لطفا درخواست خود را در خصوص فایل ایپرام و آپگرید ال سی دی های چینی با ذکر کامل نام و مدل دستگاه بیان نمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا درخواست خود را در خصوص فایل ایپرام و آپگرید ال سی دی های چینی با ذکر کامل نام و مدل دستگاه بیان نمایید
سلام
دوستان کسی فایل فلش و ایپیرم ال سی دی denka مدل vsb-24lcdرو داره ؟
با تشکر
با سلام خدمت اساتید محترم من فایل ایپرام ال سی دی چینی به اسم blu sens- h94-26pرو میخوام اگه کسی داره ممنون میشم اپولود کنه تو سایت با تشکر
با سلام خسته نباشيد
سلام دوستان فايل ايپرام تلويزيون ال سي دي بلر چيني مدل lt-2610b01763
شماره شاسي مين ---cv068m1
ver 2.02------2008.11.19
بسيار متشکرم
سلام
دوستان کسی فایل فلش یا ایپیرم ال سی دی NIKAI مدل NTV3220PDPHD با تشکر
سلام
دوستان کسی فایل فلش یا ایپیرم ال سی دی NIKAI مدل NTV3220PDPHD با تشکر
سلام
فایل های ایپرام ال سی دی
contex LT-3298 را میخوام
وفایل اپگرید. ممنون میشم به ایمیلم خبر بدید تشکر میکنم :smile:KAVOSIS***********
با سلام وادب خواهشمندم فایل ایپرام ال سی دی سونیا مدل su-3212 با برد مین شماره kl 42as230 را محبت فرمایید باتشکر
با سلام
دوستمان زحمت کشیده و فایل را برای شما قرار دادند
http://kiansat12.biz/showthread.php?t=72101
درصورت موجود بودن فایل ایپرام ال سی دی UTEX CU3233 VS قرار دهید
24C64 ممنون
با سلام و خسته نباشید لطفا فایل ایپرم تلویزیون ال سی دی اگه داشتید بزارید
aftron
model:aflcd3225
سلام
درخواست فایل فلاش و ایپرام LCD SONY DVD چینی
لطفا در صورت امکان اگر همکاران از این مدل چینی 17 اینچ LCD SONY که دستگاه DVD هم دارد و مدلی در برچسب ان نیست و فقط شماره شاسی است
TV & DVD HC-719-06Bدر سایت قرار دهند بسیار سپاسگزار میشوم
درود
مورد تقاضا فایل فلش و ایپیرام LED جنرال به مدل 46LED5600Rمیباشد در صورت موجود بودن دوستان عنایت کرده و در بخش مربوطه آپلود نمایند
با تشکر
باسلام.ایپرام تلویزیون ال ای دی آیستار مدل32SL02 رومیخواستم.تصویر مین بردشم ضمیمه کردم.با سپاس از استادان گرامیفایل پیوست 92523
سلام فایل فلش ال سی دی شهاب مدل LTV 3261Dلطفا اگه دارید بزارید مرسی
با سلام....لطفا فایل فلش ال سی دی جنرال مدل CD47V88 با شماره آیسی فلش 25L3205DM21 را آپلود بفرمایید.....با تشکر
سلام نیاز مبرم به فایل ایپیرام و فلش Lcd برند KTC مدل 42T53 دارم
ممنون میشوم از دوستان و اساتید .
باسلام خدمت دوستان واساتید گرامی فلش LEDTclمدل24T3520 میخواهم اگر دردسترس دارید ممنون میشم برام بزارید
درود دوستان اگه فلش این ال سی دی رو دارن بزارند با تشکر
باسلام دوستان لطفا فایل فلاش ال سی دی سنیا 3211 اگه مقدر هست بگذارید
سلام :
این تلویزیون برنامش بهم ریخته خود بخود کانل عوض میکنه یا بعد از یک ربع صداش کم میشه انگار یکی باکنترل ولوم رو یکسره نگه داشته. ممنون میشم فایلشو برام بزارید
درود
این فایل مربوط به مدل 39 اینچ است اگر شماره ماین برد یکی است از فایل اصلی بک آپ بگیرید
و این فایل را تست کنید .
فایل فلش ال ای دی TCL مدل LED39T3520
.
سلام
فایل اپدیت ال ای دی اکسویژن مدل le-24d20 را میخواستم خیلی فوری
باتشکر
درود
آپدیتی برای این مدل پیدا نشد . اگر به فایل فلش نیاز داشتید در تاپیک زیر موجود است
فایل فلشXVISION -LE-24D20
.
با سلام وخسته نباشید خدمت شما دوستان وعزیزان زحمتکش سایت درخواست فایل فلاش ال ای دی چینی به مدلTCL MODEL:LED40S4690
احتیاج مبرم دارم دوستان اساتید گرامی ممنون میشم درصورت موجود بودن آپلود بفرمایید بی نهایت سپاسگذارم
درود
فایل درخواستی شما در تاپیک زیر قرار گرفت
فایل فلش ال ای TCL مدل 40S4690
.
فایل پیوست 108465
باسلام دوست عزیز این نمونه مین tcl
سلام لطفا فایل فلش تلویزیون ال ای دی مدل DCL VL42S2000 رسیور دار را در صورت موجود بودن آپلود فرمایید با تشکر
سلام و خسته نباشین خدمت همکاران عزیز درخواست فایل فلش ال ای دی چینی سونی با شماره شاسی t.vst59s.81 و با شماره ایسی tsumv59xus-z1 که برد مین احتمالا همه کاره است و نیز مدل دستگاه نوشته شده نیست را برام بزارین و نیز شماره ایسی فلش 25q32 است ممنون
درخواست فایل فلش TCL 19T3520لطفا
سلام خدمت دوستان نیاز مبرم به فایل فلش ال ای دی چینی جنرال مدل 32led3000 دارم در صورت موجودی دوستان محبت کنن
دوستان کسی داره لطف کنه TCL=LED 28T3540
سلام و خسته نباشید
لطفا فایل فلش gold general UA43JU7000AR
دوستان کسی داره لطف کنه TCL=LED 28T3540 تصویر وارونه هست با منو مخفی هم مشکل حل نشده دوستان کسی داره بزاره ممنون
سلام
فایل فلش ال سی دی اکسویژن مدل فوق را میخواستم
باتشکر
فایل پیوست 113644
باسلام خدمت دوستان .کسی ایپرام LED /AFLED 4000Aروداره ممنونمیشم
باسلام خدمت دوستان .کسی ایپرام LED /AFLED 4000Aروداره ممنونمیشمفایل پیوست 113951