایداندوخته هایمان را به اشتراک بگذاریم وآرشیوهایی که هرچندمبتدی وساده هم باشد دراختیار دوستان قراردهیم،مدیروغیرمدیرهم فرق نمی کندچون همه تشنه آموختن هستیم.بازهم تشکرویژه ازجناب اشکان وجناب صالحی دارم که درمورداینجانب ودوستان عزیزهمیشه لطف دارندوهمیشه بدون هیچ چشم داشتی به دوستان عزیزخدمت می کنند.باز هم ازشما عزیزان تشکرمی نمایم.
سلام دوست من
موفق باشید
سلام اقای پروانه از صمیم قلب تبریگ میگم چون به جرات یکی از صبور ترین وپرکارترین مدیران سایت هستید انشالله بتونیم از تجربیات شما به نحو احسا استفاده کنیم ودر تمام مراح زندگیتون موفق باشید
تبر یک میگم
سلام وعرض تبریک,انشاله موفق باشند.
من هم به شما دوست عزیز وگرامی تبریک میگویم *موفق باشید* ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ******************************** ******************
برادر گرامی جناب آقای پروانه
احتراما" باسلام و عرض ارادت
خدا را شاكریم كه با عنايات خود برگي ديگر بر افتخارات و شايستگيهاي جنابعالي افزوده شد ، با کمال مسرت انتصاب بجا و شایسته ی حضرت عالی را به ارتقاء مدیریت در سایت بزرگ کیان سات تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
با سلام:
بنده هم تبريك ميگم دوست عزيز.
سلام جناب پروانه
تبریک عرض میکنم
امیدوارم در تمام مراحل زندگی ترقی و پیشرفت داشته باشی
انشاالله
منم تبریک میگم موفق باشید .
با سلام
پروانه جان تبریک صمیمانه مرا نیز پذیرا باشید
با آرزوی موفقیتتان در تمامی مراحل زندگی
تبریک به شما
انشاالله این سایت همیشه در رونق باشد