درود
استادان عزیزی که این IC رو دارند یا پر شده یا خالی.و قصد فروش دارند بنده نیازمندم و در اطلاع بگذارند.
درود
استادان عزیزی که این IC رو دارند یا پر شده یا خالی.و قصد فروش دارند بنده نیازمندم و در اطلاع بگذارند.
راه ارتباطی با بنده از طریق جیمیل:
iraj.khosravani2@gmail.com

با سلام .اگر پیدا نکردید M29W160ET بدون مشکل بجایش کار میکند در بازار هم فراوان است
سلام خریدار ای سی فلش ایکسکروزر ناند هستم با برنامه پرشده لطفا اطلاع دهید

نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
ایکسکر وزرNand 400hd شمار ه ای سیH27u2G8F2CTR
ASHKAN-NO (11th February 2013),Mortal Kombat (11th February 2013),yeknaz3 (8th May 2013)
درود
این آیسی به راحتی قابل سوختن نیست . علائم سوختن آیسی اعلام شده تولید گرمای بیش
از حد هست که علتش برعکس نصب شدن اشتباهی آیسی درمدار ویا چسبیدن پایه ها توسط
تعمیرکاربعد از لحیم کاری . اگر آیسی توسط پروگرامر قابل خواندن نباشد سوخته در غیر اینصورت
سالم هست بی خودی هزینه نکنید 30 هزار ت
nr51 (11th February 2013)
با تشکر از شما که سریع جوابم را د ادید لازم به ذکر است این رسیور ابتدا لودینگ میزد بعد تعمیرکار ای سی فلش را با دستگاه پروگرامر فلش کرد الان دستگاه روشن مشود ولی بالا نمی اید احتمال میدهم از ای سی فلش باشد لطفا ر اهنمایی کنید
ASHKAN-NO (11th February 2013),Mortal Kombat (11th February 2013),yeknaz3 (8th May 2013)
با زهم تشکر میکنم ازشما این رسیور در ابتدا که خریدم ازشهر های مرزی مشکل د اشت ومتاسفانه قبل از خرید ازمایش نکردم وبعد که به شهر خودم اوردم مشکلش این بود که لودینگ میزد ازقرار معلوم تعمیر کارم وارد نبوده وای سی ر ا فلشکرده البته چون جواب نداده چند د فعه برنامه فلش ر ا روی ای سی ر یخته پر وخالی کر ده مشکل ما اینکه در شهر ستانیم وکسی تخصصی د ر مور د این ر سیور ند ارد لطفا راهنمایی کنید متشکرم
yeknaz3 (8th May 2013)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :