با عرض سلام
بنده از ای دی ام استفاده نمی کنم ولی هر 12 ساعت اجازه بیشتر از دو بار دانلود به من داده نمیشه مشکل چیست خواهش میکنم پاسخ دهید در ضمن منظور از vip3
چیست .
با تشکر
با عرض سلام
بنده از ای دی ام استفاده نمی کنم ولی هر 12 ساعت اجازه بیشتر از دو بار دانلود به من داده نمیشه مشکل چیست خواهش میکنم پاسخ دهید در ضمن منظور از vip3
چیست .
با تشکر
خوشبختی زندگی مابر سه اصل است
تجربه از دیروز
استفاده از امروز
امید به فردا
…
تباهی زندگی ما نیز بر سه اصل است
حسرت دیروز
اتلاف امروز
ترس از فردا
سلام کاربر گرامی
سیستم چندین بار اخطار داده که دانلود روزانه شما از حده مجاز بیشتر بوده
بهمین خاطر بصورت اتوماتیک به گروه vip3 منتقل شدید
این گروه حالت تنبیهی داره وتا مدتی بیش از دو دانلود نخواهید داشت
امیدوارم دوستان درک کنند که همه این اقدامات بخاطر حفظ حقوق سایر کاربران هست
وگرنه تمام فایلها و مطالب انجمن بخاطر استفاده شما عزیزان قرار داده شده
موفق باشید
aramjan (10th September 2013)

نرم افزار پیدا کردن ادرس جدید
موقع ف ی ل ت ر شدن
همه دوستان دانلود کنید کاملا رایگان
از اینجا دانلود شود کاملا رایگان
aramjan (10th September 2013),karim1350 (16th December 2016),M.Salehi (22nd August 2013),saeidazimi (17th September 2013),xboxmehdi (18th December 2016)
با عرض سلام واحترام
مگر در هر 12 ساعت 15 فایل تعیین نشده است
کجا دانلودهای اینجانب بیشتر از این تعداد بوده بنده در سایتهای دیگه نیز عضو هستم همچنین مجازاتهای رو هرگزندیدم که شما اعمال میکنید
بنده همیشه به هر همکاری برخورد کردم سایت شما رو معرفی کردم در ضمن بنده چندین فایل کمیاب رو سایت شما قرار داده ام بنظر بنده این عادلانه نیست . میخواهم بدانم 15 عدد دانلوددر 12 ساعت حق بنده یا دیگری است یا نیست ؟..
متشکرم
تجربه از دیروز
استفاده از امروز
امید به فردا
…
حسرت دیروز
اتلاف امروز
ترس از فردا

درود
دوست عزیز من از شما یک سوال دارم
تا یک فایل توسط دوستان اپلود می شد چند دقیقه بعد
شما ان فایل را دانلود می کردید
ایا واقعا این فایلها را نیاز داشتید همان لحظه ؟
موقع ف ی ل ت ر شدن
f@rd1n (22nd August 2013),karim1350 (17th May 2015),M.Salehi (22nd August 2013),saeidazimi (17th September 2013),xboxmehdi (18th December 2016)
سلام
ببینید اقای نوزاد بحث بنده اینه که من حق دانلود 15 عدد در روز را دارم یا ندارم اگه دارم پس میتوانم این تعداد را ظرف یک ساعت استفاده کنم .
اگه این حق را ندارم چرا 15 فایل در نظر گرفته شده بهر حال کار تعمیراتی است خود شما کاملا اگاه هستید بنده که همیشه به اینترنت دسترسی ندارم
یا خط خرابه یا سایت *****شده این حق را به بنده بدهید بنده فایلی رو که لازم دارم یا بعدا ممکنه بهش احتیاج پیدا کنم رو دانلود کنم اگر از 15 فایل بیشتر شد بله بحث دیگریست . روزها بوده که حتی یک فایل را نگرفته ام حالا ممکنه یک روز 10 عدد شده چه اشکالی داره ؟
متشکرم
تجربه از دیروز
استفاده از امروز
امید به فردا
…
حسرت دیروز
اتلاف امروز
ترس از فردا

سال 365 روزه هر روز 24 ساعت و دو نوبت 15 تایی دانلود
یعنی 30 در 365 روز میشه 11000 فایل
انتظار دارید با 20 هزار تومان کل فایل های پیوست سایت تقدیم شما بشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اشتباه اومدید برادر
برادر 15 فایل تعیین شده ولی شما اگر بخوای روزانه این تعداد دانلود داشته باشید سره سال کل سایت رو دانلود کرده اید
این سایت فقط برای رفع مشکلات است و برای این 15 فایل در نظر گرفته شده که اگر واقعا امروز به 15 فایل نیاز داشتید بتونید بزنید نه اینکه هر روز دانلود بی رویه داشته باشید و ارشیو درست کنید(اینجا سایت تخصصیه نه سایت موزیک)
تعداد دانلود شما از 500 فایل گذشته و هر کاربری از این تعداد عبور کنه به گروه 3 و دو دانلود در روز منتقل میشه چون این دسته از کاربران یا میخواهند ارشیو درست کنند و یا به سایت های دیگر انتقال بدند که هر دو از نظر ما مجاز نیست.
شما ناراضی هستید اشتراکتان که تمام شد در سایت های دیگر که دانلود باز دارند عضویت بگیرید./الان هم بیش از اشتراکتان دانلود کرده اید.
مطالب این سایت را مفت بدست نمیاریم که به ازای 20 هزار تومان کلش در اختیار شما قرار بگیره.هر یک فایل برای ما این مبلغ در میاد
با یک نگاه به دانلود هر کاربر به راحتی متوجه میشویم که کاربر چه قصدی داره
همین الان هم که سخت گیری میکنیم تمام سایت های ماهواره پر شده از مطالب سایت ما که اصلا هم این سایت ها ربطی به تخصص الکترونیک هم ندارند.
وبه جرات میگویم نصب کاربران اشتراکی این سایت ادمین و مدیران سایت های ماهواره هستند که فقط برای بردن فایل به این سایت امده اند.
ویرایش توسط KIAN FAR : 22nd August 2013 در ساعت 20:45
========================================

با تشکر از جناب کیانفر
یک موضوعی را هم خدمت دیگر کاربران که دانلود بالایی دارند عرض می کنم
کاربرانی که بنا به دلایلی دانلود بی رویه دارند
حالا یا برای درست کردن ارشیو و فروش ان
یا انتقال به سایتهای دیگر
مطمئن باشید که دانلود تمامی کاربران شدیدا کنترل میشه و
یک روز هم دانلود شما بسته خواهد
پس بیایید درست مصرف کنیم تا اخرش از دست ما دلخور نباشید
این را هم بگم دوستانی که فایلهای ما را به دیگر سایتها انتقال
می دهند این را بدانند که ما راضی نیستیم و یک جورهایی حرام هست
با تشکر از همکاری همه عزیزان
موقع ف ی ل ت ر شدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :