.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 6 از 19 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 185

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران رئال مادرید..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

جشن 45 هزار نفری فینال دانون کاپ در برنابئو

مرجع خبري رئال مادريد: برنابئو دیروز ، مقر رویا پردازی 560 کودک بود که ستارگانشان را حس کردند . استادیوم رئال مادرید میزبان 45 هزار تماشاگر برای فینال مسابقات دانون کاپ که میان 40 تیم زیر 12 سال برگزار می شد بود . برزیل توانست با برد 4-0 برابر تایلند قهرمان شود و ستاره این تورنمنت نیز بی تردید زین الدین زیدان بود .

Click here to enlarge

جادوگر مارسی باز هم با حضورش در جایگاه ویژه به همراه ویتور بایا و گئورگی هاگی ، فوتبالیست های سابق ، بیشترین نگاه ها را به خود جالب کرده بود . رافا گوردیو ، بازیکن سابق رئال مادرید ، آلفردو دی استفانو ، مدیر افتخاری رئال مادرید و مارگاریتا زاوالا ، بانوی برگزیده مکزیک ، دیگر حاضران بودند .
    45 هزار هوادار که بیشتر خانواده های بازیکنان بودند به برنابئو آمده بودند تا یک روز جذاب و سرگرم کننده را ببینند . بیرون و درون زمین ، برنامه های مفرحی تدارک دیده شده بود .
    در این مسابقات ، چهل تیم با پیراهن های باشگاه هایشان حاضر شدند . برنده تیم برزیل بود و نماینده اسپانیا نیز پس از آن که رومانی را 3-0 شکست داد به جایگاه هفدهم جدول رسید .
    در فینال ، برزیل خوش درخشید . فلیپینیو بهترین بازیکنشان بود که دبل کرد و بازی فوق العاده ای ارائه داد . نیکولاس با ده گل زده آقای گل شد و یوکی از ژاپن ، بهترین دروازه بان .

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (11th October 2011),elc.rgb (18th October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

"عشق به رئال مادرید ، حسی که تاریخ انقضا ندارد "

مرجع خبري رئال مادريد: من هرگز به نظر سنجی ها اعتماد نداشته ام . مردم در خیابان ها حرفهایشان را می زنند و وقتی که می فهمند که کسی نگاهشان می کند ، آن چه را که به آن فکر می کنند ، معمولا بیان نمی کنند . من باور دارم که رئال مادرید ، مهمترین در اسپانیاست و بیشترین طرفداران را دارد . همین پایان هفته در لا استرادا ، شهری با 25 هزار جمعیت بودم که هیچ کانون هواداری بارسلونا نداشت اما کانون هواداری رئال با 272 عضو داشت . واقعیت این است که بسیاری از هواداران رئال از سه سال سلطه بارسلونا ناراحت هستند و ترجیح می دهند ساکت بمانند و می ترسند که اگر حرفی بزنند ، مورد حملات آنتی مادریدیسمو ها قرار گیرند .

رئال مادرید باید سعی کند این دید منفی را به شرایط عادی برگرداند . قهرمان چمپیونزلیگ و لیگ شود و بیشتر به کاسیاس ها ، راموس ها ، آلونسو ها ، گرانرو ها و موراتا ها بها بدهد . اهمیت دادن به بومی شدن بازیکنان چیزی است که در تاریخ باشگاه تاثیر بسزایی داشته است . البته از دوستانم در رایو ، ختافه ، راسینگ ، اسپانیول ، گرانادا ، بتیس و لوانته ممنون هستم . ما تنها نیستیم . رئال مادرید زنده است . این حسی است که تاریخ انقضا ندارد .

توماس رونکرو

4. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

سايه والدس روي سر کاسياس

دروازه-بان آماده و موفق تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در بازي امشب به جاي کاسياس درون دروازه ميايستد.

Click here to enlarge
    به نقل از مارکا اسپانیا، ویسنته دل-بوسکه سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا برای بازی مهم امشب اسپانیا برابر اسکاتلند به جای کاسیاس از والدس استفاده می-کند و کاسیاس که گمان می-کرد امشب به رکورد زوبیزارتا با 126 بازی ملی دست پیدا کند باید تا بازی اسپانیا با انگلیس در نیوومبلی صبر کند.
    هواداران بارسلونا انتخاب والدس به جای کاسیاس را جشن گرفته-اند و معتقدند این یک شکست برای ایکر محسوب می-شود.
    نکته مهم در این انتخاب آن که بازی با اسکاتلند برای اسپانیا هرگز یک بازی ساده و تشریفاتی نیست و اسپانیا با این که از صعودش به مرحله بعدی اطمینان کامل دارد اما هرگز در یک بازی حساس و حیثیتی دست به تغییر ترکیب خود نمی-زند

6. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رونالدو:براي پيروزي مقابل دانمارک قرار مي گيريم

رونالدو، کاپيتان تيم ملي پرتغال، تاکيد کرد که تيمش در ديدار امشب مقابل دانمارک در آخرين ديدار از مرحله مقدماتي يورو 2012 براي پيروزي به ميدان مي رود.

Click here to enlarge
    پرتغالی ها که در حال حاضر در صدر گروه هشتم قرار دارند، برای صعود مستقیم به رقابت های یورو 2012 تنها به یک تساوی نیاز دارند.
    هر دو تیم پرتغال و دانمارک 16امتیازی هستند و نتیجه دیدار امشب تاثیر زیادی روی سرنوشت تیم صعودکننده دارد. با وجود اینکه حتی یک امتیاز هم می تواند پرتغال را به طور مستقیم به یورو برساند، رونالدو از هم تیمی هایش خواست تا برای پیروزی پای به میدان بگذارند.
    او در گفتگویی گفت:" پرتغال برای پیروزی مقابل دانمار ک قرار می گیرد. تفکر ما این است. ما می دانیم شرایط سختی است اما می خواهیم با پیروزی به یورو صعود کنیم. ذهنیت تیم همیشه اینگونه بوده و من مطمئنم که بازی خوبی خواهد بود."
    پرتغالی ها در دیدار جمعه گذشته مقابل ایسلند به پیروزی 5-3 رسیدند و رونالدو معتقد است باید در دیدار امشب عملکرد بهتری در خط دفاعی داشته باشند.
    " ما به حضور په په بسیار نیاز داریم. اما در حال حاضر مهم بازیکنانی هستند که در اختیار داریم. می توانیم در مورد په په صحبت کنیم اما ریکاردو کاروالیو دیگر برای پرتغال بازی نمی کند."

8. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

بوتراگوئنو: "هدف ما ، ماندن مورینیوست"
    Click here to enlarge

مرجع خبري رئال مادريد: امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید در مصاحبه با پونتو پلوتا در مورد این که ویسنته دل بوسکه نمی خواهد نشان طلای رئال مادرید را بگیرد صحبت کرد .
    در روزهای اخیر گفته می شد که مربی تیم ملی اسپانیا از حضور در این مراسم سر باز زده است اما بوتراگوئنو این قضیه را تکذیب کرد: "می دانم که آن را دریافت خواهد کرد. او یک آد مبسیار عزیز برای همه هواداران رئال مادرید است و با دریافت این جایزه مورد تقدیر قرار می گیرد . او خون مادریدی دارد و می دانم که دریافت خواهد کرد . هنوز برنامه دقیقش مشخص نشده ، شاید اصلا سال بعد باشد. فلورنتینو در نامه ای به او تصمیم هیئت مدیره را اطلاع داده است . مرتبا با او صحبت می کنم و روابط خوبی با هم داریم . زمان برای صحبت در مورد این قضیه داشتیم اما من میانجی و واسطه نبودم ، هرگز این طور نبوده است . "

بوترا ادامه داد: "دل بوسکه هرگز نگفت که روی من حساب نکنید، من هم نگفتم که "من"، بلکه گفتم که "ما صحبت می کنیم . اما زمانش خواهد رسید. او در رئال مادرید خیلی مورد تحسین است ، همه از این که با اسپانیا قهرمان جهان شد خوشحال شدیم، پس به عنوان یک رئالی خوشحال می شود که عضو افتخاری باشگاه باشد چرا که نقش زیادی در تاریخچه باشگاه داشته است .

ارزشهای رئال مادرید
    مدیر بلند پایه رئال مادرید گفت که در این مرحله ، مورینیو به ارزشهای تاریخی رئال مادرید پایبند بوده است :" در طول تاریخ 109 ساله ، دوران های درخشانی داشته ایم ، شاید بهترینش با دی استفانو بوده است و در بقیه هم سعی کرده ایم که همچون آن موقع باشیم . با عزم راسخ سعی می کنیم که روز به روز بهتر باشیم و از شخصیت رئال مادرید در جهان دفاع کنیم . "

بوتراگوئنو در مورد مورینیو گفت: "ویژگی های زیادی دارد . یک حرفه ای به تمام معناست ، به جزئیات توجه دارد و تیمش روز به روز بهتر می شود . تیم ما در بازیهایش جدیت زیادی دارد که در شخصیتش هم مشخص است . سطح توقف مورینیو از بازیکنان فوق العاده است و روحیه ای تاریخی را در تیم می دمد ."
    بوترا در مورد آینده کوتاه مدت مربی پرتغالی هم صحبت کرد: "او شصخیت جالب و مستحکمی دارد . وقتی به یک قضیه نگاه می کند ابعاد متفاوتش را در نظر می گیرد . باشگاه سخت تلاش می کند تا بهترین بازیکنان ممکن را در تیم داشته باشد. مربی همانی را می خواهد که مدیر خواسته است . مربی هر چه بخواهد را در اختیار دارد و باشگاه هم توان ساختن و خریدن را داشته است . "
    در مورد ادامه کار مربی فعلی رئال هم گفت :" او چهار سال قرارداد دارد و به نظرم مربی بزرگی است . او به مدارا گرفتن با فشارها عادت کرده است . در سه کشور مربیگری کرده و بهترین ها را از تیمهایش بیرون کشیده است . پارسال تیمش خوب کار کرد . دو فصل دیگر مانده و هدف ما ماندنش است. ثبات خوب است ."

نظرسنجی معروف آس
    از بوتراگوئنو همچنین در مورد نتایج نظرسنجی در مورد میزان علاقه به رئال مادرید در اسپانیا هم صحبت کرد: "به نظرم رئال مادرید باشگاهی است که خاطرات زیادی را در مردم ایجاد می کند چرا که به طور مثال ، در 50 کشور بنیاد خیریه ما در حال کار روی مدارس است و این قضیه هواداران ما را در جهان بیشتر می کند . حضور در رئال مادرید آسان نیست . مطمئنا کسانی که حضور در این تیم را تجربه کردند این را می فهمند . غیرممکن است که مدعی شوی همه تو را می خواهند و از تو تمجید می کنند . این بخشی از کار ماست و باید با حرفه ای گری کار کنیم ."

داوران
    بوتراگوئنو افزود که داوران هم انسان هستند ، البته اذعان داشت که در دوره قبلی چمپیونزلیگ رئال از تصمیمات آنها خیلی آسیب دیده است: "آنها تلاش خود را انجام میدهند . دو داور دو تصمیمی گرفتند که در نتیجه تاثیر داشت . در دو لحظه خاص ، ما حذف شدیم . به هر حال آنها هم انسان هستند و اشتباه می کنند . امیدواریم که امسال کمی خوش شانس تر باشیم . همیشه به داوران می گویم که امیدوارم بازی آرامی داشته باشند ."

کاراکتر کریستیانو
    امیلیو بوتراگوئنو در مورد انتقادات از رفتار رونالدو هم صحبت کرد :" او یک حرفه ای فوق العاده است .. حرفهای زیادی در مورد رفتارش درون زمین است که از نظر من به عنوان یک بازیکن سابق ، بی عیب و نقص است . هیچ رفتاری را از او یادم نمی آید که بگویم غیر ورزشی یا بی احترامی بوده است . در استادیوم ها رفتار خوبی با او نمی شود و به او توهین می کنند . درست است که همه اشتباه می کنیم اما از مردم می خواهم که رفتارشان را تغییر دهند . "

در پایان ، بازیکن سابق رئال مادرید در مورد درگیری میان مورینیو و ویلانوا در سوپرکاپ اسپانیا صحبت کرد :" آن را در ابتدا ندیدم . فقط روز بعدش دیدم که در نهایت عذرخواهی کرد . چهار بازی در فصل قبل داشتیم و در بازی سوپرکاپ هم استرس هایی وجود داشت . تحریک هایی از سوی آنها انجام شد . در تمام بازیها با بارسلونا ، هر چه شد علیه رئال مادرید صحبت کردند . اگر به اتفاقات این بازیها نگاه کنیم می بینیم که باید از طرف دیگر هم انتقاد شود . امیدوارم که در آینده ، بازیهای این دو تیم بزرگ که بهترین هستند ، خیلی آرام تر باشد . دو بازی سوپرکاپ عالی بودند اما متاسفانه در مورد چیز دیگری صحبت شد

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (18th October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

هواداران بارسلونا بیشترین نمره را به داوری ها دادند ، رئالی ها کمترین

مرجع خبري رئال مادريد: هواداران بارسلونا ، بیشترین رضایت را از داوران اسپانیا دارند . در نظرسنجی آس در 20 استادیوم اسپانیا ، نمره بارسلونایی ها به داوران از 10 ، 5.98 بوده است . هواداران رئال مادرید هم بدترین نمرات را به داوران اسپانیایی داده اند : 2.06 .

از نظر آمار کلی ، به طور میانگین تیمهای لالیگا تنها چهار نمره از ده را به داوران داده اند : 4.6 . تنها هواداران بارسلونا ، سویا ، گرانادا ، ساراگوسا ، اوساسونا ، ویارئال ، اسپورتینگ و بتیس (8 از 20 تیم) از عملکرد داوران رضایت نسبی دارند . هواداران رئال مادرید و رایو وایکانو هم بیشترین نارضایتی را دارند و پس از آنها ، مایورکا و اتلتیکو مادرید قرار دارند .

Click here to enlarge

41 درصد شرکت کنندگان ، به داوری ها نمره بد داده اند و فقط 21 درصد آن را خوب یا خیلی خوب دانسته اند . 36 درصد هم کار داوران را "نه خوب و نه بد " قلمداد کرده اند .

اما جدا از آمار ، آنالیز ها هم می تواند جالب باشد . دیدگاه های رئال مادرید و بارسلونا به داوری کاملا متفاوت است . کاتالان ها زیاد به داوری اعتراض نداشته اند چرا که دلیلی برای این کار وجود نداشته است . سه لالیگای قبلی را برده اند .

نمونه های زیادی وجود داشته اند . مثلا این که بارسلونا بر خلاف قانون فصل قبل 45 دقیقه دیر به پامپلونا رسید و باید 3-0 بازنده می شد چرا که حداقل زمان قانونی برای تاخیر ، نیم ساعت است . یا مثلا هند مشخص مسی در برابر اسپانیول در سال 2007 که داور آن بازی به جای این که تنبیه شود ، قضاوت فینال کوپا را به عهده گرفت تا رئال مادرید بیشتر مورد سخره قرار گیرد .

در دیگر استادیوم ها هم شرایط متفاوت است . در میان هشت تیمی که رضایت نسبی از داوری داشته اند ، گرانادا و بتیسی قرار دارند که به تازگی صعود کرده اند . شاید علتش سرخوشی از صعود باشد اما این قضیه در مورد رایو صادق نبوده است . نمره آنها به داوری 2.19 بوده است .

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

هیگوائین ، یک مهاجم مدرن

مرجع خبري رئال مادريد: باشگاه ، لحظه به لحظه از بازیکنانش گزارش می گیرد و این در نتایج آماری فردی و تیمی مشخص است . هر بازیکنی در پایان فصل مورد بحث قرار می گیرد تا در مورد شرایط نقل و انتقالش بحث شود .
    Click here to enlarge

در مورد هیگوائین ، گزارش نشان می دهد که او یک مهاجم مدرن است . پتانسیلش که این گونه نشان می دهد . جوان است و تنها 23 سال دارد ، جای زیادی برای پیشرفت دارد و رئال مادرید اگر تصمیم به فروختنش بگیرد که البته قرار نیست این گونه باشد ، باشگاه سه برابر 12 میلیون یورویی که برایش پرداخت را دریافت خواهد کرد .

نظر مدیر - مربی تیم هم در این باره مهم بوده است . مورینیو گفته :" او یک مهاجم درجه یک است . " از نظر ساختار و عملکرد او را یک مهاجم مدرن دانسته است ، بازیکنی که می تواند در هر تیمی گلزنی کند .
    او در رئال مادرید تیم ملی آرژانتین نشان داده که چه گلزن قهاری است ، به خصوص در آرژانتین که فشارها زیاد است و زدن این همه گل آسان نیست .

یکی از مهمترین ویژگی های هیگوائین ، توانایی او در افزایش فرصت های گلزنی است . او سعی می کند از تمامی فرصت ها نهایت بهره را ببرد . سعی می کند خودش را در بهترین فضاها قرار دهد .

پیشرفت ال پیپیتا
    هیگوائین پیشرفت چشمگیری داشته است . شو
    تزنیش بهتر شده و دیگر در مقابل چارچوب استرس ندارد . هیگوائین به عنوان یک بازیکن با استعداد ، قدرتمند از نظر بدنی ، توان فنی بالا و به ثمر رساننده موقعیت های گلزنی شناخته می شود . بازیکنی است که حداقل می تواند در هر فصل 20 گل بزند . همین طور صحبت از فداکاری و تواضعش هم هست که در ریکاوری از مصدومیتش نمود داشت .

یک جواهر
    ریکاوری هیگوائین از مصدومیشت یک خبر فوق العاده برای مورینیو و باشگاه است . او در بازی اخیر برابر اسپانیول سه گل زد و شش روز بعد برابر شیلی هت تریکش را تکرار کرد .
    هیگوائین سر سخت تر شده است . مورینیو امید زیادی به این بازیکن دارد و می داند که می تواند به جمع بهترین های جهان راه یابد و درجه یک شود .

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کوئنت رائو: "می خواهم جامهای زیادی را در رئال مادرید ببرم"

مرجع خبري رئال مادريد: فابیو کوئنت رائو پس از بیش از سه ماه حضور در رئال مادرید افشا کرد که این یک رویا برایش بوده است .
    او حمایت هم تیمی ها و هواداران را به دست آورده است . از مصدومیتش در بازیهای اخیر ریکاوری کرده است و حالا به تمیجد از رختکن و مربی رئال مادرید می پردازد:
    "وقتی به این جا آمدم ، فهمیدم که این رختکن فوق العاده بوده است و همه با من دوست هستند ." او حالا در برنامه "کوئنت رائوی واقعی" با رئال مادرید تی وی مصاحبه کرده است.

Click here to enlarge

"Beautiful Lie" از کینو ، ترانه زیبایی است که فابیو کوئنت رائو برای شروع مصاحبه انتخاب کرده است . عصر بخیر و به رئال مادرید تی وی خوش آمدی.
    عصر بخیر . این ترانه ایست که خیلی دوستش دارم ، خیلی زیباست . متاسفانه نمی توانم قشنگ اسپانیولی صحبت کنم .

اما مردم باید بدانند که خیلی تلاش کردی که امروز بتوانی با ما و در رئال مادرید تی وی ، هم اسپانیایی و کمی پرتغالی صحبت کنی . مردم می خواهند فابیو کوئنت رائوی واقعی یا شخص فابیو را بشناسند . کمی خجالتی هستی و دوست نداری زیاد صحبت کنی ، این طور نیست ؟
    بله ، درست است . من فردی هستم که دوست ندارم زیاد صحبت کنم و خودم را یک فرد کاملا منظم می دانم .

وقتی فابیو یک پسر بچه جوان از محله "کنده" در محله "کاچیناس" بود را به یاد بیاوریم . محله ات چطور بود ؟
    خب ، محلیه ایست که خیلی دوستش دارم . مردمش فوق العاده هستند و حس می کنم که آن جا خانه ام است . وقتی که دوران فوتبالم تمام شود ، باز خواهم گشت چرا که برای مدت زیادی در آن جا بوده ام و مکانی است که مرا خوشحال می کند .

محله ماهیگیری است . می توانی برای ما توصیفش کنی ؟ پر از خانه های کوچک در نزدیکی دریاست ؟
    دقیقا ، خانه هایش خیلی زیبا هستند . اصلا کوچک نیستند ، در واقع خیلی هم بزرگ هستند . با وجود مشکلات زیاد در این منطقه ، مردم زندگی خوبی دارند .

چند وقت پیش یک حرف زیبا زدی . گفتی که مردم در "کاچیناس" خیلی خوب هستند . چرا آین قدر خاص هستند ؟
    آنها خیلی شبیه من هستند و به همین علت است که ما همدیگر را می فهمیم .

وقتی بچه بودی ، زمانی که می خوابیدی چه خوابی می دیدی ؟
    رویاهایم همیشه به فوتبال ربط داشتند . من همیشه ورزش را دوست داشتم و بازی می کردم . مادرم همیشه برای مردم تعریف می کرد که عادت داشتم با توپ فوتبال در تختخوابم باشم .

پس عادت داشتی که با فوتبال به خواب بروی و با آن صبح بیدار شوی ؟
    مادرم همیشه می گوید که هیچ گاه توپ از من جدا نمی شد و به همین خاطر است که همیشه رویایم بود که یک بازیکن حرفه ای شوم . بعد از آن سخت تلاش کردم تا به جایی که الان در آن هستم هرسم .

پیش از آن که یک فوتبالیست حرفه ای شوی ، یک نقاش بودی . از چند سالگی کار را شروع کردی ؟
    من کار را زمانی شروع کردم که 13 سال داشتم . اولین کارم نانوایی بود ، سپس نقاش شدم . من همچنین زمانی کارگر ساختمان بودم .

به این علت کار می کردی که باید به والدینت کمک می کردی تا کمک خرجت در بیاید ؟!
    والدینم به فرانسه در کودکیم مهاجرت کردند و من در پرتغال ماندم . هر چیزی که می خواستم داشتم اما کار می کردم تا پولی برای خودم داشته باشم تا با دوستانم بیرون بروم و مثل هر کودک 14 ، 15 ساله ای لباس های زیبا بخرم .

هر بازیکنی که در سانتیاگو برنابئو بازی کرده ، می گوید این استادیوم خیلی خاص است چرا که وقتی درون آن می ایستی عظمتش را می فهمی .
    این استادیوم فوق العاده ایست که در هر بازی مملو از جمعیت می شود . اولین باری که واردش شدم را یادم است . احساس خوبی داشتم و خیلی خوشحال بودم .

راست است که مدتی آزمایشی در چلسی بودی اما پسندیده نشدی ؟
    خوزه مورینیو در آن زمان که تسم می دادم مربی بود . تمرین من را دید و بعد ها گفت که بازیکن خیلی خوبی بودم و از کارم راضی بوده است . اما در نهایت اتفاقی نیافتاد و من به پرتغال و بنفیکا برگشتم .

پس اگر دست خوزه مورینیو بود که به چلسی بپیوندی ... در اوقات فراغتت چه چیزی را دوست داری ؟ پس از یک جلسه تمرینی به خانه می روی و زمان را با خانواده ات سپری می کنی ؟
    این که زمان زیادی را با خانواده ام ، به خصوص دختر و همسر بگذرانم را دوست دارم . من دوست دارم که یک زندگی سالم داشته باشم . این مرا خوشحال می کند .

گاهی اوقات به خانه کریستیانو رونالدو می روی تا سبزی بچینی و سوپ درست کنی! کمی در موردش توضیح بده.
    من فقط مدت کوتاهی است که در رئال مادرید هستم و مردم این جا را نمی شناسم . کریستیانو رونالدو را از قبل می شناسم و به همین علت مدت زیادی را با او سپری می کنم . من به خانه اش می روم و اگر زنگ را جواب ندهد ، از روی دیوار می پرم و سبزی می چینم .

از حضور در این جا ، در مادرید خرسند هستی ؟
    بله ، همین طور است .

از نظر شهری نظرت در موردش چیست ؟
    شهر زیبایی است و مکان خوبی برای زندگی است .

وقتی اعلام کردیم که قرار است با کوئنت رائو مصاحبه کنیم ، افراد زیادی در توئیتر ، فیس بوک ، سایت رئال مادرید و باقی شبکه های اجتماعی ، سولاات زیادی را فرستادند تا از شما بپرسیم . برخی از آنها را پرسیدیم اما می خواستیم بدانید که افراد زیادی از جهان به شما فکر می کنند . این را با چشمان خودم و در خیابان دیدم . به نظر می رسد که همه احترام زیادی برایتان قائلند . بهترین دوستت در تیم کیست ؟ کریستیانوست چرا که غذاهای زیادی از او می گیری ؟
    بله ، کریستیانو رونالدوست . او یک فرد بسیار مهم برای من است . کمک زیادی به من کرده است . روابطم با په په و مارسلو هم فوق العاده است .

ایکر کاسیاس هم همیشه دور و بر توست .
    بله ، هست اما با بقیه تیم همین طور است . هر چند که من با رونالدو ، مارسلو و په په رفیق تر هستم .

پیامی برای هواداران رئال مادرید داری ؟ به ما بگو که چه رویاهایی داری و امیدهایتان برای فصل جدید چیست ؟
    از نظر حرفه ای ، می خواهم برای این فصل سخت تلاش کنم ، امیدوارم که تیم جامهای زیادی را در این فصل ببرد .

یکی از ویژگی های کوئنت رائو تواضعش است ؟
    برای یک بازیکن مهم است که متواضع باشد و برای من فاکتور مهمی بوده است . خانواده ام خیلی متواضع بودند اما همیشه خوشحال بوده ام.

چرا لقب فیگوی کاچیناس را به تو دادند ؟
    خیلی دوست داشتم که شبیه لوئیز فیگو بازی کنم . همیشه اسطوره من از بچگی بوده است و به همین علت به من لقب فیگوی کاچیناس را دادند .

شروعت در فوتبال چطور بود ؟
    یادم است که اولین زمین تمرینم در نزدیک خانه مان از سنگ ریزه بود که حالا چمن شده است . فوتبال را به طور حرفه ای تر در "ریو آوه" بین 16 تا 18 سالگی شروع کردم .

اولین روزهایت در بنفیکا چطور بودند ؟
    مرحله مهمی در زندگیم و فوتبال حرفه ایم بود . در آن زمان به "ناسیونال مادیرا" و "ساراگوس"ا قرض داده شدم . دوران سخت و ناراحت کننده ای داشتم . شش ماه بد در زندگیم در "ساراگوسا" داشتم . سپس به طور قرضی به "ریو آوه" برگرشتم و سپس رسما بنفیکایی شدم .

چطور شد که به حدی پیشرفت کردی که این گونه معروف شدی ؟
    آن شش ماهی که در ساراگوسا بودم باعث شد که کمی بیشتر فکر کنم . پخته تر شدم و عزم زیادی برای موفقیت داشتم تا خودم را اثبات کنم . حالا در رئال مادرید هستم و زندگی پیچ و خم های زیادی دارد .

چه شد که رئالی شدی ؟
    به وکیلم گفتم که نمی خواهم بنفیکا را درک کنم و اگر رفتم فقط به رئال مادرید بروم . چند هفته منتظر ماندم اما در نهایت به بهترین باشگاه جهان پیوستم . پیوستن به این تیم یک رویا بود و یک افتخار بزرگ برای من و خانواده ام . پدرم یک بار به من گفته بود که بازیکن باشگاه مهمی می شوم و حالا می توانم سرم را بالا بگیرم .

روی نیمکت مورینیویی است که فرد مهمی برای توست .
    مورینیو مفهوم زیادی برای من دارد . کسی است که فرصت بازی در رئال مادرید را به من داده و برایش احترام زیادی قائلم و برای همه چیز از او ممنونم .

مربیگریش چطور است ؟
    بهترین مربی جهان است و خیلی خاص است چرا که هیچ گاه بازیکنانش از او بد نمی گویند . صحبت کردنش با بازیکنان یک فاکتور خیلی مهم است . او یک شخصیت فوق العاده است .

فابیو کوئنت رائو در رئال مادرید چه کار می تواند بکند ؟
    من فقط به خوب بازی کردن و انجام کارهایم به بهترین نحو ممکن برای بازیابی اعتمادی که رئال مادرید به من داشته فکر می کنم . حالا تنها هدفم در زندگی ، بازیابی این اعتماد است .

کدام پست را ترجیح می دهی ؟
    اگر مرا گلر بگذارند هم بازی می کنم . فقط می خواهم بازی کنم و به تیم کمک کنم تا به اهدافش برسد که اهدافش قهرمانی ها هستند .

هواداران رئال مادرید را خیلی سورپرایز کردی .
    این فوق العاده است چرا که رئال مادرید و هوادارانش در دنیا بهترین هستند . موفقیت در این چیزها مهم است .

در مورد تیم بگو .
    این بهترین تیم زندگی من است .بی تردید بهترین بازیکن جهان ، بهترین گلر جهان و بهترین مربی جهان در آن هستند . طبیعی است که بهترین تیمی است که در آن بوده ام .

از این فصل چه می خواهی ؟
    تلاش و تلاش . هدف رئال مادرید همیشه قهرمانی بوده است .

چه تجهیزاتی در این راه وجود دارد ؟
    وقتی به رئال مادرید آمدم فکر کردم که رختکن چگونه می تواند باشد . سپس فهمیدم که فوق العاده است و جو خوبی دارد و همه با من دوست هستند .

سخت ترین بخش فوتبالیست بودن چیست ؟
    این که زمان کمی را در کنار خانواده در خانه اش است ، همیشه بیرون هستیم .

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

راموس: "دنیای فوتبال ، کذب و پیچیده است"

مرجع خبري رئال مادريد: سرجیو راموس، مدافع رئال مادرید گفت که از زمانی که اولین بازی رسمی خود در سویا را انجام داد ، این حس منفی را نداشته که "هر گز نمی تواند" چمپیونزلیگ را ببرد .

Click here to enlarge

راموس در مصاحبه با وبسایت لالیگا ، به بررسی شرایط شخصی و بازیگری خود در رئال مادرید پرداخت و در مورد نظراتش در مورد جهان فوتبال صحبت هایی داشت .

او گفت: "ذهنیتم عوض شده است . احساس می کنم که کمی پخته تر هستم . تجربه زیادی پیدا کرده ام . خوشحالم که بخشی از خشونتی که داشتم را کنار گذاشتم . من هنوز همان بازیکن سویا با همان انگیزه برای قهرمان هستم تا بتوانم از نظر بازیگری و شخصیتی بهتر شوم ."

وی افزود: "دنیای فوتبال ، کذب و پیچیده است . باید در دروغ های مداوم زندگی کنی . یک روز خیلی خوب هستی و یک روز خیلی بد . پس باید ثابت قدم بمانی ، متواضع باشی و بدانی که از کجا آمده ای ."

در مورد روابطش با دوستان قدیمیش در کاماس هم صحبت کرد و گقت که هنوز این رفاقت ها را حفظ کرده است: "دوستان زیادی دارم که با صداقت در کاماس زندگی می کنند . یکی زباله ها را جمع آوری می کند ، دیگری در کار تشکل است و یکی دیگر در کار آزاد است که ماهی 1000 یورو هم در آمد ندارد اما هنوز دوستان من هستند . دستمزد اولم زیاد نبود اما وقتی که به تیم سویا ب رفتم و کاپاروس مرا دید ، شرایط کمی فرق کرد . مادر بزرگم گفته بود که با اولین دستمزدم باید یک حمام و آشپز خانه جدید درست کنیم که همین کار را کردیم ."

18. 3کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (18th October 2011),hamed_p (18th October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نوئل گالاگر: " دوست دارم مورینیو را ببوسم!"

مرجع خبري رئال مادريد: مورینیو معمولا توجه بسیاری را به خود جلب می کند . گاهی از او متنفر می شوند و گاهی او را اسطوره خود می کنند و حتی عاشقش می شوند ...
    Click here to enlarge

حالا نوئل گالاگر ، عضو سابق گروه Oasis هم فرصت تمجید از مربی پرتغالی را از دست نداده است: "در کنسرتم در مادرید ، امیدوارم که مورینیو ، کریستیانو و اوزیل بیاید . با تمام وجودم مورینیو را دوست دارم و اگر او را ببینم ، می بوسمش . واقعا شیفته او هستم و می خواهم بوسش کنم . "

لیام ، برادر نوئل گفته بود: "او عالی است اما به اندازه من خاص نیست!"

20. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (18th October 2011),KIAN FAR (23rd October 2011)

صفحه 6 از 19 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع