"عشق به رئال مادرید ، حسی که تاریخ انقضا ندارد "
مرجع خبري رئال مادريد: من هرگز به نظر سنجی ها اعتماد نداشته ام . مردم در خیابان ها حرفهایشان را می زنند و وقتی که می فهمند که کسی نگاهشان می کند ، آن چه را که به آن فکر می کنند ، معمولا بیان نمی کنند . من باور دارم که رئال مادرید ، مهمترین در اسپانیاست و بیشترین طرفداران را دارد . همین پایان هفته در لا استرادا ، شهری با 25 هزار جمعیت بودم که هیچ کانون هواداری بارسلونا نداشت اما کانون هواداری رئال با 272 عضو داشت . واقعیت این است که بسیاری از هواداران رئال از سه سال سلطه بارسلونا ناراحت هستند و ترجیح می دهند ساکت بمانند و می ترسند که اگر حرفی بزنند ، مورد حملات آنتی مادریدیسمو ها قرار گیرند .
رئال مادرید باید سعی کند این دید منفی را به شرایط عادی برگرداند . قهرمان چمپیونزلیگ و لیگ شود و بیشتر به کاسیاس ها ، راموس ها ، آلونسو ها ، گرانرو ها و موراتا ها بها بدهد . اهمیت دادن به بومی شدن بازیکنان چیزی است که در تاریخ باشگاه تاثیر بسزایی داشته است . البته از دوستانم در رایو ، ختافه ، راسینگ ، اسپانیول ، گرانادا ، بتیس و لوانته ممنون هستم . ما تنها نیستیم . رئال مادرید زنده است . این حسی است که تاریخ انقضا ندارد .
توماس رونکرو