با سلام
جناب کریمkarim1350 بابت فعالیت و تلاش مستمر بعنوان مدیر بخش ریسیور منصوب شدند
بدینوسیله به ایشون تبریک گفته و امیدواریم در تمامی مراحل زندگی موفق و موید باشند
فایل پیوست 100950
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
جناب کریمkarim1350 بابت فعالیت و تلاش مستمر بعنوان مدیر بخش ریسیور منصوب شدند
بدینوسیله به ایشون تبریک گفته و امیدواریم در تمامی مراحل زندگی موفق و موید باشند
فایل پیوست 100950
سلام
تبریک عرض می کنم
سلام
من هم تبریک عرض میکنم
با آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتان
:0018::0018::0018:
:104::104::104:
درود
تبریک عرض میکنم استاد کریم
موفق باشید...
سلام
دوست عزیزجناب کریم،من هم تبریک عرض می کنم،انشاالله درتمامی مراحل زندگی وکاری موفق باشید.
:lay:سلامجناب karim1350:lay:من هم مدیریت تان را به شما تبریک عرض میکنم :lay:.همیشه در همه مراحل زندیگی تان:lay: موفق ومعید باشید.:lay::34:
سلام آقاکریم عزیزمن هم تبریک عرض میکنم وبرای شماآرزوی موفقیت دارم درتمام مراحل زندگی
بنام خدا
بنده هم به نوبه خودم به این دوست و همکار عزیز تبریک عرض میکنم و امیدوارم شاهد فعالیت دو چندان این عزیز و بزرگوار باشیم.
با سلام
آقا کریم تبریک صمیمانه مرا نیز پذیرا باشید
با آرزوی موفقیت شما
باسلام وتشکر از مدیریت محترم سایت محبوب کیانست وهمه مدیران عزیز وگرامی که با الطاف بی پایان خود این بنده حقیر را مورد لطف خود قرار داده اند تشکر کنم امیدوارم بتوانم در پناه خداوند بزرگ به عنوان یک عضو کوچک در این سایت بزرگ و محبوب خدمتی به دوستان و همکاران عزیز انجام دهم . امیدوارم که همه عزیزان در پناه خداوند بزرگ سلامت و موفق باشند.انشاالله :lay:
سلام.
بنده هم به جناب كريم عزيز اين ارتقاع پست رو تبريك عرض كرده اميدوارم در همه حال شاهد پيشرفت ايشان باشيم.
تبریک کریم جان.آرزو موفقیت برایه همه دوستان.
درود.
اقاکریم منم بهت تبریک میگم.
انشاالله که موفق باشید.
آرزو موفقیت برایه همه دوستان
سلام:
بنده ام تبريك عرض ميكنم . موفق باشيد
سلام دوست من
تبریک میگم
موفق باشید
بنده ام تبريك عرض ميكنم
سلام دوستان
من هم تبریک عرض می کنم'انشااله ایشان وهمه دوستان موفق باشند'