پاسخ : خاموش نشدن فن در پراید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
life24
عزیزان بهترین راه برای تمیز کردن این سوکت که اذیت نکنه چی هست؟
شوره زده و مانع از رد شدن برق میشه
با دست که فشار ش بدم . اتصال ش برقرار میشه.
دوست عزیز با اسپری خوشک. که در قطعه فروشی های را دیو وتلوزیون موجود هست خریداری کنید .سوکت ها را شتشو کرده وبعداز جفت کردن سوکتها کمی اسپری چرب بزنید برای جلوگیری از سولفاته شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taher
دوست عزیز با اسپری خوشک. که در قطعه فروشی های را دیو وتلوزیون موجود هست خریداری کنید .سوکت ها را شتشو کرده وبعداز جفت کردن سوکتها کمی اسپری چرب بزنید برای جلوگیری از سولفاته شدن
ممنون از شما
ببخشید اسپری خشک همان که برای تمیز کردن قطعات کامپیوتری استفاده میشه؟ چند سال پیش خریدم یادمه
جسارتا اسپری چرب چیست؟ و کارش چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taher
بله دوست عزیز
اسپری خشکبرای تمیز کردن قطعات کامپیوتری استفاده میشه----واسپری چرب برای روانکاری بعضی از قطعات صوتی تصویری مثل ولوم استفاده میشود ودر کار شما چرب کاری وجلو گیری از سولفاته شدن.
جسارتا این اسپری چرب که بعدش بزنیم،خودش باعث نمیشه گرد و غبار بیشتر جذب قطعه بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
life24
متاسفانه مشکل حل نشد
اگر روشن بشه فن . دیگر خاموش نمیشه. فقط یک بار خاموش میشه اونم استارت اولیه
بعدش یک سره میشه
درود:
دوست عزيز،موقع روشن بودن فن،روي كند هست يا تند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وهاب قدس قرجه
درود:
سلام
روی کند
من امروز به این نتیجه رسیدم که ECU خراب می باشد.
آیا چیزی به عنوان ریست کردن و ریختن برنامه جدید روی این ECU ها به وسیله نرم افزار دیاگ وجود دارد؟ در نمایندگی انجام میشود؟
یا باید تعویض گردد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
life24
سلام
روی کند
من امروز به این نتیجه رسیدم که ECU خراب می باشد.
آیا چیزی به عنوان ریست کردن و ریختن برنامه جدید روی این ECU ها به وسیله نرم افزار دیاگ وجود دارد؟ در نمایندگی انجام میشود؟
یا باید تعویض گردد؟
درود:
بله ميشه ريست و دانلود كرد،فك نكنم نمايندگي هاي سايپا دانلود انجام بدهند.ببر تنظيم موتور مشورتي و بشرط درست شدن با دانلود مبلغشو پرداخت ميكني.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وهاب قدس قرجه
درود:
بله ميشه ريست و دانلود كرد،فك نكنم نمايندگي هاي سايپا دانلود انجام بدهند.ببر تنظيم موتور مشورتي و بشرط درست شدن با دانلود مبلغشو پرداخت ميكني.
ببخشید چرا نمایندگی ها انجام نمیدهند؟
آیا امکان درست شدن، بعد از ریست هست؟
جسارتا ریست رو چطور انجام میدهند؟ با همان نرم افزار دیاگ ریست و دانلود میکنند؟
اخه مشخص نیست این تنظیم موتور ی واقعا فایل ای سی یو مدل ماشین رو داشته باشه.
یک دفعه یک چیز دیگری میریزه داخلش. من از کجا بفهمم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
life24
ببخشید چرا نمایندگی ها انجام نمیدهند؟
آیا امکان درست شدن، بعد از ریست هست؟
جسارتا ریست رو چطور انجام میدهند؟ با همان نرم افزار دیاگ ریست و دانلود میکنند؟
اخه مشخص نیست این تنظیم موتور ی واقعا فایل ای سی یو مدل ماشین رو داشته باشه.
یک دفعه یک چیز دیگری میریزه داخلش. من از کجا بفهمم؟
ريسك دانلود بالاست اگر مشكل نرم افزاري هم باشه تعويض ميكنند.بستگي به نوع و توليد كننده دياگ داره ريست و فلش و دانلود با خود نرم افزار دياگ انجام ميشه البته نرم افزار جداگانه واسه برنامه ريزي ايسيو نيز وجود دارد.اگر دانلود با برنامه اشتباه صورت گيرد چك پريده خودرو روشن نميشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وهاب قدس قرجه
درود:
سلام
دوست محترم روی کند می باشد.
روشن شود دیگر خاموش نمی شود. فقط بار اول در استارت اولیه صبح خوب خاموش میشود و به موقع ..
اگر زیاد کار کنه و یکبار دکمه خاموش و روشن کولر رو بزنم میبینم فن کند هم خاموش شده و صبر میکنه تا دما بره بالا و فن کند روشن بشه که اگر روشن شد دیگر خاموش نمیشود!
راستش در قسمت رله دو قلو فن...مخزن رو باز کردم..وقتی فن زیاد کار میکنه یکمی اونجا سیم هست. فشار دادم و باهاشون ور میرم. میبینم خاموش میشه فن!
سوکت خیلی سفت هست و باز کردم و تمیز کردم اما اثری نکرد. نمیدانتم شاید انجا قطعی وجود دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
life24
سلام
دوست محترم روی کند می باشد.
روشن شود دیگر خاموش نمی شود. فقط بار اول در استارت اولیه صبح خوب خاموش میشود و به موقع ..
اگر زیاد کار کنه و یکبار دکمه خاموش و روشن کولر رو بزنم میبینم فن کند هم خاموش شده و صبر میکنه تا دما بره بالا و فن کند روشن بشه که اگر روشن شد دیگر خاموش نمیشود!
راستش در قسمت رله دو قلو فن...مخزن رو باز کردم..وقتی فن زیاد کار میکنه یکمی اونجا سیم هست. فشار دادم و باهاشون ور میرم. میبینم خاموش میشه فن!
سوکت خیلی سفت هست و باز کردم و تمیز کردم اما اثری نکرد. نمیدانتم شاید انجا قطعی وجود دارد
درود:
دوست عزيز،بصورت تستي سه عدد رله براي كولر هست كنار همان رله دوقلو عوض كرده نتيجه را اعلام نماييد.ولي همان بهتر كه با ايسيو تستي عيب را محدود كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وهاب قدس قرجه
درود:
دوست عزيز،بصورت تستي سه عدد رله براي كولر هست كنار همان رله دوقلو عوض كرده نتيجه را اعلام نماييد.ولي همان بهتر كه با ايسيو تستي عيب را محدود كنيد.
ببخشید منظور از ایسیو تستی عیب را محدود کنیم چیست؟
اخه مدل 91 هست ماشین. بعید میدانم ECU خراب باشد.
مخصوصا اینکه دکمه کولر رو on/off میزنم ، فن خاموش میشه و صبر میکنه تا دما بره بالا و مجدد فن بزنه
راستش من نقشه برق زیمنس رو بلد نیستم که بفهمم ایا این رله کولر ربطی به این قضیه دارد؟!
والال این رله سه قلو که میفرمائید من دیدم زیر شیشه شو ی هست و رله دو قلو کنار مخزن اب
که رله دو قلو نو شده و سه قلو دست نزدم
آخه چرا باید از رله سه قلو باشه؟ وقتی کولر خاموش هست ، رله سه قلو که دستور خاموش شدن فن کند را نمیدهد. درسته؟
دوست عزیز.شما با یه عدد لامپ تست به راحتی میتوانید مشکلتان راحل بکنید.دقت بکنید شما با لامپ تست چک بکنید که آیا بهد از پایین آمدن دمای موتور چک بکنید که منفی رله فن قطع میشود با نه اگر قطع میشود شما خودتان یه سیم کشی جدید و یه سیستم رله جدید برا فن بکشید مشکل برطرف میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
life24
سلام
من با سوکت قرمز سفید که سمت مخزن اب هست و میره داخل فن مشکل دارم و لق میزنه
میشه این رو بشکونم و جاش فیش برنجی بزارم؟
درود:
بله ميشه،ولي سوكت فابريك در بازار موجود ميباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وهاب قدس قرجه
درود:
بله ميشه،ولي سوكت فابريك در بازار موجود ميباشد.
ممنون
خوب سوکت جدید بخواهم سیم هاش بهش وصل کنم..مجددا شل و ول میشه..میشه مثل همین که الان هست..
نمیدانم شاید اینها رو با دستگاه در کارخانه میزنن که محکم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
life24
ممنون
خوب سوکت جدید بخواهم سیم هاش بهش وصل کنم..مجددا شل و ول میشه..میشه مثل همین که الان هست..
نمیدانم شاید اینها رو با دستگاه در کارخانه میزنن که محکم میشه
درود:
دوست عزيز،هر بار كه شما را راهنمايي كرديم باز از عرايض بنده سوال طرح ميكنيد!شما توصيه ها را بكار ببريد تا زودتر به نتيجه برسيد.موفق باشيد.
با سلام
به احتمال زیاد دکمه AC کولر مشکل دارد.چک کنید خودرو روی کولر نباشد.