پاسخ : انتغاد از بعضی همکاران
با سلام
همکار عزیز شما به نکته خوبی اشاره کردید ولی مساله مهمتری هست که متاسفانه کسی توجه نمیکنه
هزار بار درخواست دادیم تاپیک زدیم خواهش کردیم ...................
همکاران عزیز : شما که با یدونه فایل کارت راه میافته خدا رو شکر درآمدی هم بدستت میاد و خودتون هم میدونید که این فایلها و تجارب
رو چند نفر انگشت شمار با زحمت اینجا گردآوری کردند !!!!
پس چرا بعضی از همکارا زورشون میاد هر چند وقت یدونه فایل یا تجربه تو انجمن آپلود کنند تا انجمن هم کاملتر بشه هم باعث دلگرمی
سایرین بشه یعنی خیلی سخته ؟×!!!
والا بنده عادت کردم هر فایلی که بکاب میگیرم اول تو سایت آپلود میکنم بعد برای خودم ذخیره میکنم
حالا زدن تشکر بکنار که اون خودش نشانه شخصیت طرف هست که ارزشی برای زحمت همکارش قائل میشه
انشالله که این تاپیک شاید شاید مورد توجه عزیزان واقع بشه
موفق باشید
سلام به همه مدیران وکاربران عزیز ودرود به جناب صالحی عزیز جناب صالحی کاش میشد این تایپک لااقل همیشه در برابر چشم بعضی از کاربران بود تا شاید یه تلنگر باشه برای چنین افرادی :720_dash1:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karim1350
سلام به همه مدیران وکاربران عزیز ودرود به جناب صالحی عزیز جناب صالحی کاش میشد این تایپک لااقل همیشه در برابر چشم بعضی از کاربران بود تا شاید یه تلنگر باشه برای چنین افرادی :720_dash1:
والا جناب کریم
الان من خودم چندین ساله از این تاپیکها زیاد زدم متاسفانه هیچ افاقه ای نکرده
نمیدونم چه مساله ای هست دوستان اهمیتی به این مسائل نمیدن !!!!!!!!!
وقتی دربه در دنبال یدونه فایل هستیم .............
وقتی با خوندن یه تجربه فورا مشکل دستگاهی رو حل میکنیم ............
وقتی دستگاه یه مشتری رو درست کردیم و پولشو داخل جیب مبارک قرار میدیم .........
شده خدایی یبار به خودتون بگید خدا اجرشون بده اگه زحمات اینا نبود ..
بابا بخدا هیچ دردسری نداره (( فقط کافیه چند دقیقه وقت بزارید روزی یکی دوتا فایل آپلود کنید ))
اونوقت همه و همیشه هرچی بخوان دیگه هست و کم کسری نداریم
یا حق
با تشکر از اساتید بزرگوار
همانطور که در بالا گفتم به طور مثال وقتی من یه تجربه یا فایلی یا مطلبی رو در سایت قرار میدم و میبینم بعضی از دوستان زورشون میاد دکمه تشکر رو بزنن دلسرد میشم به قول معروف میگن (برا کسی بمیر که برات تب بکنه ) برای خودم چندین بار پیش اومد طرف تایپیک تجربه ای که قرار دادم خونده برام پیام خصوصی داده ازم سوال کنه ولی دیدم تشکر نزده و یا مدیران عزیز بهتر میدونند مثلا فایلی 100 بار دانلود میشه تشکر داره 10تا .
خوب اون بنده خدایی که زحمت کشیده اپلود کرده یه تشکر خشک و خالی بکنیم که تشویق بشه و بدونه که قدر زحماتش رو میدونیم
سلام
دوست عزیز،من خود کاربری هستم که اکثراوقات فراغت وشایدبیشتر درسایت عظیم کیانست هستم وتاحدتوان نیز توانسته ام فایل ونرم افزارآپلودکنم،اینجا کاربرانی هم هستندکه شاید بیشترازمدیران فعالیت می کنندوازراه دورازدست این عزیزان می بوسم،چون به ارزش واقعی این سایت پی برده اند،سایت کیانست مانندهنرستان فنی وحرفه ای می باشدکه ما کارآموزان این سایت هستیم هرچندهم بیشتربدانیم آنقدرهم نیازآموزش هستیم.ازهمه دوستانی که واقعا دلسوزهستندازخدوندمتعال آرزوی موفقیت درتمامی مراحل زندگی را خواستارم.
با سلام
دوستان توجه کنید : بقولی با شعار دادن چیزی حل نمیشه
تو هر جامعه ای برای اینکه معزلی حل بشه باید افراد اون جامعه از خودشون شروع کنند
بسم الله
اگه تو آخرین ارسالات که صحفه اول انجمن نمایش داده میشه اسم کاربرا که فایل یا تجربه گذاشتن بیشتر بشه
خود به خود بقیه هم تشویق میشن مساله تشکر زدن رو هم بنده حل میکنم
موفق باشید
سلام
جناب صالحی برای نمونه به همین تاپیک نگاه کنیددوستان عزیزی که امروزودیروزشب این تاپیک را دیده اندکلیدتشکررا برای افرادی خاص استفاده کرده اند،من خودم دیگردراین موردناراحت نمی شوم ،هرکس دوست داردازاین گزینه استفاده بکندیا نکنددرموردمن هیچ تاثیری نداردچون من فقط ذهنم پیشرفت سایت وکمک کردن به دوستان است،بازهم شرمنده نمی خواستم پست بزنم ولی بعضی ازدوستان مجبورمی کنند.ممنون:0018: