.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 21 از 27 نخستنخست ... 1112131415161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 263

موضوع: مشکلات کــــــاربری شما کـــــاربران در استفاده از سایت

تشکر ها
    618
    2,041 سپاس از461 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط KIAN FAR Click here to enlarge
    یکدفعه بگو یک هفته پیش بر گشته
    برادر اطلاع رسانی شده به دیروز صبح ساعت 7 برگشته و چاره ای نبود
    درود
    مدیریت کل سایت و اینقدر کم تحمل در جواب دادن و اطلاع رسانی به من کاربر کم دانش..!
    دوست عزیز بنده عرض کردم ارسالا سایت برگشته به 2یا3روز قبل.. در این زمینه بیانیه و اطلاعیه ای نیافتم که جواب بگیرم..حدس هم زدم بکاپ یا برگشتی بوده فقط سوالی پرسیدم..
    اگه هم به فعالیت7صبح دیروز برگشته یعنی اخرین ارسالات مربوط به روز قبل و ماقبلش در موضوعات و تاپیکای ثبت نمایش داده میشود که اگه مبنا رو همون7صبح دیروز تلقی فرمایید همان حرف بنده که گفتم 2یا3روز قبل! پس
    کجای پستم گفتم که موضوعات1هفته قبله!؟
    اینگونه تصور کردم که اینجا نباید کسی انتقاد یا حرفی برای اطلاع از کم یا کاستی مطلب یا راهنمایی برای شبهه بپرسه..
    انشالله که انجمن همیشه بدون کم و کاست به فعالیتش ادامه دهد.
    اگر هم در این خصوص توهین یا جسارتی شد بنده به اندازه33سال زندگی " از شما بزرگوار عذرخواهی میکنم..
    تندرست و شادکام باشید..

2. 6کاربر از evance بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ARIYA (28th December 2012),farhad1904 (19th January 2013),M.Salehi  (27th December 2012),ناظم سایت (27th December 2012),اب1111 (25th September 2013),داوودی فر (2nd January 2013)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست
    Click here to enlarge نوشته اصلی توسط evance Click here to enlarge
    درود
    مدیریت کل سایت و اینقدر کم تحمل در جواب دادن و اطلاع رسانی به من کاربر کم دانش..!
    دوست عزیز بنده عرض کردم ارسالا سایت برگشته به 2یا3روز قبل.. در این زمینه بیانیه و اطلاعیه ای نیافتم که جواب بگیرم..حدس هم زدم بکاپ یا برگشتی بوده فقط سوالی پرسیدم..
    اگه هم به فعالیت7صبح دیروز برگشته یعنی اخرین ارسالات مربوط به روز قبل و ماقبلش در موضوعات و تاپیکای ثبت نمایش داده میشود که اگه مبنا رو همون7صبح دیروز تلقی فرمایید همان حرف بنده که گفتم 2یا3روز قبل! پس
    کجای پستم گفتم که موضوعات1هفته قبله!؟
    اینگونه تصور کردم که اینجا نباید کسی انتقاد یا حرفی برای اطلاع از کم یا کاستی مطلب یا راهنمایی برای شبهه بپرسه..
    انشالله که انجمن همیشه بدون کم و کاست به فعالیتش ادامه دهد.
    اگر هم در این خصوص توهین یا جسارتی شد بنده به اندازه33سال زندگی " از شما بزرگوار عذرخواهی میکنم..
    تندرست و شادکام باشید..
    سلام
    دوست عزیز خسته نباشید
    بخاطر مشکلی که در سرور جدید بود مجبور به تعویض سرور شدیم
    برای همین دلیل و یکسری مشکلات مجبور به بکاب زدن یک روز پیش شدیم
    جناب کیانفر داخل چت باکس اشاره کردند به این مساله که احتمالا توسط دوستان مشاهده نشده به هر حال از شما دوست عزیز متشکریم همیشه از پیشنهادات و انتقادات سازنده
    استقبال میکنیم

موفق باشید

4. 8کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ARIYA (28th December 2012),evance (27th December 2012),farhad1904 (19th January 2013),Mostafa2007 (28th December 2012),r®bertt (24th January 2013),ناظم سایت (27th December 2012),اب1111 (25th September 2013),داوودی فر (2nd January 2013)

تشکر ها
    587
    380 سپاس از74 پست

ممنون میشم بفرمایید چرا سایت اینطوری شده

6. نمایش تمام تشکر های عباس اباد در این پست:

M.Salehi  (19th January 2013)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط عباس اباد Click here to enlarge
    ممنون میشم بفرمایید چرا سایت اینطوری شده
    سلام دوست عزیز
    بخاطر تغییرات ورژن ویبولتن ظاهر سایت در حالت دیفالت قرار داره
    انشالله تا فردا حل میشه

موفق باشید

8. 5کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ASHKAN-NO (9th April 2013),farhad1904 (19th January 2013),r®bertt (24th January 2013),اب1111 (25th September 2013),شهریار (19th January 2013)

تشکر ها
    1,133
    428 سپاس از141 پست

Fبا سلام و خسته نباشید به تمامی عزیزانی که ما را در مشکلاتمان یاری مینمایند.چگونه میتوانم وارد قسمتی از سایت شوم که جواب در خواست هایم تقریبا" به روز باشد یا نزدیک باشد ؟چرا که وقتی وارد موضوعی که میخواهم بشوم به عنوان مثال:دیدن فرکانس های جدید یا نرم افزار جدید و... بهد از باز کردن آن موضوع وکلی چرخیدن وبالا وبایین کردن مطا لب متوجه میشوم موضوعی را که وارد آن شدم مربوط به سال و حتی سالهای قبل بوده است.لطفا" مرا بعنوان یک تازه وارد و مبتد ی خوانده و شفاف و روشن راهنماییم کنید.خیلی خیلی از کمکی که به بنده میکنید ممنون و سباس گذارم چرا که برای رسیدن به موضوعاتم زمان زیادی را صرف میکنم .باز هم از لطفتان ممنونم...

10. 4کاربر از sh.joomong بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ASHKAN-NO (9th April 2013),M.Salehi  (9th April 2013),mohaddess (26th October 2013),شهریار (9th April 2013)

علایق
    تعمیرات صوتی تصویری
    تشکر ها
    41,282
    93,380 سپاس از17,888 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات کــــــاربری شما کـــــاربران در استفاده از سایت

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط sh.joomong Click here to enlarge
    Fبا سلام و خسته نباشید به تمامی عزیزانی که ما را در مشکلاتمان یاری مینمایند.چگونه میتوانم وارد قسمتی از سایت شوم که جواب در خواست هایم تقریبا" به روز باشد یا نزدیک باشد ؟چرا که وقتی وارد موضوعی که میخواهم بشوم به عنوان مثال:دیدن فرکانس های جدید یا نرم افزار جدید و... بهد از باز کردن آن موضوع وکلی چرخیدن وبالا وبایین کردن مطا لب متوجه میشوم موضوعی را که وارد آن شدم مربوط به سال و حتی سالهای قبل بوده است.لطفا" مرا بعنوان یک تازه وارد و مبتد ی خوانده و شفاف و روشن راهنماییم کنید.خیلی خیلی از کمکی که به بنده میکنید ممنون و سباس گذارم چرا که برای رسیدن به موضوعاتم زمان زیادی را صرف میکنم .باز هم از لطفتان ممنونم...
    درود
    دوست عزیز برای دیدن اخرین موضوعات باید به اخرین صفحه
    ان بخش مراجعه کنید و فکر نکنم مشکلی باشد چون پستی
    که ارسال می شود دقیقا در اخرین صفحه همان بخش قرار
    می گیرد

نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
    موقع
    ف ی ل ت ر شدن
    همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان

از اینجا دانلود شود کاملا رایگان

Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    ASHKAN-NO KIANSAT
    ناظم کل سایت --------------- ناظم کل سایت
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge

12. 3کاربر از ASHKAN-NO بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

M.Salehi  (9th April 2013),sh.joomong (9th April 2013),شهریار (9th April 2013)

علایق
    عاشق طبیعت وماهیگیری
    شغل و حرفه
    تعمیرات
    تشکر ها
    57,312
    98,539 سپاس از14,574 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات کــــــاربری شما کـــــاربران در استفاده از سایت

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط sh.joomong Click here to enlarge
    دوست عزیز سلام
    هر تایپیکی برای خود تاریخ دارد
    که از روی آن می توانید متوجه بشوید که این پست مربوط به چه تاریخی هست
    این یک مورد و مورد دیگر اینکه معمولا آخرین ارسالات و یا جدیدترین ارسالات در صفحه یک قرار دارد
    و بترتیب صفحه دو و سه و چهار تا آخر بهمین ترتیب پست های قدیمی تر آن هستند

در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
    دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموش
    هــر يک به زبان حــال با مـن گفتند
    کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش

14. 3کاربر از شهریار بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

M.Salehi  (9th April 2013),sh.joomong (9th April 2013),اب1111 (25th September 2013)

شغل و حرفه
    الكترونيك
    تشکر ها
    2,131
    1,577 سپاس از275 پست

پیش فرض روش تغییر نام کاربری

بار سلام وخسته نبا شید
    بنده مشکل ورود به سایت با نام کاربری دارم وقتی میخوام نام کار بری را بنویسم اکثرا با ک حمزه دار می نویسد وسیستم قبول نمی کنه اگر راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم نام کاربری را به انگلیسی تغییر دهم ممنون میشم
    .
    الکترونیک یک علم بی انتهاست وهیچکس در آن استاد نیست،پس همیشه تشنه یادگیری باش

علم گوهری زیبنده است وقتیکه با اخلاق توام باشد. زیرا به تنهایی عامل تکبر وفساد است.

16. 4کاربر از babak51 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

M.Salehi  (4th May 2013),sajadnasirpor  (3rd May 2013),TuneUp_Vahab (4th May 2013),شهریار (3rd May 2013)

علایق
    عاشق طبیعت وماهیگیری
    شغل و حرفه
    تعمیرات
    تشکر ها
    57,312
    98,539 سپاس از14,574 پست

پیش فرض پاسخ : روش تغییر نام کاربری

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط بابک51 Click here to enlarge
    بار سلام وخسته نبا شید
    بنده مشکل ورود به سایت با نام کاربری دارم وقتی میخوام نام کار بری را بنویسم اکثرا با ک حمزه دار می نویسد وسیستم قبول نمی کنه اگر راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم نام کاربری را به انگلیسی تغییر دهم ممنون میشم
    .
    دوست عزیز سلام
    امکان تغییر نام کاربری فقط توسط آدمین سایت انجام میگیرد
    با جناب کیانفر هماهنگ نمایید

در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
    دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموش
    هــر يک به زبان حــال با مـن گفتند
    کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش

18. 5کاربر از شهریار بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

babak51 (3rd May 2013),M.Salehi  (4th May 2013),sajadnasirpor  (3rd May 2013),TuneUp_Vahab (4th May 2013),اب1111 (25th September 2013)

تشکر ها
    214
    64 سپاس از25 پست

پیش فرض ویروسی داشتن ادرس یاب سایت

سلام خسته نباشید من وقتی ادرس یاب سایت رو دانلود میکنم ویروس کش کامپیوترم اعلام ویروس داشتن می کنه با کامپیوتر دوستم هم امتهان کردم بازم همین مشکل بود لطفا چک کنید مر30 از زحمات شما

20. 2کاربر از اب1111 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ASHKAN-NO (25th September 2013),M.Salehi  (25th September 2013)

صفحه 21 از 27 نخستنخست ... 1112131415161718192021222324252627 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع